140

шофьор

преди 9 години

А какво да правиш, когато видиш срещу себе си моторист, идващ срещу теб, на задна гума. КЪМ ЦЕЛОГОДИШНИТЕ ДОНОРИ С BMW-ТАТА СЕГА ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ СЕЗОННИТЕ ДОНОРИ С МОТОРИТЕ!!!

139

Анонимен

преди 9 години

Поне 70% от мотористите по бг пътищата нямат култура на шофиране. Искат всички да им правят място по пътя и за тях няма никакви правила, знаци, маркировка..., тези неща са сложени за балъците с колите. Като шофирам повече гледам в огледалото назад от колкото пътя напред, защото те настига някой моторист с 200 км/ч и не дай си Боже да не се свиеш до банкета, за да профучи. Предполагам,че инструктора им е обяснил, че осевата линия е трето платно.

138

моторист

преди 9 години

И като караме,бързо,понякога,нима това означава,че трябва да ни засичат,такива "***" ли,питам! Тоя господинчо,съгласете се с мен,трябваше да изяде един хубав бой!Защо като е така наречен "психически нестабилен",не засeчe,примерно някои TIR,челно??

137

ахмед

преди 9 години

човека явно е ядосан на рокерите :)

136

Иван

преди 9 години

Да не кажа всички мотористи карат все едно са дрогирани - винаги карат много над разрешената скорост, без да спазват всякакви правила за движение по пътищата. И разбира се участват в най-много катастрофи.

135

bluesky1

преди 9 години

А този мотор дали се движи с разрешената за Кресненското дефиле скорост? Аз не съм видял досега моторист на пътя, който да спазва правилата за движение... Този пичага защо не обясни за какво му е камера на мотора...за да кара с 200 и да се заснеме, после да се качи във фейсбук да го видят какъв смелчага е! Комплексирани боклучета... а така карат и в населени места дори!!!

134

Анонимен

преди 9 години

Че е луд луд е и ми настръхнаха косите като го видях да тръгва срещу мотора. Обаче така като гледате записа от камерата според вас с колко кара моториста? Щото на мен ми се вижда да не е много близо до 100 км. ч. и то не от долната страна. Не знам може аз да си въобразявам, но нещо знаците много бързо идват и си отиват ли що ли?

133

Анонимен

преди 9 години

До Май е станало другоMnogo si typ Sashe !

132

Анонимен

преди 9 години

До Май е станало другоПълни глупости!

131

обективен

преди 9 години

За жалост психично болните се увеличават ежедневно ! В авиацията пилоти ,на пътя шофьори,в парламента депутати ,в моловете охранители и т.н. и т.н. От стрес ли от глупост ли ,но народа полудява !

130

Сай

преди 9 години

Тоя с гоуфа едва ли е много луд. Лудите не подбират - излизат срещу камион.

129

Анонимен

преди 9 години

Не знам за голфа, но читав моторист рядко се среща.

128

Анонимен

преди 9 години

Спират го от колата, вадят го, много бой. Накрая го изхвърлят в близкото дере, голфа му - след него. Чиста работа.

127

Май е станало друго

преди 9 години

Вижда се, че моториста кара прекалено бързо и то на завой. Не става ясно защо голфа навлиза частично в насрещното - дали заради дупка на пътя, дали сече завоя, дали нарочно го прави, но според мен шофьора на голфа няма шанс да види прекалено бързо движещия се моторист и когато той изкача пред голфа, голфа се прибира в лентата си. Въпрос на скорост и видимост.

126

младен

преди 9 години

Тоя Павлин колкото и да е луд има едно лекарство дето помага, кютек му се вика. Да го джаскат през ден в продължение на месец и ще му се отпечати в съзнанието връзката "сядам зад волана - проблем. не трябва"

125

Анонимен

преди 9 години

https://m.facebook/pavlin.despotov?fref=tsПавлин Деспотов от кв. Младост

124

123

преди 9 години

Шофьорът на Фолксваген Голф, когото любителски видеа показаха да изблъсква мотористи от пътя, през 2007 г. е бил пациент на психиатричната болница Курило, научи bTV.Той е бил приет с диагноза психично разстройство в следствие на употреба на психостимуланти. Експерти психиатри коментираха пред bTV, че това е поведение, което се вижда на кадрите, е на тежко надрусан човек. BTV

123

Дани

преди 9 години

Този с голфа че е за убиване ... за убиване е, но понеже аз мотоциклетист спазващ правилата не съм виждал (или поне не се сещам, извинявам се на тази които го правят) така че не правя разлика ... за мен този *** си мотоциклетист в голф, точно така, в пернишки голф, ако беше и черен щеше да е тамън. Да бяха обърнали, хванали и спукали от бой а не да търсят правда в новините, защото иначе няма да има поука.

122

Toy e!

преди 9 години

"Анонименен 146".Познах те,познах те ! Ти стар Станишев&Вигенин ! Утре няма да ми избягаш цио-мишке.

121

Борисчо

преди 9 години

Предлагам да му се издаде лиценз за пилот на А320 , и да бъде назначен на овакантеното място на Лубиц... :)))Навъдиха се много пишман мотористи на по 18-19 без опит, качват се на пистовите мотори и почват поразиите. В случая става въпрос за опитни мотористи, не за джигити. На този клип скоростта е нормална а на другия с изпреварването на буса, моториста е догонвал Голфа за да го заснеме, тъй като преди това са карали групово и се е опитал да ги премаже, но камерата не била пусната