107

Анонимен

преди 8 години

В Афганистан войната беше спечелена... но имаше един Горбачов и най вече Елцин, дето пусна акитата във вентилатора. Но такъв джакпот за янките никога вече няма да има!!!

106

Цък

преди 8 години

Ха!!!!!! И това само за няколко дни въздушни удари на Руските ВВС!!!Аь САЩ и техните съюзници УЖ нанасяха въздушни удари по ИД цяла година, а ефекта беше обратен!!!Извода :или- ВВС на САЩ са напълно импотентни с цялата си така наречена "военна мощ"или- държавния департамент на САЩ е имитирало въздушни удари срещу терористите, а в същото време "тайно" е подкрепяла своето изчадие ИД, което се подразбира от неистовия вой който наддадоха администрацията на Обама и шефовете на ЦРУ и Пентагона.

105

Анонимен

преди 8 години

ДО 151НАЕМНИЦИТЕ БЯГАТ САМИ .(СЕГА ТИ ГО ПРЕВЕЖДАМ ОТ ЗАПАДЕН ВЕСТНИК) А ДРУГИТЕ НАИСТИНА ПИШЕ ЧЕ СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ. НО МИСЛЯ ЧЕ ЖЕНАТА ЗА ТЯХ НЕ Е ЧОВЕК НО РОДИТЕЛИ И ДЕЦАТА -ДА. И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ИМА И МЕСТНИ ТЕРОРИСТИ ОТ РАККА И ОКОЛО

104

Анонимен

преди 8 години

НОВИНАСАЗ ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДИ- РУСИЯ БОМБАРДИРА САМО ТОЧКИ КЪДЕТО СА СЪСРЕДОТОЧЕНИ ИД ТЕРОРИСТИ ВРЕМЕ Е ВСИЧКИТЕ МЕДИИ ДА ГО СЪОБЩЯТ НА *** ЕЛЕМЕНТИ -СОРРИ

103

Салам Ал Сусам

преди 8 години

Какви семейства бе? Джихадистите нямат семейства, стига плоски дезинформационни съобщения от съветското "ИНформбюро"!Джихадистите имат по един харем жени от ЕС и от други християнски държави които ги изнасилват непрекъснато и ги държат като секс робини!

102

Моамед Реза Баклави

преди 8 години

Бягат в Ирак, щото там ще са под крилото на американските си братя по оръжие!

101

Леля Пич?ка

преди 8 години

До Чичо пичИ ся капитализма ли там ще отиде? Щото май само Русия е капиталистическа държава в момента!

100

Додо

преди 8 години

До чичо пичТо и демокрацията дойде и си отиде в Авфанисран иИрак.

99

Чичо пич

преди 8 години

Така руснаците започнаха и в Афганистан и после стана едно мазало-- социализъма си отиде от където бе дошъл .Казвам го на руските тролчета да са наясно.

98

Анонимен

преди 8 години

До Фашисти американск?????????????????????????????

97

321

преди 8 години

"....Непобедимая и легендарная ....." млати. Няма шега!

96

Анонимен

преди 8 години

Слава на Путин! Слава на Русия! Барак Хюсеин да спре да ги финансира а да си види фалиралата икономика с 17 трилиона дълг.

95

алекс2

преди 8 години

Тъпънъри.Направо в Германия да отиват ! Имат официална покана от другарката Меркел !!!

94

me

преди 8 години

Ми да бягат де, няма лошо. Като им унищожат инфраструктурата, ще им отнеме година(и), за да я възстановят. Плюс избитите шефове и свръзки с господарите, плюс падналият морал, плюс глътката въздух за завладените територии, плюс шока заради секването на евтиния нефт идващ от ИД - това си е добро начало. Който си ги е отглеждал, да му мисли. Ще трябва пак да се бърка за обучение и въоражение. Oh well.

93

уточнение

преди 8 години

До Анонимен 135ами всичките това устройва ли те ако има нови ще те уведомя

92

Анонимен

преди 8 години

По рано бяха фашисти, после империалисти ,сега ***.Ха уточнете си понятията!А *** все едни и същи!

91

Анонимен

преди 8 години

Напълниха ислямистките гащички с нещо кафяво.

90

88888888

преди 8 години

NATO e palno s tapi fesove,zatova ne moje da se spravi s IDIL.ha sj da vidim ko sha stava s reznjcite kato doite car batiushka PUTIN.

89

Анонимен

преди 8 години

Ако се разберат ще секнат финансите,които трябва целия свят да плащат под формата на обширни проекти по света за да има растеж и дефицит,който уж не трябва да превишава проценти,а в цялост растежа и главницата да остава,че и да порасте с помоща на ели кой си в пъти,че и повече по годинките направо като малко дете с мерене на ръста,и спрямо него се казва хилаво дете или добро отгледано при толкова много баби,да му мислят предшествениците какъв наследник ще им остане щом са заимали толкоз фалшбаби

88

анонимен

преди 8 години

и там ще ви намерим бягайте при краварите в прериите