Кадри: Youtube

Ново видео, за което се твърди, че показва скандалния шофьор, който засича опасно мотоциклетисти, се появи в YouTube.

Още по темата
Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното движение и се разминава на сантиметри от моториста, съобщава bTV.

При този случай, за разлика от първия, не се стига до контакт между превозните средства.

"Да това е същият идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно, но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по-нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя”, пише под клипа в сайта за видеосподеляне потребител, подписал се като MalkoPate1.

"До тогава не знаех, че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме, те бяха спрели и в един глас казахме” идиот с Голф”. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре, но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора, а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”, завършва разказа си потребителят.

От полицията вече обещаха, че ще разследват този случай, както и случая с шофьора, който се хвали, че е прокурор и се държи грубо с група колоездачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase