12

Анонимен

преди 8 години

Не знам как може 1000 души да изпитват страх. Не знам също - Как може хора на пропусквателен пункт да нямат оръжия. Абе нещо на малоумщина ми бие.

11

камиончо

преди 8 години

Македонски помии

10

Анонимен

преди 8 години

Краят на тая *** наречена България е съвсем близо ! *** народ не заслужава да има държава ! Господ си знае работата,никой все още не може да отмени законите на природата !

9

Прокурор

преди 8 години

Оха, ще падат кинти!Ако е отчете ще мине самотбрана.

8

Анонимен

преди 8 години

Жалко за убитият човек ,но аз доколкото четох от другаде разбрах ,че двамата се познавали и са имали стара вражда , дано не съм прав но ми мирише на Българска работа , двама бабаита се правят на мъже. Също така разбрах че в колата на убиеца е имало малко дете и това допълнително го е разгневило ,защото другия е посегнал към стъклото на колата а детето се е изплашило. Аз гледам да страня от такива разправии , както се казва по умния отстъпва .

7

Анонимен

преди 8 години

Това е умишлено убийство, а не нелеп инцидент!

6

Анонимен

преди 8 години

Ганьовщина

5

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече се задълбочава мизерията, толкова повече народа ще става по смачкан а наглеците по нагли. А мизерият ще продължава да расте и да се задълбочава.

4

Анонимен

преди 8 години

Виновни са комунистите които за 45 години управление през руската окупация съсипаха икономиката на България и националната сигурност, затова сега има престъпления.

3

Сп???нс

преди 8 години

Това е първото, което прави впечатление ,още от слизането на летище София - надменност и арогантност на ВСИЧКИ към ВСИЧКИ , и всеки път се сещам за един разказ "Негостоприемно село " или нещо такова беше , тръгнал човека да търси вода от къща на къща и защото мислели че е "ингилизин" не му отваряли , но като разбрали че е "наш" човек и хоп всички любезни. Та и сега е същото стоя си в кафенето, гледат ме мръсно и като влезе брат ми и Хоп! същите тези те черпят бира,защото са му приятели

2

Петков

преди 8 години

Извинявайте, но това не е НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ.Това е ужасно, преднамерено убийство, трагедия - колуминация на отвратителното българско битие. Стадо мутри убиват човек, изпълняващ служебните си задължения. Никаква смърт за тези изверги - страх от отмъщение до пълното им полудяване и самоубийства.

1

ФАКТ

преди 8 години

МВР И ПРОКУРАТУРА ,ВИНАГИ СА БИЛИ ГОЛА ВОДА , А ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СА НОМЕР -1!!