48

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

До Ам джъКъде виждате държава, а? Това понятие вече е изчерпано от съдържание.

47

Анонимен

преди 8 години

Тиквата си мени мнението постоянно.Тва е направо ужасен фурнаджийски лопат

46

Маями

преди 8 години

До АнонименМижитурка си ти. Борисов се справя добре, въпреки тъпата "пиарска" грешка на Меркел. Горещата точка , ще е в Турция близо до Сирия гласуваха 1 милиард, за това.

45

мда

преди 8 години

Бойко, другия път си тури слушалките и ти и си наеми преводачка ..ако може да не я избираш по външен вид, а по знания, ще е ок.

44

Ам джъ

преди 8 години

До ИМПЕРИАЛИСТС лозунги държава не се управлява, не се научихте, гледайте поне какво прави Гърция.

43

Анонимен

преди 8 години

Американците са казали на Бойко да направи бежански център у нас за да вземе и следващия мандат

42

Балт

преди 8 години

До БългаринаЯ споко, нито четете нито искате да разберете.

41

:)

преди 8 години

Права е Калинката. Тиквата НЕ е искал, просто са му ЗАПОВЯДАЛИ. Тиквата никой не го слуша в Европа, той и не знае езици, че да каже нещо. Просто идват, казват на преводачката какви са заповедите и си тръгват. Дотам я докарахте, братя българи, с малоумното си увлечение по банкянската мутра. Цяла Европа си прави майтапи с нас. Срамно е !

40

Анонимен

преди 8 години

До :)Значи, много си прав! Обаче и да тръгнем да строим център, то нали се сещаш каква пародия ще бъде! Така че няма страшно, то Меркел да даде парите, пък после Бойко може да я пусне на нашенските строителни фирми и гледай само сеир! Че то проекти ще трябват, че то през общини ще минава, по няколко пъти, много пари ще трябват! Тук тоя номер е отработен! Ще си го строим до края на живота, така де, до края на живота на Меркел! Няма страшно. И това е вариант.

39

БАБА КУНА

преди 8 години

БОРИСОВ Е ДОСТАТЪЧНО НЕНОРМАЛЕН ДА ПОИСКА ТАКЪВ ЦЕНТЪР ЗА БЕЖАНЦИТЕ С ЦЕЛ ДА СЕ НАТЕГНЕ НА МЕРКЕЛ. МАЛКО МУ Е С КАМЪНИ ДА ГО ЗАМЕРВАТ ХОРАТА.

38

Hitar Petar

преди 8 години

Напротив, искал е, това е опит да замажат гафа...

37

герберче

преди 8 години

ей, това е дипломат!на снимката бате Бочи спиик на инглиш а баба Меркел като бъкел не знае англииски и превеждат е слушалките!и каква сила луха от него с тези нагънати ръкави ,той ся шу опрай работата а баба Меркел стой като учиничка в първи клас.

36

Ал

преди 8 години

Никой не лъже, дадоха 1 милиард на Турция, за "бежанците", да си стоят близо до родните места.

35

Анкета

преди 8 години

Хайде да гласуваме. Който мисли, че Боко лъже да натисне +. Който мисли, че Меркел лъже да натисне -.

34

Брутален нерез

преди 8 години

Меркел трябва да се пенсионира, незабавно. Заради едно глупаво "добре дошли" от нейна страна, сега цяла Европа трябва да плаща и не се знае как ще се излезе от тежката ситуацията. Това е най-голямата глупост, която е сътворена до този момент от европейски политик. Страшно е!

33

Анонимен

преди 8 години

Айде сега очна ставка да видим кой лъже: бабичката или бай панко

32

456

преди 8 години

Е, като не го е искал, сливи ли имаше в устата да си каже, че не иска такъв център у нас? То че не говори езици се знае, но и явно не внимава в час и кима като гламав на всеки, който го погледне!!! Сега искаме все пак да научим КОЙ лъже: Меркел или ББ!

31

кон спиратор

преди 8 години

Не бе, глейте ся! Те в момента я правят на луда да си мисли, че халюцинира, че забравя, и че е изкукала от възрастта, та да се откаже от поста си и да се пенсионира!

30

Помислете малко !

преди 8 години

Вижте го нашия пехливанин. Навил ръкавите, разхлабил връзката... като мутра на селска сватба. Как да го уважават Меркел и другите политици? Как да уважават нас българите, когато избираме такива????

29

exaa

преди 8 години

Чудих се колко ли време ще издържи без да си извърти позицията за пореден път, лукавия страхлив Банкянски манипулатор.... Нищожество.