127

soso

преди 8 години

До ШопМного добре е направила.Показа истинското лице на исляма.

126

П.Петров

преди 8 години

Обективната истина е, че Щатите не искаха да унищожават ИД, а само да я ограничават с цел да свалят Асад, това би било от полза на Израел, Саудитска Арабия,Турция и самите Щати. Политиката им в региона е непоследователна, недовършена с дълбоко неразбиране на мисленето на широката маса живееща в тоталитарни режими(в това число и на Русия).Русия от друга страна има съвсем ясна и последователна позиция, да задържи Асад, като запазва базите и добрите си отношения с шиитите.Путин няма да се спре с ИД и Щатите ще понесат огромен провал в региона.

125

Българин

преди 8 години

Напред с братска Русия!

124

ETNA

преди 8 години

Пък на мен ми се струва, че се "евакуират" към Европа.... дано да не съм права :s

123

Анонимен

преди 8 години

Ракка им била столицата на фанатиците , там им е координационния център , боеприпаси ..Е що си напускат измислената столица ?Тези са 78% сбираток ( главорези от всякъде ) и местното население ги мрази !

122

Анонимен

преди 8 години

От РАККА се изнасяли в Мосул , Ирак !Мосул е близо до Сирия .С един " страничен ефект " и са ги надигнали и в Ирак.Нали така казват Американците - от "страничния ефект " на бомбандировките сме унищожили болница ! А те бомбандират над нея !

121

патриот

преди 8 години

Сега ще видим кой е по-велик Господ или Алах (или както там му казват) !Бягат като мишки като чуха РУСИЯ!

120

Боби

преди 8 години

До Анонимен 177Анонимни ОПРОНО ТОЧКОВКазах ти го и преди и сега за ръководството на РФ да не събираш Руски с ФашистРуснаците управляват стрна с 150 и повече етноса ако са ФАШИСТИ щяха да изберат единия етнос а всички други да ги колят, бесят, подтискат и т.н. гадости които видяхме от Нацистите от Германия и Фашистите от Италия през ВСВВсеки от ръководството на РФ ще хвърля чоп с охраната си кой пръв да рзбие мутрата на всеки ФАШИСТ който срещнат и ще мамаят за показанията на чопа да са първи

119

Боби

преди 8 години

До Шоп 1711. Шопе УКРИТЕ свалиха Боинга. Само за един факт ще попитам КЪДЕ е АКТИВИСТКАТА на ДЕСЕН СЕКТОР ТЯ И КОНТРОЛьОР РВД в УКРАЙНА КОЯТО Е НАСОЧВАЛА БОИНГА И КЪДЕ СА ЗАПИСИТЕ И ОТ ТОЗИ ДЕН.2. ДА в сирия 70% са СУНИТИ но и те не са всичките ПРЕДАНИ НА УЛТРА ИСЛЯМСКАТА ДИКТАТУРА САрабия, Катар, ОАЕ и сие. Много по-лесно се живее в Светска страна от колкото такава с Ислямистко управление по закона на ШЕРИАТА(ФАКТ).3. Неудобното му население подкрепящо ИД ОФИЦИАЛНО и РЕАЛНО ЗАПЛАШИ РФ.

118

Анонимен

преди 8 години

До Шопдано се излекуваш

117

Анонимен

преди 8 години

До maoraе то мето прилича на заяждане но аз поне се забавлявам цитира някакви факти добре но по статията нищо съществено с две думи може да пише цял ден без да каже нищо съществено е как човек да не се позабавлява малко а другия вариянт е да те зариее с терминология и факти които не може да знаеш всички и да размие темата но в крайна сметка всеки следва един модел като му го схванеш става весело

116

дежурен шоп

преди 8 години

Моля да не ме презирате аз просто заработвам за залъка.

115

Анонимен

преди 8 години

До Шоп 171е щом мислиш че ИД не требе да се избиват да разбирам ли че в Афганистан инцидента има твоята пълна подкрепа ама пак размиваш темата това ли целиш :)

114

Анонимен

преди 8 години

До Шоп169 и какво общо има това със статията и коментарите по нея поясни напиши го просвети ни де

113

Анонимен

преди 8 години

До Шоп 166то и теб трябва да те е срам от глупостите които пишеш *** гледам не спираш неуморим си признавам ти го сигурно девизът ти е "да превърнем и мозъка в мускул"

112

демократ

преди 8 години

Няма страшно, ЦРУ ще ги въоръжи с преносими ЗРК, както въоръжи "опозицията" с противотанкови ракети, така ще им даде и ПЗРК.

111

непукист

преди 8 години

Ха-ха хукнаха да си спасяват животеца май доста бързо разбраха ,че руснаците няма да им цепят басма и като краварите само да имитират присъствие . Бягали на не знам си къде и на луната да отидат краят им е близък точно затова краварите всячески се опитват да намалят загубата на влияние в региона.

110

Анонимен

преди 8 години

Май напълниха потурките с кафяво...

109

Анонимен

преди 8 години

Каква стана тя, май не е много приятно да ви падат бомбинна главите. А иначе преди това бяхте много Алах Акбар!Оказва се , че не е много Акбар

108

Анонимен

преди 8 години

А ние тук си ги отглеждаме като защитени видове, кога най после ще се задейства законът? Крият се зад религията и се правят на невинни!! Един такъв го съдим години наред!! Симулираме дейност! А останалите на местна почва?