45

ф

преди 8 години

До До ВарнаБългарите средна класа не купуват весели хапчета,пич...не ги мисли мутрите за ***.

44

Варна

преди 8 години

До ВарнаСпециално покрай Варна не е *** , не съм казал че се мерим с Гърция , но не съм казал че тук е по кофти от там. Така ...ще ти дам пример...дай аз като живея във Варна, да не ходя никъде на море, щото живея на 10 мин пеша от плажа. И аз харча хиляди да ходя на почивка в чужбина , защото искам да видя нещо ново. А и само да ти кажа информативно ...на албена е пълно с българи

43

...

преди 8 години

e ..dobur den :D

42

Beton Commando

преди 8 години

Най- добре почиваката на Черноморието да е задалжителна. Които няма пари даржавата да му отпуска валчери. Инъче бизнеса ще западне и ще има много безработни и приходите от данаци ще намалеят.

41

king_for_a_day

преди 8 години

#57,Кое му е "тарикатското" на мнмението на ГОСТ? Казва, че за по-малко пари има по-добра услуга, която той ползва. Аз също (от години). Не виждам проблем.

40

До Варна

преди 8 години

Морски, Нямате никакви шансове сравнени с Гърция, даже не сте в една и съща категория. И знаеш ли какво? Сами сте си виновни. Предпочетохте да направите кочини за немски, руски и английски прасета, вместо да се целите в българите от средната класа. Всичките ми приятели са похарчили по няколко хиляди евро за лятна почивка, но за ваше съжаление извън България. Българинът харчи много, когато му е кеф, за разлика от западните болкуци, които са ви клиенти в момента. Прецакахте се :)

39

Анонимен

преди 8 години

Получава се по 89 лв на човек за нощувка с ол инклузив, не е скъпо. Дори "евтината" нощувка в Гърция ще излезе по-скъпа като ходиш на ресторанти. Ако някой иска да готви и да мие чинии докато е на почивка - негова воля!

38

ж

преди 8 години

До ГОСТКви 50лв. ,не ви ли омръзна да говорите глупости?

37

Варна

преди 8 години

Хем искате супер много удобства хем искате да е тихо и да няма никой. Тези черна гора и хърватска сме им сърбали попарата...пейзажа е красив , плаж като нашия няма. Не забравяйте че в България крайбрежието е само 320 км, за разлика от другите страни които споменавате

36

Варна

преди 8 години

Ех като почнете тасос като почнете гърция като почнете турция....на всякъде по света се случват такива неща. Като не сте чакали в гърция, значи е имало свободни стаи, и за 10 евро можеш да си наемеш чиста стая в бг , но на крапец ..чист плаж чисто море..тишина. В турция зад хотела кокошки бягат в Аланя ...навсякъде има и сая и лукс

35

ГОСТ

преди 8 години

До 57. Пич, тук изобщо не става въпрос за тарикатство. Тарикати са тези, които искат 50лв за чадър и шезлонг, а другите, явно като теб са балами! Аз отивам там за да си отпочина и насладя на природата, а не да правя извращения и пиянски истории!

34

Сама си е виновна

преди 8 години

На Кафяво море мога да отида само, ако ми плащат. Изобщо не ми е жал за разни безмозъчни, които си дават парите на мутри и ***, при положение, че сме в ЕС и можем да отидем навсякъде - Гърция, Италия, Испания, Хърватска, Франция... В България на море... WTF??????????????

33

Селски тарикат

преди 8 години

Поръчкова статая с цел дискредитация, от която разбрах следното:10:30 - въпросните клиенти пристигат и искат да се настанят веднага, въпреки че настаняването започва от 14:0012:30 са чекирани с уговорката, че стаята не е почистенаДа направиш мръсно на хората, който са те съжалили и са ти направили услуга - безценно :((((

32

нн

преди 8 години

До ГОСТТарикатско,а? За едно фрапе и за 20 евро.Тарикатите навсякъде ги усещат рано или късно.И в Гърция ще ви намерят цаката.

31

Сл.бряг

преди 8 години

До отпускар.Семейството ми има малък суит в частен комплекс в Сл.бряг и вече 4-то лято почиваме там. Считам се за нормален човек. Не съм наркоман и/или алкохолик.Навсякъде по света и курортите има подобни проблеми и България не е изключение. Като не Ви харесва не почивайте в България НО и не плюйте.

30

Чапаев

преди 8 години

до ВОИН АТАКИСТВолен не ви ли е казал, че гърците също са православни? И много повече си уважават религията, отколкото българите и руснаците взети заедно.

29

аз

преди 8 години

тия хотелиери сливи ли имат в устите, че не са обяснили, че стаята е освободена току що и още е непочистена? ЕЛЕМЕНТАРНО!

28

Отпускар

преди 8 години

Аз не разбирам, за какво му е на човек да ходи в Слънчев бряг, освен ако, не е алкохолик и/или наркоман. Нормалните хора от години не ходят в Слънчев бряг.

27

ГОСТ

преди 8 години

До 43, ще ме извиняваш, ама ти си ***. за 20евро на човек в Тасос, получаваш нощувка + включена закуска на блок маса (каквото се сетиш) , да не говорим за предимствата на плажа, чистотата. На плажа срещу 3е (едно фрапе) си стоиш като пич цял ден (шезлонг + чадър) , а в БГ цените достигат 50лв само за чадър и шезлонг...меко казано смешно е! Затова ще има слаб сезон!

26

До 24

преди 8 години

В Турция настаняват веднага щом ти изчистат стаята,независимо колко е часа.Случвало ми се е да подраня с 5 часа и ти слагат гривната и може да ползваш всички удобства на хотела и хранене.Обслужването е на много по-високо ниво от нашето мутренско.Пишете само когато имате реален опит.