58

Анонимен

преди 8 години

Тъпите европейци и американци забравиха, че победиха в Либия. Те са победителите срещу Кадафи. Сега искат да победят не ИД, а Русия и режима, за да станат като Либия.

57

до 64

преди 8 години

Ти сега какво, намерил си слабо място в логистиката на армията на САЩ, имаща бюджет повече от целия останал свят, взет заедно, но само ти знаеш за него? Ми продай си знанията на Вашингтон, ще те позлатят, хаха.

56

Анонимен

преди 8 години

Изводът е, че на САЩ и Европа не им пречи ИД, а Русия.

55

Анонимен

преди 8 години

В Сирия руснаците им пречат. В Либия никой не им пречи, в Афганистан никой не им пречи.

54

Анонимен

преди 8 години

Не Русия да оправя бакиите на САЩ и ЕС в Близкия Изток,щото от 25 години Русия не е пращала войски и самолети там.САЩ и ЕС вместо хаос и колони от милионни бежанци да създават с политиката си и военните операции на Алианса в Близкия Изток,да се вземат в ръце и да си оправят *** която създадоха там.Що руснаците,българите,сърбите,македонците,унгарците,чехите и др. да чистим техните "неграмотно забъркани каши".Да не би да ни продават по евтино стоките и храните си,та да чистим след тях?

53

до Джеферсън

преди 8 години

"изведе руските войски от Афганистан заедно с цялата техника и личен състав"Ти пиян ли си?Руснаците понесоха такива огромни и унизителни загуби (и то от шепа пустинни прошляци на гол и лесен терен) че в една демократична страна веднага президентът подава оставка и парламентът се разпуска! Е, то това и стана 1989, но не като директно следствие от скандала с провала в Афганистан.

52

Анонимен

преди 8 години

В Либия няма руснаци, там е добре. В Афганистан и Ирак няма руснаци. И там е много добре....за американците. И за населението е много добре, че се премества в Европа. И за Европа е добре, че ще увеличи строителството на джамии със саудитска помощ.

51

Анонимен

преди 8 години

През октомври ще излезе официалния доклад от разследването за сваления над Украйна Боинг. Истината ще излезе наяве и цял свят ще разбере, че Русия е свалила граждански самолет и е избила стотици невинни хора. Затова на Путин му е жизнено важно да се представи като човек спасил Заоадната цивилизация. Със същата цел пак той е организирал бежанската вълна........Предварителния доклад за самолета от ИДИЛ ли ти го пратиха?Та сега дудньеш срещу Русия,която е решила да реално да спре ИДИЛ в Сирия.

50

Анонимен

преди 8 години

САЩ да отиват да оправят Либия, Ирак, Афганистан. Те имат работа, да оправят страните, където няма руснаци и руски войски. Тези кравари само рушат и оставят народите на произвола на фанатиците.

49

до 55

преди 8 години

Разстоянията нямат значение, краварите имат бази навсякъде, забрави ли?

48

Анонимен

преди 8 години

През октомври ревът, сополите и целуването на ръката на Путин от евролидерите ще стигне връхната си точка. Ама една ли и тогава Москва ще повярва на сълзите.

47

Дежеферън Дейвис

преди 8 години

До 54 Генерал Лебед изведе руските войски от Афганистан заедно с цялата техника и личен състав в нормален походен марш а янките как си тръгнаха от Виетнам?

46

Анонимен

преди 8 години

През октомври ще излезе официалния доклад от разследването за сваления над Украйна Боинг. Истината ще излезе наяве и цял свят ще разбере, че Русия е свалила граждански самолет и е избила стотици невинни хора. Затова на Путин му е жизнено важно да се представи като човек спасил Заоадната цивилизация. Със същата цел пак той е организирал бежанската вълна. А стара агентура като Ноев е активирана да помага на кремълския тиран.

45

:)))усмихнатия ИДИЛ

преди 8 години

Руснаците са гладни и бесни, още малко и чашата ще прелее,пердето на руснака ще падне, и руснаците сами ще пометат джуджето :)))Ние само ще гледаме по телевизията, как руския народ сваля един диктатор :)))....Гьон,от коментарите ти личи,че нито по "комунизма",нито след него в "демокрацията".Все някой ти е бил виновен и ти е пречел за нещо предполагам.Последния ти шанс за реализация и надница са ухабитите и ИДИЛ,приемайки техния радикален ислям,в коментарите ти изпъква тяхната пропаганда

44

до Джеферсън

преди 8 години

Щом се води, че американците бягаха от Виетнам, то това на руснаците в Афганистан беше шампионски спринт на Юсеин Болт!

43

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До :))) 50 Така като теб говори само някой гладен, озлобен от мизерията и простотията *** който по-далече от табелата на селото не е излизал.

42

до 47-ми предател

преди 8 години

Чрез бежанската вълна комплексираното джудже иска да си отмъсти на ЕС за санкциите съсипващи руската икономика.......По скоро шефовете ти от ИДИЛ си отмъстиха на ЕС с бежанската вълна.Сега с милионните араби избягали от Афганистан,Либия,Ирак,изгонените от ИДИЛ сирийци и африканците от Северна Африка след намесите там на Алианса,Европа ще се превърне в Близък Изток.Затова ти предвидливо си приел радикалния ислям и с удоволствие служиш вече на ИДИЛ и ухабитите пишейки коментари като този.

41

:)))

преди 8 години

Руснаците са гладни и бесни, още малко и чашата ще прелее,пердето на руснака ще падне, и руснаците сами ще пометат джуджето :)))Ние само ще гледаме по телевизията, как руския народ сваля един диктатор :)))

40

Анонимен

преди 8 години

До 40Ясно е на всичките ни, че ви е нужна война ,,,да, Ванга ни предупреждаваше "Не вервуйте на американците ке ви изльжат",,,

39

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До 44 Не казвай "бягаха" защото не си бил там и не си видял. Даже още не си бил запланиран а бащати най вероятно си е стискал акнето пред огледалото. Аман от недорасляци.