47

БАЧКАТОР

преди 8 години

САЩ бомбардираха 4 години ИД- и нищо !Руснаците ги бомбардираха 4 дни - разгром!

46

Анонимен

преди 8 години

ТЕ лесно им разбиха ***, но сега гнидите ще се разпръснат, а доизчистването им е продължителен процес, иска съдействието на съседните държави. Всъщност, тамв пясъците границите са малко относителни....

45

ha ha

преди 8 години

Ммммм даааа, има и още е дин процъфтяващ бизнес, бръснарите правят "луди" пари сега, защото ще им се наложи да обръснат хиляди "мъжкари" за да се "дегизират" и слеят с горките бежанци. А иначе онези дето си овиваха главите като "мумий" и убиваха вързани невинни нещо се изпокриха.

44

Анонимен

преди 8 години

***, сега разбрахте ли що е туй да ядеш бой от руснак? Тепърва се започва, търпение, ***!

43

Анонимен

преди 8 години

Великите бойци от ИД се разбягаха като мишки. Муахахаахха...това да не ви са приятелските бомби на бат ви маймуняка?

42

янев

преди 8 години

Направо да си евакуират семействата към щатите в ирак ги чакът иранските главорези

41

Анонимен

преди 8 години

Значи можело!

40

бббббббббббббббббббб

преди 8 години

ПОКЛОН на великите БРАТУШКИ-------БОГ да ги пази.Сражават се за бъдещето на цял свят и най-вече за Европа..........ПОКЛОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Дааа, стана тя каквато стана. Американците вият на умряло, къде ще продават оръжията си, а Турците няма да могат да купуват евтин нефт и да го продават скъпо. Какво бомбардираха американците 4 години не се разбра, но за няколко удара смелите и безстрашни идилци започнаха да се крият между цивилните граждани. Наистина световната политика е една долна ***.

38

Асен

преди 8 години

Няма къде да се скрият, защото това идва за тях по суша! Видеото е от тези дни и в него Рамзан Кадиров казва на какво са готови чеченците.Гледайте го!https://m.youtube/watch?v=i1rCPbQl4Dg

37

Баба Василка

преди 8 години

Боже, закриляй руските войничета и командирите им! За доброто се борят, милите. Закриляй ги, Боже, по великата си милост! Свети Александър Невский, пази ги и ги закриляй! Свети Георги, помагай им срещу тъмните сили!!!!

36

Анонимен

преди 8 години

По жилищни райони се укриват ИДИЛ-ските мишоци, а?! До крак трябва да бъдат изтребени тия, където и да се крият! Нека Путин си свърши работата по въздуха, Асад да ги изчисти по земя в Сирия, а иракското праавителство да си свърши работата на място, ако са се изнесли в Мосул. Един да не остане! Няма умерени, няма неумерени!

35

Анонимен

преди 8 години

Този самоопределил се за Странджа кухавелник заслужава един *** да му провърти резбата. Тикваров защо не прати на Цецо от гвардията да го наритат защото носи повече вреда от колкото полза за гробарите. И да не му плащат повече, парите отиват в нищото.

34

brutal nerez

преди 8 години

Bravo na rusnacite. Pak te triabvashe da se namesiat, za da opraviat rabotata!

33

citizen

преди 8 години

Странджата продължава да се излага. Нали според него руснаците щяха да си тръгнат първи, и то "посрани".

32

Aa

преди 8 години

Точно партизанска война си е по същество. Няма открити армии, линия на фронт или подобно. Супер важно е да имаш твои кучета които да ти казват къде що. В афганистан едни прости козари биха руснаците и после американците на почивки. Защото местните са с тях

31

Калина до Странджата

преди 8 години

Нещо ме пропускаш и се разсейваш с несъществени реплики!Отговори ми!Отворко!

30

Анонимен

преди 8 години

ок 37 и излиза въпроса защо нямат поддръжка на местното население

29

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До AaТова да не ти е партизанското движение... - ятаците да им показват къде да се крият...

28

койчо

преди 8 години

Браво на руснаците! Ислямските главорези най после си намериха майстора. Плевнелиев веднага да излиза с изявление в тяхна защита!