19

цоко

преди 8 години

*** безподобни !

18

as

преди 8 години

Градско под 100 не падам. Всички ги сдухвам.

17

Анонимен

преди 8 години

Предлагам когато нощем "излезете от контрол" да влезете в следствения арест.

16

Дръндю

преди 8 години

Тук му е мястото да се намеси държава, полиция, автомобилни състезатели, автосервизи и да се направи писта, на която да спортуват младежите.

15

Анонимен

преди 8 години

Нощем гонки ...А КАТ все така си спи ....

14

681

преди 8 години

Това е една от причините да не гласувам от много време. През деня били карали нормално ... това са пълни и категорични глупости!!! Дори и през деня карат колите си като пълни ***-убийци!!! Особено там където знаят, че полицаите се появяват веднъж на високосна, а дори и да са там ... са изпадналив летаргия и се преитесняват единствено за ранното си пенсиониране! На бул. Васил Левски е истинско приключение ала руска рулетка, да пресечеш на пешеходна пътека, че дори и на светофара при СМГ!!!

13

Tanatos

преди 8 години

Държавата да направи място,което да се ползва с тази цел.Проблема не са гонкаджиите,те като мрът си убиват себе си.Проблема са тъпанарите през деня,които карат като джигите със 100 из кварталните улици и не знаят какво е това пешеходна пътека.Заради такива джигити направиха по 1м високи спящите полицаи и неможе човек да си купи малко по-ниска кола.Отделно най-много жертви има заради тъпанарите,които немогат да карат и на двулентов път или целят насрещния камион или избират дървото до пътя!

12

RAD

преди 8 години

До gtfВикаш да легализираме гонките... А другите, дето не сме част от тях и им пречим, извън закона ли да сме ??? Егати тъпотията! Предпочитам да легализираме стрелбата с огнестрелно оръжие срещу ***, които застрашават живота на децата ни!

11

qwerty

преди 8 години

До DreamTheater - има, има навремето един митничар от русе, студент в свищов с такова се разкарваше. двигателят беше от лада 1600, а модела на поршето 944.

10

Анонимен

преди 8 години

Жалко,че не умират по-бързо.

9

Potrebitel

преди 8 години

Бих забогатял ако го финансирам, защото това означава да вземам приходите от реклами от местата, където се провеждат тези гонки, от ТВ, които искат да го отразяват (какво по голямо чесане на егото от медийна изява), вход "Зяпачи" и куп неща, които подходящо уредени биха направили всичко това един доста доходен бизнес, който се самофинасира, че и може да печели.

8

gtf

преди 8 години

май е крайно време всичко това да се легализира, поне да не застрашава живота на обикновените хора.

7

НеСъстезател

преди 8 години

Най-малкия шроблем са те!!! Годишно да има 2-3 жертви следствие на гонки. Същевременно всеки 3ти кара пил, като общинския с 3 промила, минава на червено и без книжка! Не разбрахте ли че проблема са тези които газят на пешеходни и убиват по 300 човека годишно. Ако можеше да избирам между да влязат в затвора 20 гонкара или 3 *** които карат пили, тъпите алкохолици са моя избор!

6

Potrebitel

преди 8 години

Добре де, направете им на тези момчета места за състезания, нека е контролирано, с медицински екипи и т.н. нека се сложат легнали полицай по повечето отсечки, да се контролира по строго това и да се криминализира, когато се провежда по улици и булеварди с отнемане на автомобила и затвор. т. нар. "Руска рулетка" да предвижда затвор и конфискация на имущество. Това застрашава, както участниците, така и останалите хора. просто им отредете места и време, където да си чешат егото, кой колко е велик.

5

Анонимен

преди 8 години

Големи истории ти казвам ... :-))))

4

!!!

преди 8 години

Имат нужда да си тунинговат мозъка недораслите типове

3

3M

преди 8 години

До Анонимен 5Означават "ПРОЛЕТАРИЯТ"

2

факт

преди 8 години

Състезават се *** тунинговани с мозък от кокошка!

1

Марсианеца

преди 8 години

Тази статия някой пубер я е писал. Страшни глупости, стил на писане.....