6

Анонимен

преди 9 години

"Управляващите направиха опит да покажат подкрепата си за министъра на културата Вежди Рашидов в защитна реч с множество хвалебствия в парламента."А речта започна ли с другари и другарки, Веждичката беше ли обявен за Герой на социалистическия труд?

5

Анонимен

преди 9 години

Червените са бесни за онезо 10 % подкрепа, които народът им дава в момента и заливат със селската си помия ГЕРБ, които пак са на върха по рейтинг.

4

някой

преди 9 години

В една нормална държава тоя хуманоид щеше да си подаде оставката,а тук за съжаление продължава да се перчи. Обаче едно забравя ,че е слуга на народа ,а не обратното.

3

zlatni minki

преди 9 години

ai, sakin, da ne pipate genialnia vejdi. da go kanonizirate da stane svetec. i angelcheta da mu veiat maslinovi klonki i krilca za chist svej vazduh:-) i da go izografisate v cherkvata v bankia s oreol.:-)

2

ШибиРиби

преди 9 години

Веждито - Външен Министър

1

Анонимен

преди 9 години

Успехът в Париж? Какъв успех бе дами и господа, че не можах да разбера. Само в България имаше новини за тази изложба, по европейските медии нищо не споменаха. Като се разбере колко туристи и местни са посетили изложбата и са научили нещо от нея, тогава можем да говорим за някакъв успех. Сега впрегнали каруцата пред коня и тръгнали да зашитават един световно неизвестен скулптор без образование.