10

Анонимен

преди 8 години

Вината е 70% на контролните органи, защото при констатирано нарушение само срещу 10лв пускат нарушителя поживо-поздраво и тоя нарушител си знае, че може да прави каквото си иска и да се откупи. Едновременно с това други биват наказвани за дреболии. Друго нещо - всички знаят, че има определени хора, които се ползват с чадър от полицията и остават безнаказани дори и когато убият човек пред свидетели. Така пак опираме до полицията, която не си върши работата и взема пари за да не си я върши.

9

Анонимен

преди 8 години

Докато има автомобили, ще има и война по пътищата. Когато е пуснат първия автомобил, пред него е ходел човек развявайки предуппредително един флаг, да се пазят хората!

8

селяни в Мерцедеси

преди 8 години

Мноооого изпростя тоя народ. Всеки 2-ри е пълен ***. Тези с моторите и със лъскавите коли са много добър пример. Всеки ден умират ама на никой не му пука и продължават да карат като Шумахер. Лека и пръст на тая държава.

7

Анонимен

преди 8 години

върнете смъртното наказание и ограничете правото на притежание на личен автомобил!

6

Анонимен

преди 8 години

Защо да се спира "войната по пътищата"? Просто ги оставете да се избиват на воля, така читавите ще оцелеят, а негодниците и наглите хлапетии ще отидат на оня свят... и готово. Защо да остават живи, за да убиват отново ли?

5

Анонимен

преди 8 години

Как ли? С връщане на смърното наказание както едно време. Само така може да се вкара тоя подивял народ в релси!

4

макето

преди 8 години

я предлагам у сека патрулка да има подвижен бар студена биричка виски ракийка абе как си пише по книгите и ако фанат полицайте некой трезвен така да го напият че друг път и да не помисля да прави таквия глупости

3

Анонимен

преди 8 години

Начинът е само един - драконовски мерки срещу нарушителите, вкл. отнемане на книжката за години или завинаги и арест на колата. Когато джигитът види колата си на трупчета за месеци или години или направо се конфискува превозното средство, веднага ще му дойде умът в главата. Така се практикува на Запад от десетилетия и произшествията са сведени до минимум, направо рядкост.

2

Анонимен

преди 8 години

аз пък смятам, че трябва драстично да бъдат намалени автомобилите - по-сигурно решение на проблема от това надали може да има.

1

Hiter

преди 8 години

извикайте Джон Джихадиста, той ще я спре.