27

Л.

преди 8 години

Българските русофили видяха 1 някаколко американски танка и се наакаха от страх. Какво ли ще стане ако дойдат повече :)

26

Анонимен

преди 8 години

Ква мишена, ние си имаме право да се отбраняваме. Странна логика на Първанов.

25

Анонимен

преди 8 години

До всичко се повтаряА може да ги посрещнем и както в Добруджа през 1916 год.

24

дърт, мазен комуняга

преди 8 години

А м/у врочем - мойта уника и много други младежи емигрираа в гнилия Запад и ич не хощят да се връкят. Не мое ли да строите нещо - така на сила да ги приберете? Аз съм бивш партизанин-шумаджия - сиреч, цял живот на държавна хранилка съм я карал, знаеш как е, нали ;) До 10 ноември всичко бише медец, но пуста му демокрация - развали рахатлъка на режима и вече няма кой да ни бачка! Затуй питам да врънеш младото у нас, не за друго!!! Напротив - чак ми се повдига от тез иноверци-демократи!

23

1492

преди 8 години

Само не помня какви бяхме като членове на Варшавския договор ? Тогава не бяхме ли фронтова държава със съседите Турция и Гърция, които са си отдавна в НАТО. То пак така стана, че сега ходим при "враговете на почивка" ...

22

Анонимен

преди 8 години

***. Вреден за българия президент.

21

дърт, мазен комуняга

преди 8 години

Др. Първанич, гледам си ошишкавял! Явно преблажно ти се е отразил Големия енрго-шлем с братушките... Арно, арно - само така да я караш! Продължавай да разобличаваш пустите иноверци-русоотстъпници, като между временно си глечиш от властта! Само титани като теб могат да са толкоз хитри и лукави!

20

Анонимен

преди 8 години

Агент Гоце, пропуска разбира се фактът че, присъствието на тия два танка е договорено когато той беше президент... Сега разбира се, той е чиста вода ненапита.

19

до 20

преди 8 години

А нашите матии по чужбина знаеш ли какви ги вършар.Да не описвам че нов раздел в секса ще отворя.А и това че ти говори руски не значи че е рускиня.А пък и ако не ти харесват е.....и английски ***.

18

Анонимен

преди 8 години

смърт на путин и на гоце!!

17

АСАН босия

преди 8 години

Да изпратим ИСКРА ФИДОСОВА на фронта.......има голяма гаубица...

16

Дядо Петър

преди 8 години

Не съд, ТРИБУНАЛ ЗА ГОЦЕ И НЕГОВИТЕ ЧЕРВЕНИ СЪМАФИОТИ!ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.

15

tre

преди 8 години

продажни политици! единственото спасение за България е пълен неутралитет! Солмон Паси главен виновник. помислете си как се държим към една космополитна държава, като икономически сме зависими, а говорим за САЩ и НАТО .

14

Анонимен

преди 8 години

Дърт комунистически тумор!

13

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Русия сме я превзели отдавна.Няма рускиня, дето е дошла на почивка в България, и да си е отишла не е*ана.Просто това е традиция от време оно.

12

Анонимен

преди 8 години

Смешните матрьошки наизскачаха от *** си кутийки.Уж са много, а при проверка се оказва, че две-три руски червени ***, които се крият като ***, когато трябва да се покажат на светло. Ние истинските българи кзаваме "НЕ" на мръсните ***! Тук е нашата българска България! Няма място за руските ***.

11

Анонимен

преди 8 години

Комунистически рептил на амбразурата !

10

ЛИЗАШки

преди 8 години

Не сме чули думата на наш БОКО.... мълчи , за ГЪРМЕН И ОРЛАНДОВЦИ .... ИЗБЯГА, прати щерката на ГЕНЧО Бъчвата да ги усмирява...

9

Наблюдател

преди 8 години

Ние сме "фронтова държава" от както сме в НАТО, за сведение на Първанов. Демагогията известно е, хич не му е чужда както и на всеки комунист.

8

каракурт

преди 8 години

До bКато ти връчат автомата и те пратят в Русия в името на демокрацията,ще вървиш и хоро ще играеш!И ще скандираш вдъхновено за НАТО и Америка,щото иначе...