85

Анонимен

преди 8 години

Този хотел на Ветко от Пловдив подмамва туристите с външния си вид. Всъщност там обслужването е под всякаква критика, храната отвратителна, но външния вид е супер и много туристи, които са първи път в Слънчев бряг забелязват този хотел на пловдивчани колко е красив и следващия път като посещават България отиват в този хотел, огромния красив на външен вид хотел. И после следват разочарованията. Дори управителя на този огромен хотел не владеел добре английски, така ми бяха казали едни румънци.

84

Анонимен

преди 8 години

Собственикът е Ветко Арабаджиев- нищо чудно, че целия персонал е съставен от представители на малцинството.Това са БГ - бизнесмените -все и им е висока минималната заплата, като трябва да я дават за цял месец работа, но пък ако да я вземат за една нощувка им се вижда малко и все ревът , че държавата не прави нищо за техния "бизнес".Жена му вкара бял слон на откриването на бившия х-л Кемпински, а персонала - миризливи *** и не владеещи български индивиди.

83

50/50

преди 8 години

Хотелите от ТАЗИ верига са ужас и безумие и заслужават да бъдат затворени до един! Обаче и другарката, която намира сили и енергия от ранни зори да бръмчи по медии истински не я разбирам. За така наречените "медии", които цяло лято досаждат с простотии няма да коментирам. Аман от криворазбрана цивилизация. С кой акъл даваш тия кинти за хотел в БГ не ми ражда главата. А пък с кой акъл пускаш турист в непочистена стая съвсем не ми е обяснимо.

82

до 98

преди 8 години

Ай, ся, с ръка на сърцето кажи къде е отходната тръба на пречиствателната станция за Елени и Влас :)

81

Анонимен

преди 8 години

Защо не настояваха да им върнат парите преди да са ползвали услугата? Като отида някъде и не ми харесва, не оставам въобще и тогава бих могла да имам претенции да ми връщат предварително платени пари.За това почиваме в Черноморец. И тук има и чисти и мръсни. Стаи за двама с климатик с отлична хигиена се намират за около 35 лв, ние ползваме апартамент за 50 лв. Хазяйката чисти и чисти три стаи, забележка за хигиената - никакви. В хотела камериерката чисти 50 стаи за 450 лв/месец.

80

abe2

преди 8 години

kachva snimki, s koito da drazni drugite pruchki ot selo, i vidiala nai-malkia shans da se zaiade za pari (shtoto tva ne e tursene na prava), situaciata e pulna i e shto gode dobra za spisvane na statiika ot nekoi posredstven pulnesht saita. A takiva kato pruchkata ne sa samo bg iavlenie :)) sus zdrave priateli

79

abe

преди 8 години

super tendencioznata statia.. Nastaniavaneto ne po-rano ot 14:00 ne e bulgarska priumica.. SVETOVNA PRAKTIKA drugari, drug e vuprosa svirkajiikite na recepcia che sa broili kolko chasa ostavat do uchastieto na Preslava i ne sa predupredili za sustoianieto na staiata. Ottam upravitelia izliza che si izmiva racete s turfirmata, koeto e otnovo SVETOVNA PRAKTIKA. Pri nalichie i na pruchka doshla predi 10 godini v Sofia da si tursi prehranata (v koeto niama losho) i spestila za pochivka ot koiato da

78

Анонимен

преди 8 години

Не миждам кой знае каква драма в цялата работа, обясненията на хората от хотела звучат адекватно, а претенциите на тази госпожа преувеличено.

77

Анонимен

преди 8 години

*** се рекламира пак ,ясно че и много желаещи да са мутрички коментират тук с желание да излъжат други палтежоспособни и не толкова платежоспособни българи да ходят на ла*номорието ,sorry -запада в и кенефистанския ''бизнес'' .псевдомутропатриотите да наемат други *офренски тролчета -да хвалят ''качествения Бг туризъм'' из нета..

76

----

преди 8 години

За съжаление истината е някъде по средата! Защо има толкова отнесени хора, които имат желание да пълнят джобчетата на мутрите от Виктория палас. Трябва да си с болен мозък, за да дадеш 300 за вечер~~~ Просто мегаломанско изхвърляне.

75

избирател

преди 8 години

На тая някой е пуснал фитила,че може да спечели пари, и сега и гледа сеира.....

74

да да

преди 8 години

До МРАВКАДреме ми, дали управителя и персонала са яли същата помия на една маса с теб. Сега е време да се изфукаш, че си ял в някой елитен ресторант кюфтета от истинско месо по 50 стотинки.

73

Х

преди 8 години

До Наблюдаващи селяндуриноСлед освобождаване на стаята тя трябва да бъде почистена от НЯКОЙ. Като познавам манталитета на българина, ако освобождаването на стаите е да речем 12:00 то стаите с български туристи се освобождават НАЙ-РАНО в 12:00 плюс най-малко половин час мотане. В същото време пристигнали от ранни зори следващи български туристи през 5 минути питат на рецепция, кога най-сетне аджеба ще им е готова стаята, въпреки, че с шрифт Ариал 150 е написано настаняване от 14:00 ЧАСА.

72

до наблюдаващ

преди 8 години

Не е лошо да прочетеш статията преди да коментираш - направили са и услуга и са я пуснали по- рано и веднага са изпратили камериерка да почисти стаята. На това ние българите му казваме "храни куче да те лае". Не знам нищо за хотела нито къде е нито какъв е, но това момиче определено избива комплекси.

71

МРАВКА

преди 8 години

До да да ама неДА ТЕ СВЕТНА ВСЕЗНАИКО ЧЕ УПРАВИТЕЛЯ НА КОМПЛЕКСА И ПЕРСОНАЛА СЕ ХРАНЯТ ЗАЕДНО С ПОЧИВАЩИТЕ И ЯДЪТ СЪЩИТЕ КУЧЕТА И КОТКИ КОИТО АЗ ХАПВАМ С УДОВОЛСТВИЕ.

70

Наблюдаващ

преди 8 години

До ПрофесорЗначи според тебе, за да ми изхвърлят кошчето и сменят осеменените чаршафи от предишния клиент, трябва да дам - колко - 500 ? 1000 лв. за стая за 3-***? Това, че някой си търси правата, значи ли че е комунист!? Що за шамандурска логика...

69

Astarot

преди 8 години

@82Хотели с 6 звезди няма. Класификацията е от 1 до 5. 7-те звезди на Бурж-Ал-Араб са изключение, поради уникалния лукс в хотела там.

68

до трола патриот

преди 8 години

Фекалиите мило мое *** останаха само в Турция и Гърция, ние българите построихме едни от най модерните пречиствателни станции в Европа. Така че плувай спокойно в Гръцко между снарядите изсипани от фериботите.

67

Анонимен

преди 8 години

Никой не казва името на хотела по една причина: мин. рецепцията в един хотел е под видео-наблюдения. Спомене ли се името на хотела, въпросната госпожа, Нова Телевизия, Днес.бг отиват на съд с приложени видео записи и показания на служителите на хотела.

66

??

преди 8 години

Никой не коментира хубавите места на морета, като например к-с "Райската градина". Мястото наистина отговаря на името си! Всичко беше чудесно - храната, условията в хотела и в комплекса, обслужването!