5

АТАКИСТ

преди 9 години

Ненчев, консултирай се с Том Круз за F-16. Велики машини са тези курници според него. Бас хващам.

4

анонимен

преди 9 години

На този министър аз не му вярвам някой правил намеци да му предложи подкуп (една медия даже написа.че ако не се съгласи може да му се случи нещо да бъде убит) пълни измишльотини явно той играе някаква игра и сега шикалкави.

3

vesko02

преди 9 години

И аз съм готов с проекти как да си спестим четири милиарда лева без да си играем на войнци

2

Анонимен

преди 9 години

Вярвате ли на този министър с комплекс за малоцинност който дава хиляди левове за да си....присажда коса? И няма да напусне този пост без да е заделил няколко милиона? Прав е един по-долу, в Германия има цяло ескадрила от МИГ 29. Да не би Германците сами да си произвеждат резервните части? Във всяко следващо правителство все по-големи и прости крадливи ***. А този министър направо Изби рибата да се слага на американците.

1

Анонимен

преди 9 години

"Журналистката" *** Василева, както и 90% от "пишещите" в този сайт, всъщност са несъществуващи и нереални лица. В този сайт пишат двама-трима души и за да се създаде впечатление, че е сериозна медия, се създават изкуствени, виртуални журналисти на които се прилепят звучни български имена. Днес това е просто, понеже съществува Интернет. Освен това авторски статии почти няма, а се практикува "копи-пейст" предимно от американски и английски издания...Що за медия е това?!