65

Наблюдаващ

преди 8 години

До Анонимен (93)Въпросът е, че стаята е непочистена - пълно кошче, ползвани чаршафи и прах и косми по пода. Пукнатата плочка е бял кахър, дори аз самият не я виждам на снимката. Това е недопустимо дори за стая за 30-40 лв.А това, че н еказват името на хотела - медията не иска да си вкара таралеж в гащите и после да се съди с мутрата-собственик 3 години истина ли е или не. Пък и в капитализЪма Капиталът е на първо място, а не личността, както ни баламосват 26 години.

64

поредната платена

преди 8 години

статия плюеща нашия туризъм. Ходил съм в поне 30 държави, хотелите ни са нови и доста добри сравнени с където и да е в Европа. В смотани хотели съм бил в Лондон, Истанбул, Виена и поне на още няколко места, по турското море също имат доста отвратителни стари хотели. Обслужването на много места е по-добро, това няма как да отрека, но като цяло нещата у нас се подобряват.

63

Анонимен

преди 8 години

От цялата статия се разбира че Йорданка Кърджева е *** кифла скандалджийка. Която веднъж е вдигнала скандал че иска да се настани по-рано от очакваното и втори път че стаята и не е била почистена.

62

Анонимен

преди 8 години

Тази история смърди от всякъде. Първо никой не казва кой е хотела. Второ, били чакали 2 часа, а пък спъред управителя ги настанили в 13.30ч. Както и да е по цял свят настаняването е от 14.00ч. Трето, Пусната снимка от "ужаса" в хотела, една пукната плочка в банята. Четвърто, храната била ужасна на вид, снимки на храната няма! Странно как една пукната плочка намерила в банята и я снимала, но ужасната на вид храна не! Пето отишла в телевизията да се оплаче пък не се оплакала на туроператора си?!?

61

Варна

преди 8 години

До П.Петров ....даже нашите ходят с тубите с ракия и вино на хотел

60

П.Петров

преди 8 години

В 5 звезден не ми се е случвало да преспивам, но и в 3 звездни условията са си били добри.От друга страна, българските парвенюта са едни от най-гадните и стиснати клиенти и обичат да въртят номерата да бедните западни туристи,( които идват на почивка със социални помощи,) с цел почивката да им излезе безплатна. Крадат кърпи, чаши пепелници, на шведска маса си пълнят джобовете с каквото и доколкото могат, но иначе се фукат с лъскави вещи.

59

Анонимен

преди 8 години

Някой хора не са ходили на хотел и вярват на журналистическите глупости. Плащат им някой лев за да плюят. Е, има и кофти месста, но на 100, 3 са кофти.

58

Варна

преди 8 години

До МравкаТи да не си ходил за нова година там ?

57

да да ама не

преди 8 години

До МРАВКАКУШАДАСЪ ИЛИ ДИДИМ В 4ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ НА БАЗА ОЛ ИНКЛУЗИВ ЗА 45ЛВ. НА ДЕН .При такива цени си ял някое замразено 50 годишно месо с луда крава (бездомни кучета и котки) с бракувани картофи и пил газирана урина със спирт (бира).

56

gost

преди 8 години

я ги пптаите нормално лие да плащам зя хотел и да получавам снежинкова кабелна миналата година и аз бях там и познаите наканих се да си гледам мача но уви снежинковата история на кабелен оператор скат е прекрасна и затова ние го плащаме аман от простотия после простотията

55

Професор

преди 8 години

Значи за 200 лева какво очаква? За тези пари не заслужават дори кашон над главите си. Ако нямат пари да не почиват а да копат картофи. Комунистическа му работа

54

Патриот

преди 8 години

Никога не бих отишъл в Турция или Гърция. Няма да си оставя парите в чужбина. Почивам в нашето Черноморие. Вярно е, че има проблеми, че навсякъде е във фекалии и мутри. Но това е българското. Аз избирам българското. Дори да е фекалий все пак си е наш фекалий. Да живее България! В Ю Туб напишете "Нашата полиция ни пази" и слушайте. Нека бъдем горди че сме Българи!

53

SeoKungFu

преди 8 години

Вие винаги плащате, за това, за което получавате, но не винаги получавате това, за което плащате - стара интернационална мъдрост.

52

Варна

преди 8 години

И пак ще се повторя , защото съм го писал и по други теми. Българина е готов да оплюе всичко българско и родно. Затова политиците се кланят на чужди шмекери. Защото черноморието ни е гадно, затова имаме милиони туристи и 100ци хиляди които се идват всяка година

51

МРАВКА

преди 8 години

НЕ СТЪПВАМ НА НАШЕТО МОРЕ.ОТ 6 Г. ХОДЯ НА КУШАДАСЪ ИЛИ ДИДИМ В 4ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ НА БАЗА ОЛ ИНКЛУЗИВ ЗА 45ЛВ. НА ДЕН.ХРАНАТА Е РАЗНООБРАЗНА С ВИСОКО КАЧЕСТВО КАКТО И ВСИЧКО ОСТАНАЛО.МИНАВАМ С КОЛАТА 800КМ.В ЕДНАТА ПОСОКА,НО ПЪТУВАНЕТО Е УДОВОЛСТВИЕ ЗАРАДИ ОТЛИЧНИТЕ ПЪТИЩА БЕЗ ДУПКИ,ЯМИ И КЪРПЕЖЛЪЦИ.БЕЗ МИШОЦИ В ХРАСТИТЕ ДА ТЕ РЕКЕТИРАТ.САМО НЕОСВЕДОМЕНИ ХОДЯТ НА НАШЕТО МОРЕ.

50

да бе да

преди 8 години

До Сама си е виновнаТочно за 266 лв. на ден за трима души в 5* хотел на инклузив ще намериш в Хърватска, ама друг път. Юли месец бях там на почивка за три седмици. Резервираш ли НЕЩО под 50 евро за двама без изхранване, 100% ще попаднеш на миризлив коптор. Ризото, спагети, дребна риба в евтин ресторант не пада под 7-8 евро. Закуски от пекарна тип банички и кифли 1,5 - 2 евро. За Италия умножи цените по 2.

49

Astarot

преди 8 години

Трябвало е да ги оставят да чакат във фоайето, докато не стане време за настаняване... Чекаут 12:00 и чекин 14:00 е стандартна процедура във всеки един хотел.Не че хотелите ни са стока, особено пък набедените петзвездни, но в случая, ми се струва, че някой вече много капризничи.

48

Баба Меца

преди 8 години

До бикоЗа твое сведение, в Дубай има и 7-звезден, ама стиска ли ти да отседнеш там? А и да си кажем истината, няма хотел на тоя свят, дето някой като е решил, няма да му намери кусури. Дори и в най-луксозните. Я прах зад решетката на телевизора, я кърпата му не закачена правилно, я някоя капка на мивката, абе се нещо ще се намери, стига да търсиш повод да се заядеш... А споменатия 5-звезден, както се вижда и от снимките, май категорията му е не повече от 3, съдейки по мивката например...

47

Блокиран в Дневник

преди 8 години

И аз не харесвам тъпите хотели по черно море, но конкретно тук не разбрах много какъв е проблема.Дошли са за настаняване в 12:30, трябвало е да дойдат в 14:00, предупредили са ги че могат да им дадат стая, но все още е непочистена.Следва грандиозен скандал, вестници телевизия и дайте ни парите.Наистина е долен номер от страна на оплакващата се или статията не е описана добре

46

Варна

преди 8 години

...и те големите хотели в чужбина....всичките са на честни, добри и благоразумни хора