38

Анонимен

преди 8 години

Чрез бежанската вълна комплексираното джудже иска да си отмъсти на ЕС за санкциите съсипващи руската икономика.

37

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Анонимен 37 Скрий се бе чревен ***. *** цъкай ЦС докато имаш време че в понеделник школото почва.

36

:)))

преди 8 години

До до 30 :))) ислямистНа мен ми е забабавно да си пиша, и да казвам истината, но на теб явно ти дават рубли,но рублата е слаба, инфлацията е голяма, Русия е в голяма криза :))))

35

до Джеферсън

преди 8 години

"взеха че срутиха едни кули в Ню Йорк ли?"Еми да, нали това казвам: те кулите в Америка срутиха, та пред едни руснаци ще се спрат...Имаше си бая бежанска вълна от Афганистан - РУСНАЦИТЕ БЯГАХА ПО БЕЛИ *** !

34

до 35,ей джихадист

преди 8 години

Айде престане *** хорица не виждатели че Путин е много ядосан, Опитва почти всеки ход. Целта е да раздели европа! И тогава всеки е приятел на путин дори насила.......Може да не сме много умни,но разбираме и виждаме,че такива като теб са се продали на каузата на ИДИЛ.Най-малко ти който ОЧЕВАДНО пишеш в полза на ИДИЛ,може да пишеш за Европа.Предателите приели радикалния ислям като теб,не сте добре дошли в България,нито ЕВропа,след като шефовете ти от ИДИЛ заляха ЕС с бежанци.

33

Анонимен

преди 8 години

До :))) В такава немилост е изпаднала Русия че след Депардио и боксьорът Рой Джонс получи руско гражданство, гласи се и бившият вокалист на Д.Пърпъл. А ти си мечтай.

32

Анонимен

преди 8 години

До 20Ами като е свален Кадафи, нещо по добро да е станало сега? Не,пьлна сьсипия е сега,на фона на това което са имали някога при Кадафи и са живяли като в златния век,сега е ад, Затова в Сирия не трябва да се допусне либийската история,,, но моссад нато щвтите искат точно това,,, И не напьвай да ставаш политолог-сла,б си в игрите на играчите,,,

31

:)))

преди 8 години

САЩ и Турция ще ликвидират както английски ИД, така и руски Асад, така и германска ПКК,няма пощада и прошка за никого !!!!!!Сега Путин увърта да спаси любимия си Асад - последния си човек,НО НЯМА ПРОШКА, и Асад и ИД и ПКК всичко ще се изравни със земята,каквото и да стане, колкото и да струва, колкото и да продължи,решението е взето :))))

30

Анонимен

преди 8 години

Терористите от Русия подкрепящи Асад, който изби стотици жени и деца, са виновни за бежанската вълна.

29

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До 21 кои муджахидини тези които въоръжаваше САЩ и после взеха че срутиха едни кули в Ню Йорк ли? А и нещо нито чухме нито видяхме бежанска вълна от Афганистан през 9-те години на конфликта за разлика от сега.

28

Анонимен

преди 8 години

Цялато русофилистична *** е налазила форума отново.

27

до 30 :))) ислямист

преди 8 години

Русия е изпаднала в немилост, даже България забрани полети на руски самолети,Русия се чуди от къде да минат самолетите и,път не може да си намери,КАКВА СИЛА Е РУСИЯ ???????НИКАКВА !!!!!!!!!......Колко ти плащат от ИДИЛ за този коментар или ти го пишеш доброволно,защото си приел радикалния ислям.

26

Анонимен

преди 8 години

Айде престане *** хорица не виждатели че Путин е много ядосан, Опитва почти всеки ход. Целта е да раздели европа! И тогава всеки е приятел на путин дори насила. След това почват лъжите на всички, отвориш си устата айде катастрофа или някойпадна или го бутнаили........... само добри лъжци!!!

25

Анонимен

преди 8 години

Бежанския поток го направи Путин с помощта на Асад, а Бойко Ноев е руски шпионин и работи за Москва.

24

Анонимен

преди 8 години

Четейки някои от коментарите тук,оставам с впечатлението,че пишещите ги са приели идеите на радикалния ислям,скрито или явно,и приемат финансиране от джихадистите на ИДИЛ за тролене в полза на идеите на ИДИЛ,ухабитизма,джихада и т.н.Тези хора може да се каже са предатели и отстъпници от онова,което ни спаси от ислямизирането 500 години.Тогава е имало турчещи се българи,както сега също някои застават на страната на ИДИЛ в коментарите си срещу тези,които водят реална борба срещу ИДИЛ джихада.

23

:)))

преди 8 години

Русия е изпаднала в немилост, даже България забрани полети на руски самолети,Русия се чуди от къде да минат самолетите и,път не може да си намери,КАКВА СИЛА Е РУСИЯ ???????НИКАКВА !!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 8 години

BLIZKIAT IZTOK PRINADLEGI NA RUSIA.VLADIMIR PUTIN E NOVIAT ALEKSANDAR MAKEDONSKI NA 21-VEK.POLOVINATA OT SVETA MU PRINADLEGI ZA ZASHTITA NA RUSKITE INTERESI.

21

Димитър Бошнаков

преди 8 години

Кучетата лаят, а керванът си върви.

20

Анонимен

преди 8 години

Смешно е да си мислим, че петрола се срина от шистовия добив детето е пред фалит. Смешно е също да мислим, че арабите нарочно подбиват цените, защото ФАЩ са ги помолили. Та в този ред на мисли, кой е губещ и кой има сметка от това?

19

До 19

преди 8 години

САЩ обвиняваха Садам и Кадафи във всякакви грехове,но в държавите им имаше ред и никой не бягаше.Ликвидираха ги и създадаха ИД,която донесе този ад в Европа и арабските страни.Сега плановете им са да ликвидират Асад.Европа загива.