5

:)

преди 8 години

Нещата са много прости: 1. Да тръгнеш към Кафяво море, въпреки, че на същото разстояние е Гърция е липса на интелект. 2. Да отидеш на "почивка" в Слънчев бряг е признак за малоумие. 3. Да се довериш на БГ ол инклузив е признак на малоумие. Колко пъти да ви напишат в медиите, че мизерията е пълна?4. Да не можеш да си планираш времето и да пристигнеш в 12.30 вместо в 14.30 е сигурен признак на малоумие.Тази женица просто си проси неприятностите, взимайки неправилни решения !

4

Анонимен

преди 8 години

Нормалните хора не ходят на слънчев бряг

3

Petio

преди 8 години

Vijte v primorsko hotelite na perla tyrist absolutno sishtite sa imashe i mishki...vodwt se 4**** . dumi nqmam blu bei i perla plaza mizeriqta.

2

Анонимен

преди 8 години

Ходете още на българското черноморие и в частност на Сънито! Аз от 3 години ходя само в Гърция и нямам намерение скоро да стъпват в родното *номорие!

1

келнер по морето

преди 8 години

Никога ама никога назначените капиталисти няма да станат нормални работодатели . Не може да искаш от хора , които с крадени пари от държавата т.е. от народа са построили хотели сега да те посрещат като уважаван турист. Просто забрави . Плащаш на персонала 400 лв. и искаш да работи. Да ама не . Работете си сами .