30

Анонимен

преди 8 години

Когато Мутрата беше в опозиция за всяка катастрофа беше виновен Орешарски!!!Сега кой ли е виновен

29

ко40 от селу

преди 8 години

дадено: 2 шофьори, единият голям карач тръгва от софия за бургас и не стига, вторият тръгва от софия за 6часа до бургас. каква е средната скорост на двамата ?

28

до Чекист

преди 8 години

Ами като ви е само една колата , ще си мислиш и за жена ти, която не нарушава правилата и ще си опичаш акъла а няма да караш като ***. Няма оправия тая държава, 80% от хората просто за нищо не стават за съжаление!

27

Анонимен

преди 8 години

До Чекист Ако жена ти не нарушава , а колата е само една, става същото, както когато не си плащаш заема към банката и ти продадат апартамента, жена ти също остава на улицата. Е това е! Тогава и жената и мъжът - в градския транспорт и просълзени, когато видят кола като тяхната, която им е отнета заради нарушения.

26

Анонимен

преди 8 години

Липсата на възпитание, уважение ,морал е основата на деградацията на българския джигит. Чалгата е на пиедестал, никакви ценности, мечтата да имат всичко без да са постигнали нищо. Лесните пари водят до тотална загуба за чувство за отговорност.

25

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСиднито е един нещастен самотник.И ти ли искаш да станеш такъв?

24

Анонимен

преди 8 години

Стига с тези новини за катастрофи, откакто има пътища и автомобили има и ще има катастрофи, това явление ако искате го наречете не може да се спре... единственото което може да се направи донякъде са превантивни мерки, т.е. максимално добри пътища за да внимават водачите не за неравности а за други автомобили, да няма кръстовища с намалена видимост.относно наказанията.. правиш нарушения вземат ти книжката, хванат ли те обаче да управляваш с отнета книжка директно в затвора и воала

23

Popa

преди 8 години

Кучетата лаят керванът си върви,как ще се промени нещо като тия които пишат законите,нарушават същите тия закони

22

Popa

преди 8 години

Кучетата лаят керванът си върви,как ще се промени нещо като тия които пишат законите,нарушават същите тия закони

21

Анонимен

преди 8 години

До oт Сидни Ав$тралияБрат кажи как точно се премести че искам и аз да избягам от тоя ъпсурт...

20

True

преди 8 години

Да, попътищата се води истинска война, нотова е самовърха на айсберга. В основата на проблема стои безспорният факт, че съдебната система не работи и наказанията не са неотменими. Да не говорим, че са твърде меки и благосклонни. Я нека глобите са от 1000 нагоре и се прибират от заплатата, пък да видим дали всеки втори ще е джигит. Но как да стане, като и юристите, и полицаите са нарушители и винаги се измъкват.

19

Лесно е !

преди 8 години

Много е лесно ! Спрете да гласувате за *** крадци ! Вече 25 години избирате най-големите *** да ви управляват и после се чудите: Защо България е *** ?

18

150

преди 8 години

Да се разреши карането със 150 км/ч, минимални глоби за каране пиян и без книжка и както върви след около има няма 100-150 год. няма да има такъв проблем, защото почти няма да има население и движение на автомобили по пътищата.

17

Чекист

преди 8 години

До IvanАми женати ако не нарушава, а колата е само 1:))?

16

Анонимен

преди 8 години

До TulskiТо и къщата ти е частна собственост, но съдът може да те осъди на конфискуване на имуществото и нямаш къща после. Какъв е проблемът да се отнема колата тогава? Апартаментът ти е частна собственост, но за дългове или неплатени сметки ти го вземат, нали? Защо да не ти вземат и колата? В цял свят го има това, защо да не го има и у нас?Като останат без коли гонкаджиите и ще видите как по пътищата на БГ ще цари мир и спокойствие.

15

Дедо Мраз

преди 8 години

В някои страни се ограничава шофирането на мощни коли от шофьори с малък опит. А важна е и ролята на родителите, които трябва да възпитат децата си да не се състезават по лошите пътища на България. Глоби за кметове, директори на пътни дирекции, областни управители, зам.-министри и министри, които не си гледат работата.

14

Анонимен

преди 8 години

Наказанието за нарушителите с автомобили, трябва да бъде следното: - Сваля им се двигателя за определено време и водача е длъжен да тегли, като магаре автомобила си докато му изтече наказанието!

13

Ivan

преди 8 години

Не говорим за конфискация напълно а за задържане на автомобила.Ако ти взимат колата за 6 месеца за скорост над 160 да кажем, всичките мухльовци, които карат като луди ще се замислят много сериозно.

12

sostin

преди 8 години

Как ли , ами първо книжки трябва да се взимат доста по - трудно и не срещу подкупчета , както е масовата практика сега. Второ , прибиране на превозното средство в полза на държавата за чиляците дет си мислят че са на Спа, като се почне от скъпичките ,че тия си плащат на милиционерите и си карат как си искат. Трето, Пиянките директно у кауша без право на обжалване и четвърто брутални глоби за нарушения ама брутални , и ще мирясат всички.

11

ha ha

преди 8 години

много неща могат да се направят, но липсва желание при институцийте, как при снимка на ***, който е спрял на две места за инвалиди в МОЛ, и му се вижда номера, не се предприема нищо. Та какво остава за тарикатите по селата които без книжка, или купена такава си карат фиркани, без застраховка и технически. Тюфлеците да излезнат от храстите, да си изкарат ръцете от джобовете, да спят да дремят по патрулките и да вземат да си вършат работат за която получават пари, тогава, МОЖЕ да се оправим