52

Анонимен

преди 8 години

А не допускате ли възможността да е нарочно? Малко реклама никога не е излишна..

51

До 85

преди 8 години

Гафът не е на Слави а на БТВ. Предаването е на запис.

50

аз

преди 8 години

Стига с *** селфита и умивания! Стига все с коментари на не доказали жълти книжки и хейтъри по душа! Смирение е думата! Поклон пред паметта на детето!

49

Анонимен

преди 8 години

Разбирам омразата на съветската прислуга у нас към президента ,все пак той е единствения държавен глава след девети който си позволи в прав текст да заяви на москва че . България не ии принадлежи . Че ни сме европейска страна и няма да бъдем нито троянски кон нито матриошка ,е боли . Но само страховитите могат да мразят

48

Една

преди 8 години

БТВ се плъзга шеметно по нанадолнището от доста време.Сигурно си мислят, че гафовете им се забравят бързо и затова произвеждат един след друг. Днес с недоумение гледах сутрешния им блок и се чудех как е възможно при толкова сносни журналисти да изберат тези двама водещи, чието единствено качество е фотогеничността.Девойката се държеше като талибан с гостите в студиото и явно смяташе, че е дошъл момента да покаже колко тъпо и невъзпитано може да изглежда, когато не си е на мястото.

47

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден политиците ни се присмиват. Замислете се колко болни деца си отиват годишно щото държавата няма пари за лечение. А няма защото бюджета е ошушкан от същите тези политици. Ама за тези деца никой не пише, за косвените убийства също.

46

Анонимен

преди 8 години

Някой сподели си момчето от плевен че работеше в една друга тв пак със седмица ,,седем дни пак съветска а зад него стоеше овъргаз ,помните ли коя страна стоеше зад тази компания ,хайде спомнете си защото нищо не започва от днес, . Аман от съветска агентура тия верно са на всеки километър

45

Анонимен

преди 8 години

От вашите деца крадете вие перверзни ушета на москва ,и не само от вашите . Как не ви е срам дилър вашия соцален президент . Гоце какъв герой на социалистическия труд е . *** вие сте си такива крадливи па лъжливи чак ме срам че ви има на рая земя

44

Анонимен

преди 8 години

Присмивал се на политиците. А то политиците на нас въобще не се присмиват. От амнезия ли страдате как се подиграха с нас с референдума? Добре, че е смеха и хумора та да си кажем истината.

43

ant

преди 8 години

Абе л.*** , няма ли кои да проверява какво пускате по bTV.Мързеливи безсрамници !

42

Смирение

преди 8 години

Загубена държава. Това ако беше някъде другаде бостан тв щеше да плаща до живот за глупостите на плевенския "шоу уоман"

41

Анонимен

преди 8 години

Нито Плевнелиев ме вълнува, нито Слави, стига сте ни занимвали с глупости.

40

Анонимен

преди 8 години

Някой гледа ли тоя мухлясал Слави. Аз спрях да го гледам преди 10 години. Това шоу е по-древно и издухано от Лилито.

39

Анонимен

преди 8 години

Поздравления за снимката точно това е истината!

38

съпричастност

преди 8 години

абе то и снимката към статията на запис е гаф, обаче вече късно стана, утре ще се извиняваме

37

Веско

преди 8 години

Това ,че Слави ще влиза в политиката е много рентабилно!С голата си кратуна ще блести в парламента и няма да има нужда да се харчат пари за осветление на залата.А иначе всички политици са алчни като Слави така ,че нищо ново.

36

Ох

преди 8 години

Аве тоя *** плевенски Трифонов още ли не си е намерил друга работа?

35

Анонимен

преди 8 години

Тази телевизия съвсем се опростачи. А за ***, която не спира да се подиграва на президента, какво да кажем - очалгари горките деца, чалга са и всичките му скечове. *** селянин.

34

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Слаффчо влиза в...политиката,все пак е един от най...опитните шоумени,което е решаващо за политическата му...кариера.Като няма работа за народа,поне да има...зрелища.

33

Х

преди 8 години

Когато е за печелене на пари няма морал!БТВ по време когато цялата страна отбелязваше потушаването на Априлското въстание излъчваше филма "Сюлейман великолепни",та сега за мъката на президентското семейство ли ще мисли - пари да падат.От години не гледам това чалгарско шоу ,