72

съжалявам

преди 8 години

Хората отдавна знаят за простотиите на Слави, ама вие "Днес", защо повтаряте неговите гафове, ако сте против това.Разберете хора, отвратително е да се гаври някой с някого, а после да му се извинява.ПРОСТО ТОЗИ БИЗНЕС ТРЯБВА ДА СПРЕ!Иначе никой не ви приема съболезнованията и "съпричастността"Търсете си друго поприще от което да сте доволни от себе си, а не да критикувате някой който е сгафил като повтаряте същия гаф.

71

Анонимен

преди 8 години

Много противен е Слафча селяка и той и гнусарите около него .За протърканото му псевдопатриотично и чалгарско предаване само драйф.

70

Тео

преди 8 години

Е той дългия плехур искал следващия президент Станислав Т. Плевенски да се казва.

69

Тихомир

преди 8 години

Според мен, тези повторения на предаванията, филми и прочие е работа на екипа на БТВ, а не на създателите на самото предаване, шоу и пр. Самото изготвяне на програмата за седмицата не започва от понеделник, а много по-отдалеч, т.е. преди случилото се в събота. Според мен това е едно недоглеждане на нещата - без умисъл. Мисля, че от екипа на шоуто няма виновни. Има описание всяко едно тяхно предаване какво съдържа. Но не искам и никого да защитавам ...

68

Павката

преди 8 години

Селяка *** Слави Трифонов и гнусната му свита събрана от кол и въже наречена редко колегия да спрат да опростяват, чалгализират и селязират тая страна незабавно.

67

КИД ШЕЛИН

преди 8 години

Плевнелиев може и да е антипатична личност,но е създал деца и ще остави нещо след себе си...

66

Анонимен

преди 8 години

Що за безумие е да се извиняваш за скеч който усмива политическата ти персона ???? Също така виждам ще ГРОБ са се наели огромна бригада от писачи. България мрази ГЕРБ!

65

отврът

преди 8 години

а когато тоя хилещ се *** , изявяващ се като президент си правеше снимки с другия *** Потрошено на фона на обити и осакатени деца , старци и жени , някой да се извини

64

Анонимен

преди 8 години

А защо трябва само при смърт на някой да се извиняват?? Не могат ли да бъдат шоу и без да осмиват който и да било??? На мен вече ми се повръща от набедения за шоумен и неговите пропаднали ***, набедени за сценаристи! То ако няма гавра, порнография и чалга, няма да са "шоу"!

63

Слави

преди 8 години

Шоуто на Слави е Образователна политика по подигравки и по този начин обучават новото поколение както традицията на бабите от пейките

62

Я

преди 8 години

Какво да очакваш от телевизия, пълна с некадърни хора!

61

Анонимен

преди 8 години

До 105 Относно качествата и недостатъците на управляващите няма да говоря. Те са законно избрани от българският народ. Когато Слави и ББ бяха приятели нямаше осмивания, а те започнаха когато си развалиха приятелството.

60

Анонимен

преди 8 години

Хубавото е, че поне тези, с бездарното предаване, са се извинили, след като са се изсвинили.

59

Анонимен

преди 8 години

До кога ще ги търпим това тъпо предаване на селянина Слави. Едни и същи, повече от глупави скечове и тъпотии. Вече години наред го подминаваме. Кой го гледа това изтъркано и банално предаване. Дано им се връща на тях същото.

58

телефоб

преди 8 години

Ами, то в бТВ-то толкова им е акъла!!! Не съм фенка на г-на, но моментът не е за шеги и закачки! Но едва ли някой е забелязал сред останалата помия и бълвоч, която се лее по българските телевизии - нассилие, пошлост, глупост и простотия - това е продукцията, която излъчват ежечасно и ежедневно.

57

Анонимен

преди 8 години

Много злоба и цинизъм лъха от предаванията на Слави. Няма вечер, в която да не захапе премиера и президента, предполагам че няма зрител, който да не е разбрал за това. Много простее о е време да се запре малко.

56

Lion777

преди 8 години

Dano btv edin den se izwinjat izcjalo i go sprat... Dalgat go na normalnite chora...

55

Анонимен

преди 8 години

Няма ли най-после да се спре това изтъркано предаване, гади ми се от него!!!! А това, че няма никакви скрупули, оставям на съвестта на г-н Трифонов.

54

az

преди 8 години

До "***"..И самият президент не желае да се занимава обществото с това, както стана ясно от негово изявление, а просто иска да му се даде да си изживее мъката на спокойствие... да, за съжаление постоянно се случват подобни неща, за някои хора никой нищо не разбира, но за президента естественно, че всички знаят, понеже е общественна личност - нормално е.

53

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен И Вашия правопис си го бива....