72

Случаен

преди 8 години

Убиеца изобщо не е трябвало да минава през обекта. Няма начин да не е знаел, че има ремонт. Виновен е! Но има едно но, към което важи, че българите са Андрешковци, всеки гледа да му мине номера. И докато не се прилагат правилните закони, ще съществуват законите на улицата. Кой както успее, въпрос на един миг, като в този случай и един човешки живот си отиде. Съболезнование на семейството. Кой крив, кой прав незнам, но тези събития ще имат продължение.

71

Анонимен

преди 8 години

жалко за човека,но защо не се е обадил просто на 112 ,а е решил да въдворява ред,та той няма никакви правомощия.Не е трябвало да се прави на полицай.Плюс това при гонката е ударил колата на ония ,а после му е счупил предното стъкло.Но пак казвам,жалко за човека

70

Анонимен

преди 8 години

лъга в съда и като го хванаха да кара пиян по центъра на благоевград,лъга и за случката в джулиани ,ама у тетевен си намери майстора,но е требвало и да го наебат 😀

69

zapoznat

преди 8 години

verno e toq e mazen lujec

68

ххх

преди 8 години

не вервайте на тото - ***,той не един път е лъгал в съда

67

До 87

преди 8 години

"току що говорих с местен човек който познава убиеца....Убиецът е излязъл от колата и са се сбили....убиецът става и си тръгва към колата, легионерът се обръща и тогава получава камък в тила".Явно си много ***. В стремежа си да защитиш себеподобния, ти го закопаваш. Такива сте мутрите. С дебели вратове и мозък на пиле. Правилно си го квалифицирал като УБИЕЦ. А такива нали знаеш къде им е мястото? В копанката на прасетата. Свърши се неговата. Рано или късно ще има възмездие.

66

До дупничанин 87

преди 8 години

Ами като е така, що тоя тумбак е избягал като ***?

65

дупничанин

преди 8 години

току що говорих с местен човек който познава убиеца и е говорил с жена му. Легионерът ги е настигнал с колата, засякъл ги е и е нападнал колата с бухалка, кат ое строшил стъклото. Убиецът е излязъл от колата и са се сбили, като легионерът го е повалили и наритал. убиецът става и си тръгва към колата, легионерът се обръща и тогава получава камък в тила. това е непредумишлено убийство при афект. предвиждам условна присъда, което е справедливо. Мен да нападнат по този начин-направо стрелям в крака

64

Дзевков

преди 8 години

Лека му пръст на убития, но не мога да разбера, какво го героизирате за това, че е служил в чужд, вражески за нас легион - френския. Какво ми го подмятат само това медиите! Бил е платен войник във вражеска и упадъчна войска. Нито е служил за наши интереси, нито за Русия - нашите братя. Тогава поне замълчете, относно военното му минало!

63

ме

преди 8 години

И искам да знам, защо името на убиеца продължава да се укрива! Не е работа на полицията да крие престъпниците. Като си убил някого, ще си носиш последствията пред обществото и съдебната система. От къде да знам аз, че утре на същия тоя ***, няма да му се изпреча аз пред колата, на пешеходна пътека например, и той няма да слезе да ме заколи, щото съм му нарушила комфорта?! Името и снимката му трябва да бъдат оповестени, след като се издирва, защото е опасен. Какво го крият?!

62

ме

преди 8 години

Абе ви нормални ли сте? Просто не мога да разбера как хората оправдават УБИЕЦА, "имал малшанса да убие", "нападнали семейството му". Ама кой го е нападнал бе хора??? Този човек е бил на място където не е позволено да бъде - това е строителен обект, където хората РАБОТЯТ, не могат да се озъртат постоянно за каращи бясно коли, ако не го бяха спряли, сигурно щеше да сгази някой. Как изобщо можете да оправдавате убиеца?! Не е имал право да бъде там, точка. Трябвало е да се извини и да обърне!

61

Тумбака

преди 8 години

Чубака ще бере ядове... Заслужено.

60

Анонимен

преди 8 години

A какво казва по въпроса топ тумбака на републиката - Бочко Борисов?

59

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера как можеш да наречеш хладнокръвно и безпричинно убийство - "нелеп инцидент"! Инцидента не подлежи на съдебно преследване по начина по който се третира убийство...

58

художника

преди 8 години

Каквото и да си говорите, кой виновен и кой не- Ембака ли Чубака ли, няма работа там на затворената отсечка. Всичко друго е балкански бабаитлък и комплексарщина с фатален край.Жалко за съсипаните семейства.

57

Анонимен

преди 8 години

Както са го казали по-умни от нас-медала има две страни.Мисля че и двамата са реагирали емоционално,само че единият е имал малшанс да убие другият.Не разбрах защо е било необходимо да се обезобразява колата?Защо в този случай не са извикали полиция?Лошото е че в България саморазправата е на почит!За това и имаме инциденти с летален изход.Не сме законова държава и за това сме на този хал.Грабежи,убийства и корупция- с това сме известни навсякъде!

56

Анонимен

преди 8 години

Мутрите са създадени от МВР и докато тези служби се управляват от хора, свързани с бившият комунистически репресивен апарат/и неговите наследници/, никой да не си прави илюзия, че нещо ще се промени!Групировките от престъпници се обгрижват старателно от властта в момента.До колкото е възможно престъпленията им се УКРИВАТ.

55

Ембако

преди 8 години

Скоро ще има още арогантни мутри с размазани черепи. Нека разберат, че не всичко им е позволено.

54

Анонимен

преди 8 години

Има свидетели, които твърдят друго. Убил е човек, при изпълнение на служебните му задължения, което е утежняващо вината обстоятелство.

53

накратко

преди 8 години

Охранителят е може да сигнализира на полицията , но е решил да се саморазправи като е засекъл колата на нарушителя и е потрошил стъклото й с палка. Изживявъл се е като Рамбо. Шофьорът пък го е замерил с камък , и го е уцелил фатално.