105

летовник

преди 8 години

Никога не бих отишъл да почивам в Слънчев бряг.То там вече е толкова пренаселено,че по-скоро се бих натоварил, отколкото да си почина.Но по въпросната тема!Какво се оказа след направената проверка от КЗП?Няма мизерия, счупени мивки и плочки!Не че много ме интересува какво става в този хотел,но наистина човек да се усъмни!Още повече,че в сутрешния блок на 19-ти журналистката каза, че е изненада за хотелиера и репортажа и проверката!Не знам какво да мисля, но българина вече е много продажен!

104

чорбаджия

преди 8 години

До SharkТук в Германия гледам рекламират екскурзии до Виетнам, Тайланд, Индонезия.. за 999 Евро на седмица :))))). Смятай за същите пари отиваш до другия край на света и виждаш нещо съвсем по-различно от нашия запад, а тук... искат същите пари за една седмица в бетонираните ни курорти. Закривай. И на всичко отгоре какво са 1000 евро за немец, какво са 2000 лева за българина..

103

Анонимен

преди 8 години

Ужасно са прости нашите назначени бизнесмени.Гонят българите, които им плащат по 135 евро на ден, за да им идват чужденци за 20 евро на ден.Значи 266 лева, плюс 20 лева за паркинг, плюс 30 лева за чадър с два шезлонга прави 160 евро на ден за двама, за да се къпеш в *на, да пиеш спирт, да ядеш ***- сирене, салам и месо 2.50-3 лева килото, да не можеш да спиш от шума и да се гъчкаш все едно си в Китай - е , трябва да си много ***, за да си го причиниш.

102

Анонимен

преди 8 години

Тези 266 лв са грубо около 130 евро. Ами със 130 евро ще изкарам 3 дни в Гърция и ще ме гледат като писано яйце. Трябва да си мазохист да отидеш на БГ-бетоно-мутро-***.

101

Анонимен

преди 8 години

За това - само в Гърция !

100

от криптата

преди 8 години

За осем сезона в Слънчев Бряг се бях нагледал буквално на всичко. За 4 сезона имах и собствен бизнес, през което време се убедих, че ако играеш по правилата и всичко ти е легално, пари няма да видиш. Махнах се и от България отвратен от това, което предлагахме като туристическа услуга и алчните западни туроператори, които ни плащаха жълти стотинки, а касираха по 200-300% печалба.

99

от криптата

преди 8 години

Влетях в офиса на собственика и му обясних за създалата се ситуация. Той поумува за няколко секунди и излезе на рецепция. Тълпата млъкна като го видя, а той на свой ред им рече: Пържоли ще ядете като се приберете в Румъния! и се изниза набързо, а аз задно с него от страх да не бъда линчуван, оставяйки администраторката с портиера на рецепция. Поседяхме известно време в офиса му зяпайки камерите, докато тълпата се разотиде......

98

от криптата

преди 8 години

Главната счетоводителка се шегуваше, че още малко и ще ги подкараме горките туристи на фотосинтеза. Ама друг начин нямаше, собственикът беше малкото бизнесмени решили да играят по правилата. Нямаше скъпи коли, нямаше скъпи яхти. Беше се набутал до уши с кредити с надеждата този хотел да тръгне и най-сетне да излезе на печалба. Опитах се да обясня на загневената тълпа как стоят нещата, но онизи не само не искаха и да чуят ами към тях се присъдиняваха още повече туристи.

97

от криптата

преди 8 години

Най-голям резил беше станал, когато група румънски туристи бяха решили да организират импровизиран бунт във фоаието, защото искали на всяко ядене пържоли. Нямахме идея, какво ги бяха лъгали завалиите в Румъния, но за смешните пари, които румънският туроператор плащаше на човек трябваше да наблягаме на картофи и ориз. Месо се предлагаше през ден и предимно пилешно.

96

f

преди 8 години

Голяма работа! Да не ми се правят на много важни. . Кой знае какви фасони и шопски номера е имало докато са досаждали на горките рецепционисти да ги настанят по-рано. Камериерката не е виновна жената, работят за мизерни пари и е тежък труд.

95

бивш от бранша

преди 8 години

До ХотелиерГола вода са, защото бате Ветко заплати току така не дава. От сърцето му се беше откъснало да даде едно потрошено старо Мини на мениджър-продажби Саша. Същият Миникупър редовно не можеше да запали и го бутаха разни портиери и охрани. Кагато разни туроператори вдигаха гири ги плашехме, че ще им преместим туристите в някой от хотелите на Ветко. Тотален мутро-барок беше. Една ли ситуацията се е променила.

94

taka e

преди 8 години

evala na hoteliera!

93

Анонимен

преди 8 години

Мдаа...Явно и нашите туристи вече започнаха да пробват номерата на измекярите англичани, за да им излезе почивката на море без пари... Нещо обаче леееко са се пообъркали. Ако ония *** от острова идват със задължителна застраховка - и те, и турагенцията, която ги изпращата, и претенциите им ги изплащат без много хън-мън застрахователите, тука нямаме такива "екстри".

92

Shark

преди 8 години

Моляя, 266 лв? На ден? Дори и за трима да е, за седмица това са 1862лв. И то къде, точно пък на Сл. Бряг. Е ми няма какво да говорим, заслужаваме си отношението, след като с готовност даваме толкова пари за бетонираните плажове. 1862 лв??? Не знам, аз тази пари няма да ги дам на никой хотел по нашето черноморие.

91

7

преди 8 години

До бургаски селякЕдинствената им грешка е, че не са проучили добре "петзвездния" хотел. Аз само като го пуснах в Гугъл и излезе сайт с над 100 мнения от сорта - "свинарник е , не стъпвайте там". Иначе според мен управителят лъже - няма такова чудо да се пуснат гости на хотел в неоправена стая -като съм пристигал по рано, любезно ми помагат със съхранението на багажа, но дотам, после си чакам като поп.

90

бургаски селяк

преди 8 години

Туй са поредните нагли шопове дето си мислят че цяла България им е длъжна.Дошли в 12.30 вместо 14.00 да"изкярят" 90мин. и вдигат лют скандал на кадъната от Руенския балкан че не е измила изцяло *** на английските или израелски прасета които са се изнесли преди 20 мин.Е и? Цял народ сега трябва да реве за шопетата .Що не си одите в халкидики и по далеч да стоите от морето а? Не ни стигат извратените чужденци ами и с шопи с по две торби претенции да се разправяме!

89

До Кола

преди 8 години

не са 4 човека, а двама с бебе на 11 месеца.И 266 лева не е никак малко за България.Абе не може в 5 звезден хотел персонала да е тъмнозелен, храната и алкохола да са като за *** на социални помощи, а шефката да язди бял слон:)

88

Анонимен

преди 8 години

Първо, г-н "управител", никъде по света не настаняват, ако стаята не е подготвена. Но вие разчитате, че гостите трябва да запретнат ръкавки и да почистят Вашата мръсотия! Второ - има места, където настаняват и след 10ч, но само ако има освободени и подготвени стаи. На повечето места осигуряват съхранение на багажа на туристите, за да могат те да си разполагат с времето докато служителите се натуткат да си свършат работата. А обслужването Ви е за не повече от 2 звезди!!!

87

Кола

преди 8 години

266 за 4 човека :) какви 5 звезди за тея пари?!

86

MM

преди 8 години

Какъв е смисала да се пише подобна статия, ако не се каже кой е хотела? Иначе всичко си остава в сферата на констатациите и коментарите. Така само се запълва сайта с нещо като информация, напълно ненужна обаче.