100

do 110

преди 8 години

Като включиш късите светлини синхронно с това се включват габаритните и осветлението на таблото.Което е към 200-300 вата мощност най малко.Ако кпд на генератора е 50 % значи около 1 конска сила(735 вата) отива за осветление,а не за движение!В България има около 3 милиона автомобила.Така,че загубите в национален мащаб са големи.Разбира се хора като Иван Вълков си нямат никакво понятие от това.В Европа автомобилите имат DRL-светлини за дневно каране които са светодиодни и харчат 1 ват.

99

Анонимен

преди 8 години

Иван Вълков-така се казва човекът заради когото караме през лятото с къси светлини.Той бил инженер и твърди,че разходът на гориво се качва с 15 грама на час заради включените къси светлини.Той е толкова инженер колкото аз японски дипломат!Има ли кой да спре това безумие?През лятото в слънчев ден като пуснеш габаритите и после фаровете ако не се наведеш не усещаш разлика. Аман от безумци и безумните им закони!

98

Анонимен

преди 8 години

До тъпВ закона не пише " говори по телефон" а използва мобилен телефон. Верно си ***.

97

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли какво стана с патрулките от картон, дето седяха по пътищата само да плашат хората? И колко струваше тази тъпотия на държавата?

96

тъп

преди 8 години

До Анонимен 103Всяко нарушение трябва де се докаже по безспорен начин ! Говори по телефон означава провежда телефонен разговор, а не държи предмет до ухото си. Прочем веднъж ме спряха с твърдението, че говоря по телефон. А, аз буквално си бърках в ухото. Накрая просто казах, че нямам телефон, мразя телефони и никога не ползвам такъв. Банана имаше запомнящо се изражение, когато потеглях.

95

Анонимен

преди 8 години

Вечерно време, а и през светлата част наа деня трудно можеше да се види КАТ в Мл3.Сега значи ли че съвсем няма да ги има.Всяка сутрин бул.Ал.Малинов е задръстен на макс.И това че няма пътни ченгета е половината беля.60% от шофьорите Не знаят основни правила от ЗДП.

94

Анонимен

преди 8 години

Но ми е много интересно, как ще докажат бананите с пижами нарушението, ако хипотетично наистина говоря по телефон в движение.-----------Щом държиш телефон на ухото си, значи говориш.Пък ти върви обяснявай, че не е телефон ... :)

93

Анонимен

преди 8 години

Е как ще те спре необозначена кола? Аз просто няма да спра---------Тя няма и да те спира. Идеята е да те снимат и след малко да те спрат. Абе цял филм ще се разиграе между другото, ще видим как ще го изпълнят това ... :)А пък ако има нужда да те спре веднага, ще сложи буркана отгоре, дето е с магнитче, нали се сещаш ...

92

бай груйо

преди 8 години

Мъж шофира внимателно, спазва всички знаци, никакви нарушения, скорост 40. Спира го катаджия:-И накъде така внимателно се прокрадваме?

91

Teo

преди 8 години

Е как ще те спре необозначена кола? Аз просто няма да спра

90

тъп

преди 8 години

Никога не говоря по телефона когато кормувам, защото това ме разсейва. Но ми е много интересно, как ще докажат бананите с пижами нарушението, ако хипотетично наистина говоря по телефон в движение.

89

Анонимен

преди 8 години

Тази несъобразена скорост се появява само и единствено след като се случи ПТП, т.е. никой никога не може да шофира с съобразена скорост.-------------Иначе трябва да ти вземат книжката!Нали трябва да има причина за това ПТП.Ако си карал със съобразена скорост и си блъснал някой, трябва да ти вземат книжката, защото си опасен.А така казваш:- Съжалявам, не съобразих скоростта си, няма да се повтори, аде чао

88

ivza

преди 8 години

Не упреквайте КАТ,те нямат вина.Вината е в идиотщината при приемане на нормативните актове.Ама да се обозначат камерите, на колко метра са и т.н.Като отминем местото и давай пак по нашенската-нарушение след нарушение.За да спрем смъртта по пътищата е крайно време за крути мерки и солени глоби.Не упреквайте катаджиите в корупция-вземат много малко.Я да искаха по хиляда и повече,кой щеше да си го позволи.Време е да се спрат *** и да нямат достъп до пътищата.

87

Анонимен

преди 8 години

До 91Ти можеш ли да четеш? Прочети пак статията. НЯМА да се спира на необозначените коли. Те само ще снимат и ще препращат на униформени. Друг е въпросът, че нашенските полицаи пак ще намерят начин да злоупотребяват.

86

психолог от МВР

преди 8 години

Хората хиляди пъти го казаха. Това чудо наречено КАТ трябва да се закрие. Видяхте какво е на митница Свиленград . За съжаление в КАТ са 100 % корумпета и нищо не става от тях .

85

евала

преди 8 години

така се прави. само да се помисли как да се следят малките дошочки които ще искат подкупи

84

Анонимен

преди 8 години

Не, не става дума КАТ да вхане един нарушител шофиращ с 200 в бус лентата. Ставва дума КАТ да санкционира всички нарушители--------Е нали тогава всички ще ореват света, че има полицаи в бус лентата рано сутрин.Нали точно за това става дума. Че хората не искат да спазват закона, те искат да спазват само частта, която им харесва.

83

Анонимен

преди 8 години

Несъобразена с пътните условия скорост - любимата измислица-безмислица на КАТ. По този параграф всеки шофьор винаги е виновен, ако КАТ не измъдри някаква друга причина за ПТП. Тази несъобразена скорост се появява само и единствено след като се случи ПТП, т.е. никой никога не може да шофира с съобразена скорост.

82

Анонимен

преди 8 години

Самата идея как да работи КАТ е особено вредна и резултатите са многото нарушения по пътищата. Пак добре, че шофьорите внимават и заради нарушенията много рядко се стига до ПТП.

81

Анонимен

преди 8 години

Не, не става дума КАТ да вхане един нарушител шофиращ с 200 в бус лентата. Ставва дума КАТ да санкционира всички нарушители, защото само тогава санкциите имат ефект. При сегашното положение, при което КАТ санкционира едно нарушение на няколко милиона нарушения, ефект от санциите няма, колкото и да са строги.