130

Sokak tapia

преди 8 години

150 chasa gradsko kormuvane iz c-ganskite mahali i togaz da zimat hartia shafiorite u bg.

129

Анонимен

преди 8 години

Яки глоби - ей това е решението. Когато сяляндура от чукундуруво трябва да плати 500 лв глоба, колкото струва астрата му нов внос, тогава ще се замисли за преди да направи поредната простотия на пътя.

128

до 148

преди 8 години

От 150- В катастрофата дето описах виновната водачка караше чисто нова служебна кола.Само,че е отклонила вниманието си от пътя и така е ударила челно насрещно движещият се автомобил.Бях шокиран от отношението и както към пострадалите така и към колата която тя е управлявала.Може би след такава катастрофа на такъв човек трябва да му се вземе книжката завинаги.Ако се загледате в новините ще видите,че най жестоките катастрофи стават по магистралите и с доста нови коли.

127

предложения

преди 8 години

Първо-глоби и конфискация на колите на пияните.Второ-различни цени на гражданската отговорност за шофьори причинили катастрофи и такива дето години са карали без нарушения.Какво пречи този дето е карал 20 години без нарушения гражданската отговорност да му е 20 лева,а на другият дето е хващан пиян или глобяван 520?Наскоро бях свидетел на челен удар с леко пострадали и виновната каза"Е,какво пък-колата е служебна и с Каско".Докога ще плащаме заради такива водачи?

126

Анонимен

преди 8 години

До всички ревльовци,ревахте ревахте,КАТ ме спряха шото азе си карам спокойно с 90 в града а те се заяждат,радар сложили . Друг пък на червено минал ама не е виновен той то светофара му виновен постоянно си сменял цветовете а КАТ пак Акт.Е постигнахте своето,забраниха на полицията да спира... Е СЕГА СИ СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА.

125

Анонимен

преди 8 години

И никой не предлага да имаме по-хубави пътища и по-нови коли. Българите са с изкривено съзнание.

124

гневен

преди 8 години

На едни знаците им пречили, на други маркировка, трети искат по-високи скорости, четвърти на майка им ***... Ей ***, знаците и правилата не са случайни, и, докато ги има, трябва да се спазват. На комплексирания ганьовец винаги нещо му е виновно, но не и самия той!!! Писнало ми е от *** на пътя...и са всякакви и такива с коли от 1000 лв. и такива за по 100 000 и такива по средата... Ако можеше, щях да пръскам поне по 5-6 празни, нагли, егоцентрични кратуни всеки път когато шофирам....

123

К.Иванов

преди 8 години

до 148 и другите, за които са виновни КАТ, Сушата, Кишата и т.н. Истината е, че ДЪРЖАВАТА не иска да спре избиването. Нямам обяснение защо. А е лесно. Първо нарушение с висока скорост-някаква парична глоба, не фантастична, но за сметка на това неотменна като смъртта. Второ нарушение за скорост глобата по три, колата три месеца, а книжката шест на "трупчета", трето нарушение - малък затвор, примерно шест месеца с отбелязване в досието и две години без книжка.Шофираш без книжка -опит за убийство

122

шофьор

преди 8 години

Главите,главите са празни,нищо друго колко пъти съм го казвал че книжката не е само необходимост тя е и ОТГОВОРНОСТ ама който има акъл,който няма ще умре.

121

Дивотия до шия

преди 8 години

Качвам се с усмивка и на първата минута един те изпреварва на забранено и те натиска,друг ти сече пътя,трети свири,четвърти прави забранен завой..... Пълна дивотия е това!

120

художника

преди 8 години

Шофьор се става първо от семейството, после от шоф. курсове и накрая от опита.Ако видите човек край пътя да стои без причина и си говори по телефона, 90% ще тръгне да пресича без да се огледа.Ако минавате покрай спрял автобус или камион, гледайте в ниското, ако видите крака, значи ще ви изненада някой "заспал" пешеходец.Не изпреварвайте на главен път с пресечка ако има кола! Повечето шофьори гледат дали не идва автомобил от към тяхната страна и излизайки на пътя задължителен е челният удар.

119

BG

преди 8 години

Друго си е като излезна на пътя с БМВ-то, па като дам газ до дупка, па като почна да изпреварвам на завой без видимост, па като нацепя челно едно семейство с миниван и ги утрепа до един. Леле, че как аз ще съм виновен, виновен е КАТ, съда, обществото, ако щеш, но не и аз, какво да правя като искам да карама с 200 км/ч, еми то си е тръпка ве. Па после по съдилища, що да ме мънкат, ми то голям стрес е за мен, нейсе глоба да ми пишат и пак на черното БМВ да се кача и пак...дай сеч.ГОлям кеф!

118

BG

преди 8 години

Ех, че съм будала, аз все си мислих, че за начина си на шофиране носи отговорност лично управляващия автомобила , а то отговорността се носела от КАТ. Мале,мале какъв сбъркан начин на мислене имам...Ами много ясно, че другите са ми виновни, не аз!

117

До 146 БГ

преди 8 години

Начинът на шофиране в България е пряко следствие от действията и бездействията на КАТ. Колкото по-бързо КАТ се закрие и се замени с нещо работещо, толкова по-добре за нас шофьорите. Никой не иска да катастрофира, защото като пряко следствие от неработещият КАТ, много шофьори по опасен начин не спазват правилата. Затова КАТ е вреден и трябва веднага да се закрие. Не е нужно да иронизираш, когато загиват хора заради това, че КАТ не работи!

116

Н.Д.

преди 8 години

"Данните са повече от жестоки българинът мре по пътя като гъби, както никнат след дъжд."Как може да публикувате такива безсмислици!

115

BG

преди 8 години

Дерзайте форумци, от утре се закрива КАТ, премахват се незаконните камери, премахва се праивлна за движение по пътищата...няма вече робство и полицейщина в страната ни...да живее свободната воля да натискаме *** до ламарината и да сме все най-отпред, първи на мегдана и НАЙ-ГОЛЕМИ в очите на останалите джигити! Урааааааааааааа..... да живее адреналина в кръвта! Това дано стана по-скоро, та повечето форумци да блажеят от удоволствие !

114

Анонимен

преди 8 години

Възстановете връзката си с душата и излезте от его-съзнанието, и мое и а се опраите, дотогава глупостите ще продължават, защото така сте устроили света си, че да стимулира култ към материализъм, не към знания, към добродетелите и развитието на потенциала на човешкото съзнание и мозък, а към постигането на глупави, егоистични капризи и цели :D

113

Анонимен

преди 8 години

От цялата тази пропагандна кампания за увеличение на размера на глобите, разбирам че на КАТ още повече не им се работи и с по-малко труд искат да налагат поне същият сумарен обем глоби. Утре КАТ пак ще ги домързи да работят и ще увеличат десеторно размера на глобите, за да работят десет пъти по-малко.

112

Анонимен

преди 8 години

В основата на абсолютно всички действия стои конкретен начин на мислене на всички хора участващи в цялата картина. КАТ не си вършат задълженията, това е породено от конкретен начин на мислене, хората карат неразумно и се избиват по пътищата, резултат от конкретен начин на мислене, а в основата на всичко това стоят липса на знания, липса на мъдрост и осъзнаване на последствията, ниско ниво на съзнание - его-съзнание, материализъм. Просто човекът губи добродетелите си, връзката си с душата.

111

Няколко прости прави

преди 8 години

1.Държавата да си събере глобите. 2. В Англия на всяка седмица глобата се удвоява и след определен период директно си връщаш книжката и влизаш където трябва.3 КАТ да заработи като в 21-ви век, а не като през 82-ра година. Полицаите да се стегнат и да спрат да мрънкат и да се хваната на работа, щото ако им стане някой частник работодател и регистрациите ще стават за 10 минути, и глобите ще си съберат , а може и багажа.