65

Василев

преди 9 години

Според мен немците правят най качествената техника, независимо дали е военна или битова или промишлена!Трябва да се проследи немският ген откъде идва!Сигурно са докоснати от нашите господари космическите богове!

64

Анонимен

преди 9 години

До 127:Пише се поредната лъжа - никога руски пилоти не са участвали във войната срещу Ирак ито на страната на Иракската Армия.Дай линк и доказателства на твоето твърдение!Лъжец!

63

Анонимен

преди 9 години

Ако наистина си гледаме нашите Български интереси, трябва да купим шведските Грипен. Те са с най евтина поддръжка, добра цена и най-добра офсетна програма.Само за сравнение - ремонта на F-16 ще се извършва в Турция, където има завод.

62

10 процента

преди 9 години

4 000 000 000 означава 10% комисионна за Ненчев и приятели - 40 000 0000 лева.

61

без майчински

преди 9 години

4 000 000 000 означава 980 392 майки да бъдат отрязани от майчински за една година.

60

Анонимен

преди 9 години

Няма лошо да купим нови F- ове, но не е ли възможно Европа да помогне малко да понамалят цената, че така се оказва поради господстващото и монополно /само Хамерика произвежда F - ове / нямат конкуренция и искат да ни ги продадат на много висока цена. Нещо подобно като с Руският газ и газпром да измислят. Пък тогава ще се модернизираме

59

без пенсии

преди 9 години

4 000 000 000 означава 13 333 333 пенсионера да бъдат отрязани от пенсии.

58

ДО 107 василев

преди 9 години

Василев гледай парада на победата в Москва и ще видиш какво значи военна техника. Самия американски генерал в НАТО признава че руснаците са с едни гърди преди тях и трябва да ги настигнат. Да ама ако руснаците стоят но едно место.

57

искаме мир!

преди 9 години

Искаме мир, а не Нато!

56

Анонимен

преди 9 години

До 105:Защо лъжеш?Колко Български пилоти са загинали в последните години заради както се изразяваш"че руснаците нарочно правят ненадеждни ремонти".Ако един военен самолет падне се прави разследване от международна комисиясъставена от най-добрите специалисти.Колко такива комисии са доказали, че "руснаците правят умишлено ненадежден ремонт"?Ти си един лъжец.

55

сл

преди 9 години

Остaвкa нa резaните гербери! Тия тотaлно опукaхa гърбицaтa нa хорaтa!

54

ДО 108

преди 9 години

Ако сърбите знаеха че самолета е невидим, нямаше да го свалят. Янките забравили да им кажат.

53

нaционaль

преди 9 години

Зaщо, зaщо бомбaрдирaхте Либия, *** Нaтовски?Кaнибaли пaрaзитоподобни, нaследници дa нямaте, Бог дa ви нaкaже всичките!!!

52

Анонимен

преди 9 години

До 105:Точно НАТО-вска техника ни трябва.С руснаците не става далавера, те си определят цена на ремонта и тя се превежда,а със западната техника ще падне голямото лапане от комисиони,някои хора от Министерството на Отбраната ще станат милионери за 1-2 години,след мандата си ще избягат в чужбина да си харчат парите, ще изучат децата и внуците си в американски университети,а тъпия народ ще плаща милиарди долари борч.

51

много невидим

преди 9 години

Предлагам сърбите да ни осигурят противовъздушната отбрана. Все пак те са единствените, които успяха да свалят през 1999 много невидимия американски бомбардировач F-117.

50

комисионната

преди 9 години

Ненчев ще вземе по-голяма комисионна от 4 милиарда, отколкото от 80 милиона.

49

БРАВО!

преди 9 години

Браво на Ненков! разбира се, че трябва да СКЪСАМЕ с РУСКАТА поддръжка на ВОЕННАТА НИ техника! Ние сме в НАТО.РУсия и ПУТИН милион пъти казват, че са ПРОТИВ НАТО и ЕС!! Трябва да сме най-големи *** да РАЗЧИТАМЕ на Русия.Винаги ще правят НЕНАДЕЖНИ ремонти и НАРОЧНО!! Трябва ни Натовска техника.Никакво доверие на Путин и Русия.

48

Анонимен

преди 9 години

На България НЕ и трябват самолети (безсмислен разход) 2 неща ни трябватПВО и противотанкови средсва - ТОВА е ВСИЧКО.

47

Анонимен

преди 9 години

Хе за 16млд. Ф16 летящи кофчези - пилоти бягайте в гражданските линии ако ви е мил животеца.

46

За Витков!

преди 9 години

Нямам нищо против да хвърли 4 милярда ,но само при едно условие те да са отделени от бюджетния излишък формиран при минимален ръст на икономиката от 7% на годишна база! Защото това което се предлага е поредната порция дълг!