46

Анонимен

преди 9 години

Може ли някой да посочи къде в света се е доказал Рашидов? Ама конкретно - тая и тая пластика в тоя музей; еди коя си склуптура - в изложбата на оня университет.Щото и аз съм се доказал на света, ама той не е разбрал, дееа ...

45

запознат

преди 9 години

Абе не става дума 35 евро...това са преките разходи.На практика те са ги извикали да пеят и са им платили само командировъчни.И певците са на загуба.Защото пеят без пари.А може и да ди доплатят джобни.Иначе като са в България могат да пеят в църковния хор и ще им се даде някой лев.Ако мислите че Рашидов е прав ще му платя пътя да дойде и 35 евро командировъчни и да ми пее..Къв е проблема и хотела ще му платя кво иска повече?! Да не би да иска и пари за работата си а?

44

diavolcheto

преди 9 години

Никой не отрича две неща: талантът на Рашидов, като творец. И изключително добрата му работа като министър на културата. Но. Културата не търпи НЕкултурно отношение и НЕуважение към чедата си, г-н Рашидов! Особено от културния си министър! Тенорът Георги Петров каза своето мнение и то е принципна истина. А получи от Вас един НЕкултурен и НЕминистерски отговор: 100 лева ще му дадем, да се успокои и да не пее, ако може. Отвратително, г-н Културен Министре! Ето така не се прави!

43

Умерения

преди 9 години

До Миро, 46Ти като пътуваш командировка и ти платят командировъчните, спират ли ти заплатата?!?!Какво общо имат командировъчните с парите за труда?!?

42

Левски

преди 9 години

Славянизиран турчин.

41

vesko02

преди 9 години

Интерсено ми е министъра има ли продадени на държавата свои творби и какви пари е получил за тях.

40

ГРОБ

преди 9 години

Другарят Рашидов е велик, неотразим и ще му вдигнем паметник! Не подлежи на коментар! Никой няма да задава въпроси, никой няма право на мнение различно от партийното, иначе ще ви уволним като хориста!

39

Miro

преди 9 години

До Умеренияами то си е платено на хора.... пътя и 35Е дневни...

38

Spica

преди 9 години

До 5 и 8В нормална държава този никога нямаше да бъде министър

37

Анонимен

преди 9 години

"Авторитарен режим, незачитане на личността, срам за България!"....................Да ... за това е по-добре да дойде другаря путин, той ще въведе демокрация и ще е гордост за държавата

36

Miro

преди 9 години

ей голям скандал няма що.... нали министерството се е договорило с Хор Й.Кукузел и им е казало - даваме ви това и това - път, режийни, т.н. но без хонорар.. пеете или не.. и шефа на хора се е съгласил.. от тук нататък хористите да се оплакват от шефа си не от министъра.... Това ли е най-големия проблем на БГ... верно Веждито си изтърва нервите, ама така се случва като се търси под вола тела от псевдо журналята в БГ....

35

Левски

преди 9 години

Провокира етническо напрежение.

34

Левски

преди 9 години

Какъв министър на културата е той?Затвори турските театри.Провокира на етническо напрежение.

33

mitova

преди 9 години

Атмосферата е нажежена и не мога да не се намеся. Някой от форумците сякаш не забелязват това, което издава този случай. А то е отношението на управляващите от ГЕРБ към нас, масата. Сякаш за пореден път ни казват : ВСИЧКИ СТЕ МИ ДЛЪЖНИ, НО АЗ НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН НИКОМУ.... Авторитарен режим, незачитане на личността, срам за България!

32

Анонимен

преди 9 години

"Не е честно да се използват медиите за толкова ниски цели и за уронване на авторитета на хора, които са се доказали не само в България, но и в целия свят, каза още зам.-шефът на групата на ГЕРБ."Не е честно да се използва и парламентарната трибуна на България, за лъскане на имиджа на хора от собствената ти партия. Не е честно и да се викат медии да отразят събитието и да им се налага цензура по отношение на въпроси.

31

:)

преди 9 години

Типично по гербаджийски: Това не са дюни, а навявания от пясък. Та и Веждито - не е мултак, не е удрял полицай, не си е взел парите в КТБ използвайки властта си, не е обиждал хориста. Дори пурите и алкохола отказал напоследък.

30

Анонимен

преди 9 години

Какви кръгове ,какви фирми? - този самозабравил се министър обиди , унизи и се подигра публично не само на един хорист,а на цялата гилдия,която уж той трябва да защитава в парламента.

29

Умерения

преди 9 години

До 33Какво значение колко?!? Тук сумата няма значение, а фактът, че НЯКОЙ си въобразява, че в България може да има бели роби, които да му работят БЕЗПЛАТНО!!!

28

ДИДИ

преди 9 години

Нагло, безпардонно гербаджийско отношение към хората..... Гнусно! Гади ми се....

27

Анонимен

преди 9 години

*** като шефа си. А армията му от подмазвачи са се скъсали да го хвалят в парламента.