26

666

преди 9 години

Пиянството на един нечист народ!

25

Анонимен

преди 9 години

"Ще му дадем 100 лв. да се успокои, заяви Рашидов. Като не иска напуска хора и отива в хор Гусла. Айде аз ще му дам от моя джоб 50 лв."Кажете ми подобно изказване и поведение прилягат ли на министър на културата или по-скоро на селски бек в кръчма? Ако мислите, че е нормално, посочете ми подобни махленски изказвания от чуждестранни културни министри.

24

Анонимен

преди 9 години

Веждито е пич, ама да си пиеш ракията с него, за министър НЕ СТАВА. Точка !

23

Анонимен

преди 9 години

комунистите и бившето ДС с активната подкрепа на Кремъл правят всичко възможно да всяват смут и хаос.И в голяма степен успяват ... това им е специалността !айде сега слагайте минуси на воля, дърти, червени трътки !!!

22

Умерения

преди 9 години

До 21За какви 10-20 000 говориш бе! Тук цифрата няма значение, а фактът, че всеки труд ТРЯБВА да се заплати! Аз, ако съм на тяхно място, ще се обърна към Инспекцията по труда. Доста работа ще им се отвори!

21

Пеко Таков

преди 9 години

До кРАЙ 15Ами започни и ти да правиш "възкривички отливки", щом е толкова проста и доходна работа. За к'во се бъхтиш всеки ден за някакви мижави пари, след като от криви, бракувани отливки, може да станеш милионер? Аааа, сещам се защо. Защото можеш само да приказваш и да ръсиш акъл.

20

Анонимен

преди 9 години

Веждичката нали се изцепи, че било въпрос на патриотизъм да пееш в хор за без пари. Защо не вземе да се откаже от министерската си заплата, да покаже какъв патриот е?

19

Georgieva

преди 9 години

НИКЪДЕ В НАШИТЕ МЕДИИ НЕ БЕШЕ ОТРАЗЕНА ИЗЛОЖБАТА! И Да напомня, че това не е започнало от Г-н Рашидов, а много преди него,а що се отнася до "културата "на министъра на културата, не мисля, че тя е на нивото, на което трябва да бъде!Неговият речник, както и на премиера, на много журналисти и политици,буди най-меко казано, НЕДОУМЕНИЕ! НИТО ФРЕНСКИ, НИТО НЕМСКИ ПОЛИТИК СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ИЗРАЗЯВА ПО ТОЗИ НАЧИН!

18

ВОИН АТАКИСТ

преди 9 години

До zeusА Волен, който също е любител на алкохола, кубинските пури и кубинските курорти, на какво да бъде министър?

17

Анонимен

преди 9 години

Гербери и реформатори се събрали да четат ода за възхвала на министъра и отказват да отговарят на въпроси, докато тече протест срещу него. *** жалката картинка. Тръгнали да говорят за изложби в Париж и атаки на бивши служби, сякаш арогантното поведение на Рашидов към хориста не се е случвало...

16

Анонимен

преди 9 години

Прави ми впечатление, че доста от вас не могат да разграничават проблемите и говорят като папагали това, което им е казано да повтарят. Никой не оспорва представянето на тракийското съкровище и на българската култура в Лувъра, това е добре за България. Оспорва се простотията на бившия мултак Рашидов. Правете разликата и се научете най-накрая да мислите самостоятелно - и вие червените, и вие герберастите. Не бъдете папагали.

15

zeus

преди 9 години

Веждичката е най-подходящ за министър на алкохола и кубинските пури, веднага специално за него да бъде създадено съответното министерство. Иначе в 18 часа днес пред Министерство на културата може да отидете да дадете някоя стотинка.

14

Анонимен

преди 9 години

Гербаджите са много нагли и голями демагози. Интресно къде е "гражданската съвест" на нацията - умните и красивите, или може би както самият Борисов се похвали, вече си ги е прибрал. Целта е постигната - бутнаха с преврат Орешарски, който не бе оставен дори 2 дни в медиен кофрорт, какъвто медиите създават за Борисов вече 13-та година, още от времето когато беше в НДСВ. Което ме навежда на мисълта, че става въпрос за Проект, разработен от кръга Монтрей.

13

кРАЙ

преди 9 години

талантът на Вежди е следния: Никой не може да каже колко струва една възкривичка отливка - дали е гениално произведение или за отливка за брак - кой знае. И властите също не знаят. Можеш да я продадеш на някой и той законно да ти преведе 1млн. евро нали така. Е това е бизнеса му. Както футболните трансфери така и търговията с произведения на изкуството. Сами си правете изводите.

12

Умерения

преди 9 години

Този как не го е срам още да се показва! Значе той, "великият творец" може да събере 2 000 000 от хонорари, а на онези хора - НИЩО! Само собственият труд ли цени?! Що за обидно и унизително отношение?!?

11

Цитат на деня:

преди 9 години

Премиерът Бойко Борисов:...в маса държави в началото се радвахме, че е дошла демокрацията, но всъщност демокрацията не дойде, а дойдоха главорези./вероятно има предвид ДС на БСП имащи договорка и подкрепяни от ЕС и САЩ ,международната кумуноидно-фашизоидна шайка/Когато някой стои с ятагана зад теб, не море, не океан, не граница - ще бягаш, заяви Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

10

Веселин

преди 9 години

колкото и да сте скептично настроени ,само това че е влязла наша изложба в Нотр Дам е само по себе си ГОЛЯМ успех.......Вместо да се оплакваме ,ние трябва да се гордеем.Вижте гърците,с 5те си голи колони, маса пари правят от туризъм, а ние тука само се закопаваме самички.УСПЕХ Е ТОВА И ТО НИКАК НЕ Е МАЛЪК.НА КОЙТО НЕ МУ СЕ ВЯРВА ДА ВИДИ КОЙ И КАК ПРАВИ ИЗЛОЖБА В НОТР ДАМ.

9

123

преди 9 години

ГЕРБ-ерска мафия = БСП мафия = РБ мафия

8

Анонимен

преди 9 години

"Това са кръгове на фирми, на бивши служби, които през последните години целят едно да уронят авторитета ..."............Напълно подкрепям ... комунистите и бившето ДС с активната подкрепа на Кремъл правят всичко възможно да всяват смут и хаос.И в голяма степен успяват ... това им е специалността !

7

до 5

преди 9 години

Грешиш! В нормална държава, такъв министър НИКОГА нямаше да покаже такова поведение!