46

Анонимен

преди 8 години

ПОЛИЦЕЙСКА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА ЗАКОНИ ЗА КЛОШАРИТЕ ПРЕДИМНО!!!КАКВО ЗНАЧИ ПИЛ С 0.2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И ГЛОБА ЗА ТОВА!!!!!!!!!!! ТОВА ИЗОБЩО ИМА ЛИ ГО В НЯКОЯ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!НО ТАКА ЩЕ Е В ДЪРЖАВА КЪДЕТО ИМА 1 МИЛИОН НЕВМЕНЯЕМИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ РАЗСИПНИК НА БЪЛГАРИЯ БУДАЛИСОВ ПРАХОСАЛ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.7 МИЛИАРДА В ПРЕДИШНИЯ МАНДАТ И ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ТОГАВА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!!***(НЕВМЕНЯЕМ) НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА!!!!!!!

45

Анонимен

преди 8 години

АБСОЛЮТНО *** ЗАКОНИ!!!!НАЛИ ЩЕ НАТОПЯ СЪСЕДА, ЧЕ Е ПРАВИЛ ДРИФТ ЩОТО ГО МРАЗЯ!!!!!!УПРАВЛЕНИЕТО НА БУДАЛИСОВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ИЗМАМНО И НЕНОРМАЛНО КАТО САМИЯ НЕГО!

44

Анонимен

преди 8 години

КАТО СИ СЛОЖИТЕ БОДИГАД НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВА НЕ ОЧАКВАЙТЕ УМНИ ЗАКОНИ!!!!!

43

Бегачка

преди 8 години

Какво е гонка ? Дефиниция искам да видя. за тоя закон.Два за създателите му !!!

42

Анонимен

преди 8 години

И КОЙ ЩЕ ДОКАЗВА ИМАЛО ЛИ Е ДРИФТ ИЛИ НЕ!!!!!!

41

Анонимен

преди 8 години

Значи от цялата писаница стигам до извода, че ако си взема кола на лизинг мога да си карам когато където и както искам и могат да ме хванат само за лампата на задния номер :)А тия от НСО дето хвърчат с 200 на тях какво ще им свалите .......... пътниците ли?А на полицейските коли без фарове и завиващи без сигнализация какво ще им направите ?А още колко такива въпроса могат да са зададени? А дали ще седне някой да направи нещо смислено? На последния въпрос всички знаем отговора...

40

11

преди 8 години

Ще ми вземете !!!! Затвор няма за вас депутатчетата , не се накрадохте - парите ли не ви стигат,че стигнахте до такива санкции ??! Заплата 400лв глоба за колан 100 ?! Нормални ли сте ? Не ми говорете как било в другите държави или пък ако ще гледаме ,да им гледаме и доходите !!!За обикновенните хора какви ли не закони измисляте,а оня ще ми пее БЪЛГАРСКА ПЕСЕН на .... ГЛОБА ? ЗАТВОР ?!

39

Анонимен

преди 8 години

"Ако участник в гонка обаче доброволно разкаже, че е участвал, то тогава той няма да носи наказателна отговорност."Ако пъ вземе и натопи и някое-друго другарче, ще получи медал, за храброст!

38

Иво

преди 8 години

А кога ще направят както във всяка държава по света места за практикуване на Дрифт, Драк и Тайматак? Дори в Румъния и Гърция има такива места. Като хванат поредния пиян Шофьор на Автобус от градския транспорт ще му свалят ли номерата? А на куриерските фирми? Кога ще погледнем хората по света как го правят и да го направим и ние вместо да се правим на откриватели?

37

хохохохо

преди 8 години

.....Номерата на колите ще бъдат сваляни, независимо дали превозното средство е управлявано от собственика или не. От МВР обясниха обаче, че тази разпоредба няма как да важи за лизинговите коли.....В това изречение има противоречие, защото лизинговите коли са собственост на лизингодателя :) и същевременно с това има двоен стандарт, защото най-големите нарушители обикновено карат лизингови скъпи возила от известни немски марки

36

Анонимен

преди 8 години

Не им се връзвайте на поредните милиционерски простотии. Те хващат крадец на местопрестъплението, той бил регистриран над сто пъти от Министерството на Великите Регистрации и после се оказва че той само е брал или пък ползвал веща за малко. А тук как ще се доказва дрифт ли е, поднасяне ли е, или пък просто успяваш да увладееш добре автомобила върху хлъзгава настилка. От тези гламари нищо не става,освен да рушветчийстват и да дремят стресирани до пенсия. Направо разтуряй.

35

oeruio

преди 8 години

До 24531Учи езици Байо! Те могат да ти помогнат и от тяя БГ да се отървеш...

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонименбг шофьора е глобен още преди да е потеглил ..плаща най скъпите горива съпоставено с доходите му ...със средната заплата може да си купи 250 литра гориво месечно , а средния европеец може да си купи със заплатата си около 1500 литра ...

33

24531

преди 8 години

След като съм българин и ми се говори на чужди езици в своята Родина, за мене ДРИФТА дали ще е престъпление? Питам и дали трябва да спирам на кола, на която няма надпис на български от който да разбера, че съм длъжен да й се подчиня?

32

Всезнайко

преди 8 години

''Ако участник в гонка обаче доброволно разкаже, че е участвал, то тогава той няма да носи наказателна отговорност.''Ако "изпееш" участниците в гонка (например звъннеш на полицията и си кажеш всичко), ти си без присъда, а тях ги съдят. Ако те хванат на местопрестъплението ще си носиш нормално наказателна отговорност. Това е идеята. Не знам колко *** трябва да си, за да не го разбереш... Иначе тази схема се прилага в Европа за картелните споразумения и е доста успешна.

31

gost

преди 8 години

само едно мие непонятно готованковците мамините как да ги спре те и сега си правят квото си знаят апак тогава затова цацаорв е прав елементарно кого може да задалжи никои те се правят по всяко време и даже си имат и такива *** парво казвам да хванем дартото от някои такива де са цял живот марди от тях идва това не от обиновенните

30

И кой милицонер

преди 8 години

ще ги лови, та да им налага глобите, бе *** депутати-бивши милиционери?!

29

Анонимен

преди 8 години

Тези санкции само ще вдигнат мизите на катаджиите , големият проблем е и в корупцията и ниските заплати на полицаите.

28

Анонимен

преди 8 години

Много точки им дават пак бе,какво е това 29? В Ирландия на новаци се дават 9 точки а първата застраховка на 10 годишна кола примерно е 2000 евра ,на първото не спиране на стоп и си чао,така се въдворява ред със строги закони ,лишения и ограничения.Аз пресичам на зелено с детето а две пишлемета с бясна скорост ще ме отнесат ,ако бах ги барнал щях да ги вържа за теглича и да ги влача из Варна

27

Анонимен

преди 8 години

чета глоби глоби, по-високи глоби, ама никъде не пише че КАТ и МВР ще почнат да работят най-накрая, а не само да хрантулят.