120

Анонимен

преди 9 години

По мое мнение цялата тая работа да бъдеш гъзар и да се гавриш с другите идва от това, че държавата ни е сбъркана и много хора имат комплекс за малоценност заради това. Ама гъзарията не е начина - начина е да си изкараш комплексите и гнева на управниците ни, вместо на мирният гражданин.

119

Анонимен

преди 9 години

ако съм на тоя с мотора, завивам и му правя муцуната на немското знаме,... като няма държава !

118

ПРБ

преди 9 години

Господин Луд,така е,понеже не си сам.Мими Джуките го е правила този номер много често.Информиран е и КАТ да се сложи знак "Внимание Мими" около района в който живее.Имало е много охлузвания.

117

Анонимен

преди 9 години

"Оказало се, че водачът на голфа е освидетелстван и страда от тежко психично заболяване. В същото време притежавал свидетелство за управление на МПС."Това ако е вярно, няма такава държава просто.

116

Лудия към ПРБ

преди 9 години

Мими Джуките да не лъже ! Така беше,наведе се да си върже обувките с ток-четата,покажа си задниката, разсеях се,загубих самоконтрол и така.Тя го направи нарочно !

115

123

преди 9 години

Ето тема за обществено обсъждане - хората с психични проблеми, които не могат да се контролират и не осъзнават значението на извършеното /поради което не носят отговорност за действията си/, как да бъдат принудени да не управляват МПС - за тях е без значение дали имат СУМПС или то им е било отнето. Както се казва - "кола книжка не кара". Дори и да са поставени под запрещение, нищо не им пречи да се качат зад волана и да карат, както и причиняват беди, а после - без никаква отговорност!

114

Мими

преди 9 години

Направо съм ужасена от тази постъпка. Преди 17 години един луд с колело се блъсна нарочно в мен и леля ми. Разминах се с огромна синина на едното бедро, а леля ми получи сцепена устна и разклатени предни зъби. А онова *** само се надигна, хилейки се доволно от постъпката си, качи се на колето си и отпраши доволен.Гледайки това видео, си мисля дали не е същият бабаит, сменил само превозното средство!? Или е негов възпитаник?

113

А-хааа!

преди 9 години

Ей-ся,кат дойди Л.Ламас и Зизи-топ ша има шамари !

112

Анонимен

преди 9 години

Защо не виждам реакция на "културните" нешопи" от клиповете, които им показах?

111

Информатор

преди 9 години

Шофьора на голфа:Павлин Деспотов от гр. София, Младост 4 бл. 477, вх. 1, ет.12, ап.67Управлява фолксваген голф сив на цвят с регистрация СА3384НА

110

Анонимен

преди 9 години

За тези, които казват, че шопите сме диви:https://youtube/watch?v=Uipb_fqC6dohttps://youtube/watch?v=eyp3rEH27ck

109

Сандо

преди 9 години

PK ... останалото от номера на голфу не можах да го видя

108

www

преди 9 години

До ПешоЕдно време, когато Клинт Истууд беше млад, имаше един стар филм с негово участие, "Шофьорът". Там един така караше, проверявайки рефлексите на онези отсреща, както и инстинктите им за самосъхранение. По някое време почупи безцелно жълт Мерджан Японка.Трябва да се свалят логовете от Тубата. За кой дявол се ръсят такива средства за електронно проследяване?

107

До Марто

преди 9 години

що така бе мойто момче, ти две топки ли нямаш, явно и ти си минал под ножа ;)

106

www

преди 9 години

До Анонимен 125Да, само дето убиха един служител и раниха няколко от СОБТ.

105

Пешо

преди 9 години

Мотоциклетиска е на този клип ;) Преди две седмици е направил същото нещо на един приятел който е карал микробус, явно налита на всичко

104

Анонимен

преди 9 години

При Орешарски и Станишев не ставаха такива неща.

103

www

преди 9 години

До 87694Как да го осъзнае това прокуратурата, след като по-завчера неин ШОФьоР се е представял за мастит прокурор пред някакви велосипедисти, та чак е обяснявал и как не Бойко го е назначил, а отличният му образователен ценз?

102

top action cam pro

преди 9 години

e kakto e tragnalo - sledvastia film ste e na selski marshrutki, ili na marshrutki ot centralnata autogara sofia kam ujnite sinori :-) :-) :-) :-) :-)

101

87694

преди 9 години

Това си е жив опит за убийство, дано прокуратурата го осъзнава, защото е нейна работа.