67

АТАКИСТ

преди 8 години

До Български ТОЧО ТАКА ИДВАТ ИЗБОРИ И НАТО ТРЯБВА ДА ПАЗИ БОРИСОВ ОТ ,,НАРОДНАТА ЛЮБОВ КОЯТО ТОЗИ ПЬТ ЩЕ СЕ ИЗСИПЕ ЯКО ПО ГЬРБОВЕТЕ НА УПРАВЛЯЩЕТИТЕ НИ ХИЕНИ

66

Анонимен

преди 8 години

гоце що не е в затвора

65

Black sea

преди 8 години

Не щете танкове *** ревете за долари и евро. Егати популистите

64

Анонимен

преди 8 години

*, не "Партията наша", а ОФ е определил състава на Народния съд. Освен БРП/к/, и Земеделският съюз, и "Звено", и социалдемократите са конституирали този съд, които е бил подобен на тези в Белгия, Франция, Италия. А всякакво сравнение с Нюрнбергския процес е пълна идиотщина! За твое сведение, нацистки военопрестъпници са били съдени и през 90-те години на ХХ век. И в Белгия, и във Франция вече избити фашисти са били "оформяни" със съдилища post factum. Чети повече! Мисли, ако имаш с какво! Успех!

63

Анонимен

преди 8 години

До НАТОНеграмотността е отличителен белег на русофобите. Хербицидите се използват срещу треви, бурени всякакви. А ти срещу срамните си въшки използвай инсектициди. Ще ти се смеят в аптеката!

62

Български

преди 8 години

И още нещо относно танковете обслужващият персонал няма да бъде от краварската армия а ще бъдат немници не са казали още кои ще са но най вероятно ще са от Blackwater. Ако някой незнае каква е разликата да пита ще му обясня.

61

Български

преди 8 години

Гледам коментарите и не мога да повярвам на очите си, пишат ли пишат танкове руснаци дъра бъра сто чадъра нито един верен коментар, четете сега внимателно: Танковете не са за Руснаците-запомнете го!!! Танковете са за вас разбирате ли??? Ако случайно се пробудите и още по случайно ако ви дойде смелост и решите да направите нещо на послушното правителство танковете влизат в действие.

60

Анонимен

преди 8 години

"След танковете: Вече сме фронтова държава и мишена"Благодарение управлението на Гоце, България се превърна в един гнусен руски ***.

59

НАТО

преди 8 години

е най-добрият хербицид срещу зелените *** на путин...

58

буря

преди 8 години

Какво плачите за Америка ,,българи'' Много наши фирми търгуват с нея - голям пазар на майната си и печелим печелим много пари Яси купувай ток само от Амер. ТЕЦ за да ти е по евтино или наркотици Те само създават конфликти и мислят само за себе си Не се надявай да ти поимогнат американците българино. Те ти изпращат сирийци,танкове за да ги издържаш - но ти си богат умнико

57

Анонимен

преди 8 години

BOIKO PREDATELIAT I OSADENIAT ZVETANOV ZA 30 G. V ZATVORA BEZ POMILVANE ZA GENOZID NA BALGARSKIAT NAROD.NUGDAEM SE OT EDIN ZIPRAS V BALGARIA.

56

*

преди 8 години

До Анонимен А кои ще бъдат съдиите за този "Народен съд"? Пак Партията наша ли ще ги назначава, както е било през 1944 г.?

55

Анонимен

преди 8 години

che tva e dobra novina sled tova lesno shte vi izbesim....

54

Анонимен

преди 8 години

e aide dano rusnacite da se nadahat protiv nas I mar6 kum Evraziq.a agenta ot DS Goce kakvo drugo da kaje.nqma da hvali amerikancite q.Cql jivot rusnacite mu pulnqt gu6ata za da predava rodinata si.

53

Анонимен

преди 8 години

Народн съд без кавички за предателите, за тези, които ни бутат в пъкъла!

52

Анонимен

преди 8 години

Като троянски коне Първанов & Со са от майчина утроба на амбразурата...в защита на кремълските си господари.

51

Анонимен

преди 8 години

Като всеки демагог Първанов "забравя", че по комунистическо време България беше по-фронтова държава !

50

анонимен

преди 8 години

Сутринта Вацов каза,че България в момента не се управлява от Борисов -просто той се е оттеглил и е безгласна дума при вземането на решения ,управлява се от "Америка за България " и групата около Прокофиев,в лицето на военния министър Ненчев и външния Митов с протекцията на САЩ.Реформаторския блок в момента управляват,а Борисов се е скрил и послушно слушка,иначе ще му се случи случка.Наблюдавайте внимателно и помислете,ако все още мислите.С 8 % реф.взеха власта в България.

49

Makedonec

преди 8 години

Bulgaria e KOLONIA na USA. Nikoga obedinenie s Bulgaria.

48

vesko02

преди 8 години

Ако този човек е на свобода ,и няма влязла в сила присъда,това е сигурен признак ,че ние българите сме мнго сбъркани.