88

мнение

преди 6 години

Дори не се задълбочих да прочета кой какво е казал. Знам и съм сигурен, че Бойко лъже. Този човек не съблюдава българския интерес. Гледа за американските интереси, гледа за еврейските интереси, гледа за турските и германските интереси, но за българските - никога. Отвратителен изменник на род и Родина. И шайката покрай него - също.

87

до 93

преди 8 години

Е и?Преди питахме Брежнев за "българската" позиция

86

Анонимен

преди 8 години

Какви са тия отговорни срещи на "върха" на които не се води протоколЕгати седянката

85

Анонимен

преди 8 години

Меркел заяви, че Борисов е ПОИСКАЛ "бежанците"!!! Така че, време е тиквата да отиде у киреча!

84

Анонимен

преди 8 години

Mein name ist Borisov , isch nix deutsch isch bandit

83

www

преди 8 години

*** Паунова не владее добре английски, независимо от написаното в биографията и. Тя е превеждала, тя отговаря за надробената каша и няма право да казва какво "не е" чула. Ако Ангела Меркел или някой друг лъже, то нека българското правителство веднага да поиска опровержение от всички тях.

82

наблюдател

преди 8 години

положението е страшно или те нас или нии тях не се правете на шантави стягаите се никои няма да ви помогне времето на дървеното философстване и евтино лъгондрене свърши

81

непукист

преди 8 години

Слугите никой не ги пита те са за да изпълняват ,а дали им харесва това си е техен проблем важното е господарите да имат по-малко проблеми

80

Анонимен

преди 8 години

Малоумниче си е ...

79

Анонимен

преди 8 години

Кой ни пита нас какво искаме???Директно ни се спускат решения от ЕС или САЩ, ние слушаме и изпълняваме!Независима България ... оксиморон|!

78

Гочо

преди 8 години

Аааа...Така ли?Добре.

77

Анонимен

преди 8 години

Стига стоя Орбан,колко е велик,колко голям държавник е.Обградил е Унгария като концлагер.Така е сгазил лука,че последствията никак няма да са добри за унгарския народ.

76

anonimen

преди 8 години

Ako imame dostoinstvo,triabva da iskame izvinenie ot merkel za gafa.sega veche pak chte glasuvam za Borisov

75

шишо

преди 8 години

Толкова голем, па толкова ***. На тоя *** трябва да му се забрани да припарва до Брюксел. Прзовавам всички евродепутати, ако милеят за родината си да кажат истината. В пртивен случай не са по различни от тенисиста Григор Димитров, който отказа да се състезава за родината си.

74

Анонимен

преди 8 години

На колко е осребрено едно национално предателство?

73

Честито

преди 8 години

Той не е искал бежански център у нас, но от казаното от него, Меркел разбрала че иска. Склонен съм да вярвам повече на Меркел. Крайно време е да се разбере, че политиците трябва да бъдат умни.

72

Анонимен

преди 8 години

Този *** колко бели ни докара и още колко ще ни сервира, въпрос без точен отговор.Колко още мизерии ще не прави а ние като овце по пладне, свили сме главички и мълчим.Дори има и такова които го славят и целуват краката му.Обяснението е едно, подхвърля им трохи а те щастливи примират, че божеството ги е дарило с милистиня.Крайна необходимост има България то хора като Орбан, умни, силни, независими, образовани.Този е еманация на на управленската ни наглост която ни тласка към 3та нац.катастрофа

71

Спокойно

преди 8 години

До страшни дебилиШе питат Американского посолство и до вечера ще ни уведомят за "Българската позиция"! Не се притеснявайте демокрация Е!

70

страшни дебили

преди 8 години

В крайна сметка някой ще уведоми ли българския народ каква е била българската позиция, ако въобще е имало такава?!?!

69

Анонимен

преди 8 години

Тоя никога не знае какво мисли, но на другия ден вече мисли обратното.