78

ognyanz

преди 8 години

Това "България може да има своя глас" са приказки за наивници. Каквото ни кажат от Вашингтон това правим. Те сами си признаха, че са оказали въздействие на България и Гърция да не пускат руските самолети, но само ние отказахме. Гърция си запази правото на собствено мнение. Иска ми се да видя, че "България има своя глас", но с толкова продажници сред политиците ни не вярвам скоро да стане това.

77

Коко

преди 8 години

Само по този въпрос може да изкаже мнение, по другите и мнение не може да има

76

Размисъл

преди 8 години

Има ли Русия необходимост от партньори и коалиции за да смаже шепа самозабравили се, така наречената ИД? Отговор - НЕ. Има ли кьопавата коалиция еквивалент на НАТО необходимост от Русия за да се справи с ИД? Отговор- ДА. Е защо, нали сте много силни? Трябва ли в такъв случай НАТО и сие да се дървят на Русия? И трябва ли Русия да се съобразява с тия нещастници при провеждането на външната си политика? Последните два въпроса са реторични и са за феновете на САЩ.

75

Анонимен

преди 8 години

Където големите си го мерят, който иска да прави фондация и да плаща. Вътре в страната няма пари за аспирин, а той мнение ще дава от името на всички. Гледай си нивата и си копай.

74

ИДИЛ-ци в БГ нета

преди 8 години

РУСИЯ=ПУТИНИСТАН=ИДИЛ==Нерализирал се българин по "комунизма" и в "демокрацията",мразещ всички и всичко,като свързва невъзможността за реализацията си обвинявайки Русия-затова Русия го вбесява най-много==Приел идеите на радикалния ислям чрез саудитски НПО емисари в България-което му носи чувства за значимост и озлобеност към целия свят,характерни за терористите от ИДИЛ избиващи невинни хора в Сирия,пропагандиращ идеите на ИДИЛ срещу Русия,единствената реална заплаха за ИДИЛ в момента.

73

ИДИЛ-ци в БГ нета

преди 8 години

Всеки един русофил е по-вреден за България и от най гадният арабски терорист!...Омразата ти към "комунизма",но невъзможността да се реализираш през "26 години демокрация",те кара да мразиш всички и всичко,най-много Русия.Ти си идеалния разпространител на пропагандата на ИДИЛ,предполагам дори си установил връзка с тях чрез емисари в България:"Всеки един русофил е по-вреден за България и от най гадният арабски терорист!"Ти вече съзнателно си приел в себе си идеите на радикалния ислям.

72

до 83 ислямизирания

преди 8 години

Защото Асад тая година е избил около 10 пъти повече цивилни от "прехвалената" ИД! И бежанците са заради него.А Асад го снабдява Русия......Омразата ти към "комунизма",но невъзможността да се реализираш през "26 години демокрация",те кара да мразиш всички и всичко,най-много Русия.Ти си идеалния разпространител на пропагандата на ИДИЛ:"Защото Асад тая година е избил около 10 пъти повече цивилни от "прехвалената" ИД!"Ти вече съзнателно носиш в себе си идеите на радикалния ислям.

71

Горди БГ предатели

преди 8 години

Много хора с коментарите си срещу Русия се опитват всячески да подкрепят терористите от ИДИЛ в Сирия,на която жертви станаха хиляди мирни жители жители. За не можещия да се реализира нито преди,нито в "демокрацията",можещ единствено да мрази другите наричайки ги "***",радикалния ислям му предлага точно това от което се нужда-възможността да се почувства значим.Омразата към собствените неудачите се превърна в омраза към Русия,водеща да приемане и пропагандиране идеите,вярата на ИДИЛ.

70

Анонимен

преди 8 години

Русия да си оправя проблемите в Кавказ, за останалото да не се тревожи

69

!!!!!!!!

преди 8 години

Нали Русия бяха лошите бе - отвратитерни лицемери сте !!!

68

до загрижените

преди 8 години

Проблемът в Либия е далеч по-малък - карат се, но не се бият. Двете правителства са географски разделени и не си пречат много.Но ако Кадафи беше останал, щеше да е като в Сирия.

67

Анонимен

преди 8 години

Пада режимът в Сирия, американците казват: "Ура, демокрацията победи" - т.е. изгонихме проруския режим и руснаците. После става като Либия - никой не се интересува и американците отиват да правят следващата демокрация срещу Русия - Украйна.

66

Анонимен

преди 8 години

Проблемът в Сирия бил режимът и руснаците, казват САЩ и Европа. Нека оставят Сирия, а да започнат да се борят първо в Либия. Никой не се интересува от Либия, защото там няма руснаци.

65

до 82

преди 8 години

Защото Асад тая година е избил около 10 пъти повече цивилни от "прехвалената" ИД! И бежанците са заради него.А Асад го снабдява Русия - проблемът е Русия!

64

Анонимен

преди 8 години

Кой пречи на САЩ и Европа да се борят срещу ИД в Либия, Афганистан и Ирак? Защо само за Сирия и Украйна говорят и реват? Да отиват да се борят.

63

до Джеферсън

преди 8 години

САЩ не са бягали от Ирак като руснаците от Афганистан - по бели ***.Не следиш разговора, не се разсейвай.

62

до 72

преди 8 години

"СССР в Афганистан дава 13 835 убити""САЩ в Виетнам дават 58 238 убити"Да, но конфликът във Виетнам беше много по-голям, САЩ имаха многомилионен враг, който даде над 1 млн жертви, отделно до 5 млн цивилни.В Афганистан руснаците станаха за смях срещу шепа партизани на гол терен.

61

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Григорий РаспутинЕй го и ядреният поп. Значи по източното крайбрежие на САЩ се е съмнало и вече е на работа.

60

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До 66 "Гол и лесен терен"? За Афганистан и руснаците ли говорим или за Ирак и американците? Интересно какво пушиш и родителите ти знаят ли за това?

59

до 67-ми Гьон

преди 8 години

Ти пиян ли си?Руснаците понесоха такива огромни и унизителни загуби (и то от шепа пустинни прошляци на гол и лесен терен) че в една демократична страна веднага президентът подава оставка и парламентът се разпуска! Е, то това и стана 1989, но не като директно следствие от скандала с провала в Афганистан.....Гьоне,СССР в Афганистан дава 13 835 убит съветски войници.САЩ в Виетнам дават 58 238 убити американски войници.Защо бъркаш политическите процеси 89-а в СССР с войната в Афганистан.