45

Анонимен

преди 9 години

дo 94И с 4 милиарда кво ще купиш бе? Та само един американски Ф-16 ти струва 60-70 милиона втора ръка. А тези пари не отиват за техника, а предимно за мисиите на нашите платени рейнджъри в Изтока. Много хубаво- трябват ни 4 милиарда за да подкрепяме едни хамерикански окупатори в кризисните райони където са се настанили. Е Браву!

44

чико

преди 9 години

Министре, българската армия е да защитава интересите и суверенитета на България а не да става пушечно месо за чужди интереси по света. А що се отнася до МИГ 29 то те бяха ремонтирани и сега отговарят на стандартите на НАТО А именно различават свой чужд.

43

Анонимен

преди 9 години

Каквото кажат американците господа ,ние нямаме министър със собствено мнение .Американците казаха е нямаме нужда да купуваме нови военни самолети и Бойко се съгласи с усмивка ,сега казват няма да ремонтираме самолетите ,няма .То и армия няма де после ще има "долу гащите горе ръцете ",ама то май и сега сме така

42

luxemburgkafe

преди 9 години

nenchev tova e problem na shengen, ne e tvoi problem.:-)

41

Анонимен

преди 9 години

Всички руски тенекии да се бракуват !

40

Анонимен

преди 9 години

Б

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 84Не страдам от никакви сантименти, въпросите ми са ясни, ако можете отговаряйте, а не да си говорим общи приказки! Аз питам, за да се види истинската стойност, а не само да си говорим празни приказки кой как бил подготвен! Всяко нещо си има стойност и ако смятате, че нашите пилоти утре ще се качат на ф-овете без подготовка, хайде няма нужда.

38

Анонимен

преди 9 години

Алооу, тролчетата, я потърсете в тубата "Румен Радев и Виктор Христов" па тогава говорете за нещастните ни пилоти и кофти руска техника.Че ще "купим" американски *** е ясно, въпроса е кой е седи на тях ...

37

Анонимен

преди 9 години

И още малко, предложиха или намекнаха, че може и да ви предложат или направо намекнаха, че сте некадърен? Когато си министър трябва да можеш да се изказваш, а не да си съчиняваш, защото хората очакват от вас истината, не че в България сме така, но по света е нормално и сигурно и за това хората вярват повече на правителствата си, а не като тук, да не могат да съберат и 1/4 подкрепа!

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 83Доколкото ми е известно саудитските пилоти са обучени прекрасно, имат перфектна подготовка, достатъчен летателен нальот и космическо възнаграждение.С американски F-ове.Въпрсът е - Вие имате ли подобно желание да сте като тях, или страдате от сантименти от времето на Варшавския договор?

35

Анонимен

преди 9 години

Ок, може и да е по-добре да си наемем да ни пазят, но означава ли това, че закриваме ВВС? Означава ли, че страната, която е една от пионерите във военната авиация, сега ще се откаже от нея? Ако ще вземаме н-та употреба самолети, бихте ли казали колко струва тяхната поддръжка, с какъв ресурс разполагат и колко ще струва обучението на пилотите ни? Ако на сегашните пилоти не можете да осигурите летателния минимум, как смятате да го осигурите на бъдещите?

34

Анонимен

преди 9 години

Двете основни опорни точки, по които вършее хибридната пропаганда , са:1. Ако могат - да скарат Европа и Америка и да вбият клин между тях.2. Ако могат - да скарат и Европа с Турция и да вбият клин между тях.Мечтата на *** !

33

citizen

преди 9 години

А министъра е прав - абсолютно безмислено е да наливаме пари в стари коруби. По-добре да ги дадът на ямболските ***, че като гледам са умрели от глад.

32

Василев

преди 9 години

Сбогом руски корумпирани военни експерти!

31

Sabaton

преди 9 години

Министър Ненчев, дръж здраво!*** *** яко срещу тебе, значи сте на прав път!Да живее България !

30

Баце

преди 9 години

На Кольо аграра какво ли му отбира главата от военна техника ? Ама бива то и Борисов няма понятие от управление ама е премиер ***

29

Анонимен

преди 9 години

до 75Ясно ми е едно, че ти си един провокатор- ***, който се пише за турчин, но си е чист българин. Заел си ролята на оня Ястреба днес. Два български трола, провокиращи българите в сайта. Вие не сте хора, вие сте ***!

28

РБ

преди 9 години

За кво спорите,кат нема пари?

27

Анонимен

преди 9 години

Ненчев, вие всичките от политическото ръководство на МО през последните 25 години сте за разследване! Ликвидирахте военно-промишления комплекс. Може да започнем от най-дребното - заменихте една 50 годишна традиция на камуфлажни униформи по немски образец (единствен по рода си в света български Splintertarn) с няква натовска цапаница, на която и децата се смеят (живея до казарма и виждам на какво приличат войниците ни). Какво да кажем за по-сериозни неща като артилерия и самолети?

26

Анонимен

преди 9 години

Най-после се разбра че тоя *** е български турчин изселил се навремето в Турция.Демек чист ***!