20

Анонимен

преди 8 години

КАТ с ясни. Застават там, където е безопасно да се шофира бързо, но знака те ограничава да някаква дивашко ниска скорост и гобяват ли глобяват, т.е. нищо полезно не вършат.

19

Петров

преди 8 години

Четох новата наредба за използването на техническите средства за записване на нарушения на безопасността на движението. Никъде не видях да се предвижда защита на записа от техн. средство срещу подправяне. Т.е. записите от камерите след като са направени, МОГАТ ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ. Всяко едно извеждане на запис от техническо средство след това може да се преправи от този, който го обработва и на нарушителя да се покаже по-висока скорост от тази, която е записана и да се рекетира.

18

Анонимен

преди 8 години

ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА КАТАСТРОФИТЕ ПО ПЪТИЩАТА Е КАТ ЗАЩОТО ТОЛЕРИРА ОНИЯ С МОЩНИТЕ ГОЛЕМИ ЛЪСКАВИ КОЛИ КОИТО ИЗОБЩО НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛНИКА.КАТАЖИЯТА КАТО ВИДИ ТАКЪВ СЕ ОБРЪЩА НА ДРУГАТА СТРАНА ПРАВЕЙКИ СЕ НА РАЗСЕЯН А НЕРЯДКО ДАЖЕ СЕ НАСИРА ОТ СТРАХ.ОТ КАТАЖИЙСКИЯ ТОРМОЗ СТРАДА САМО ОБИКНОВЕНИЯ БАЧКАТОР ЗАЩОТО АЙ ГО Е СПРЯЛО ЧЕНГЕТО..АЙ МУ Е ОТИШЛА МЕСЕЧНАТА ЗАПЛАТА..И ПОСЛЕ ГЛАД.А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТУРСКИТЕ ТИРОВЕ КОИТО ГЛЕДАТ ДА СЕ КАЧАТ НА ГЪРБА ТИ.

17

77777

преди 8 години

Трябва с в закона да се променят ограниченията за скоростта, които сега на практика никой не спазва. В населено място за двупосочен път с по една лента в всяка посока да е 60 км/час, с две ленти в една посока да е 70 км/час, а при три ленти от 80 до 100 км/час. Извън населено място при една лента в всяка посока да е 100 км/час, при две ленти в една посока да е 110 км/час, а при три ленти 120 км/час. В момента всички шофират с такава или по-висока скорост.

16

До 21

преди 8 години

Няма да стане приятел. Това е една законозамаскирана хранилка за глоби. Път като слънце, прав с отлична видимост, с по три-четири ленти в една посока, с отделни платна за движение разделени с мантинела и евентуално и с тревна ивица, но там се мъдри някакво безумно ограничения на скоростта, примерно 40-50 км/час и КАТ застават на пусия и си изпълняват плана за глобите. В противен случай КАТ ще трябва да работят както ни се иска, т.е. на опасните места да глобяват, което си е много работа за тях.

15

DA

преди 8 години

Крайно време беше!!

14

Анонимен

преди 8 години

Две са основните причини за десетките милиони нарушения всеки ден по пътищата. Първата причина са поставените пътни знацжи несъобразени с пътните условия, а втората причина е неработещият КАТ, т.е. КАТ под прикритие - няма го.

13

Анонимен

преди 8 години

Моля КАТ да разрешат да се кара със 120 в лявата лента на южна дъга околовръстния път на София! И да наложат минимална скорост 100 за същата лента! Пътя е добър, но много натоварен. И като се изпляска някоя баничарка със 70 в ляво и колоната зад него става 1км дълга!

12

Анонимен

преди 8 години

Това, което искам от КАТ, а то е и според Закона за движение по пътищата, е КАТ да санкционира за всяко нарушение, а не да си правят хранилки за глоби за превишена скорост на напълно безопасни места, както е сега. Ако КАТ не може да се справи, да се създаде друг орган с други хора, които да го правят. Как в другите държави може, само в България КАТ не може?!

11

Анонимен

преди 8 години

КАТ отдавна са под прикритие - нищо не правят за предотвратяване на нарушенията, което е основното за структура като КАТ. Като стане катастрофата отиват след няколко часа да пишат погрешни актове. КАТ отдавна трябваше да се закрие като неработеща и вредна структура, но вместо това КАТ си правят изменения в закона, за да искат по-голям рекет от шофьорите.

10

Анонимен

преди 8 години

Няма угодия мършляка, и да се вземат и да не се вземат мерки той си лае. За това няма да се оправи държавата! Заради мършляка в нея.

9

ВЕСКО

преди 8 години

НЕ НА ШОФИРАНЕТО В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ,С ВКЛЮЧЕНИ КЪСИ СВЕТЛИНИ ПРЕЗ ЛЯТОТО.ТОВА Е ТЪПО!

8

Папата

преди 8 години

Имам споко... аам съм си зибачкал парите за него , не съм с подарен бизнедс от партията майка закрилница...

7

Анонимен

преди 8 години

Прекрасно, нека има контрол. Бързото каране не е забранено, то просто е платено по цял свят. Кога ще гонят пешеходците за неправилно пресичане?! Кога ще глобяват отворковците колоездачи, които не слизат от велосипеда на пешеходна пътека и не носят никакви жилетки?! Само колите не са проблемът. Проблемът се крие и при водачи, и при пешеходци. Манталитетът глобите няма да променят, но поне ще посмекчат малко простотията.

6

Папата

преди 8 години

И тия с черните джибове ли ?!?!?!?

5

Анонимен

преди 8 години

Максим Ставийски преди няколко години уби един човек и осакати друг.Нито затвор е помирисвал,нито в арест е лежал!Мой познат полицай каза,че имало шофьор 11 пъти хващан да кара пиян.И пак си кара.Иначе ще се заложат в храстите да ни снимат,че вмвесто с 50 караме с 51 км/ч.А ако се загледаме в знаците по пътищата повечето ограничения са тип"хранилка".През лятото караме с включени къси светлини,като да храним търговците на акумулатори и авточасти.Е,какво ли още ще измислят само някого да храним!!!

4

Шаран -БГ

преди 8 години

Да влизат в храстите, да се качват по дърветата, да летят в небесата НЕКА ИМА СТРОГ И ПРИНЦИПЕН КОНТРОЛ ! Всеки водач на ППС трябва да е сигурен, че във всеки един момевт от неговото шофиране е под контрол. За да има страх от ПТП, респект към организацията на движение по пътищата, уважение към органите на КАТ. Станахме за резил пред целия свят на ден по дваматрима в разход!? За щетите да не говорим....

3

БМВ-фен

преди 8 години

Изобщо няма какво толкова да се плашим от КАТ. Аз редовно си карам с 80-90км в града, а досега като глоби съм платил по-малко от 500лв. заедно с подкупите. Като взимаш добра заплата тия пари са си вятър работа. Така че смело напред, въобще се не връзвайте на тези измишльотици - те са само за да плашат гаргите.

2

аха

преди 8 години

Пак влизат в храстите ....

1

Анонимен

преди 8 години

И когато се залепят зад някой водач, който криволичи по пътя, ще помислят, че е пиян, а той просто заобикаля дупките по боковите пътища.