51

хаха

преди 9 години

"Ниската скорост по магистралите целяла социална отговорност". Шизофрениците в Парламента съвсем друго пееха, като увеличиха скоростта от 130 на 140 км.

50

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 53Я сподели Орешарски колко десетки лева отдели за поддръжката на Хемус ?

49

макето

преди 9 години

а какво ке кажете 100 м водопровод за 5 милиона па я наръце ке ископам тия 100 метра за 20 дена и ке смена водопровода ама на мене нема кой да ми даде 5 милиона

48

Анонимен

преди 9 години

Талпата добре режеше ленти за откриване на магистрали! А кой ще реже ленти за закриване?

47

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 51Сименс - германска компания, освен с другото е известна и с подкупите които раздава за да печели конкурси/сделки в цял свят. Корупцията не е българско регионално изобретение.

46

Анонимен

преди 9 години

Поредният слънчев ден в османски *** и новината на деня - римските пътищата построени преди 2000 години от римският император Марк Улпий Траян скоро ще бъдат закрити, защото правителството на император Боко Великолепни няма пари да ги поддържа.

45

Анонимен

преди 9 години

Без изключение всички които ни управляваха през последните 25-26 години мислят само за далавери. Ако бяха дали магистралите да се строят на концесия и да са частни построени например от японци или немци както в момента се строи в Румъния едва ли положението щеше да е като сегашното, но едва ли биха го позволили защото тогава от частника японец или немец трудно се краде

44

Анонимен

преди 9 години

Комунист -гербераст от икономука и държавно управление не разбира!Той разбира само от далавери!това са специализирали цял живот!А сега с тези ограничения по магистралите ще увеличат рязко благосъстоянието на българските ....милициобери.

43

Анонимен

преди 9 години

До -10Има и друг вариант - няма ограничения и успешно влизаш в първата дупка с 140 км/ч. След което бавно и славно отиваш в един по добър свят. Така по добре ли е ?

42

е

преди 9 години

***, по-***, най-***, гербераст, Лазаров.

41

-10

преди 9 години

Още един мандат на Борисов и постепенно ще слагаме ограничения на всичко в държавата - на тока, на сиренето, на водата, на храната ..... Не разбра ли населението на тази територия, че с комунизъм не се живее. В комунизъм добре живеят само приближените до властта. А от Борисов по-голям комунбист даже и в БСП няма!

40

Анонимен

преди 9 години

До -10Кога ГЕРБ са правили Хемус ?

39

Анонимен

преди 9 години

Ако вкарат малко прокурори и съдии от Румъния да видите как парите дори ще останат!Тези хора, които в БГ са на власт са свикнали да крадат БЕЗНАКАЗАНО!Този *** народ няма ли най-накрая да се събуди?

38

Анонимен

преди 9 години

Къде е Асфалт паша да обясни защо се краде от държавни поръчки

37

Анонимен

преди 9 години

Няма ни една нормална магистрала те се занимават с тол системи - циркаджии!Камъне и въглища се карат по железница не по магистрали!

36

-10

преди 9 години

По думите на Лазаров с тази акция се цели да се разбуди социално чувство за отговорност--------------Тази акция е апогея на некадърното управление на комуниста-популист Борисов. Видя се,ч е дори и великото му Татянче не може да се оправи с най-доброто, което те могат - да правят пътища!

35

Анонимен

преди 9 години

А къде отидоха 16-те милиарда? Или по-точно за какво?

34

-10

преди 9 години

Ако сега обявя, че ще вдигнем винетките, знаете ли какво ще стане?", попита Лазар Лазаров.-----------Много ясно какво ще стане след като така или иначе половината не отиват за пътищата. Докато има и една държавна институция в на тази територия България няма да я бъде!

33

-10

преди 9 години

Онзи дето не страдал от дислексия да вземе да се поинтересува какво значи бюджет и дали е задължително да се изпълни. Чети малко по-надолу и виж откъде се пълни в момента бюджета на АПИ!

32

Анонимен

преди 9 години

До -10Както стана ясно, бюджетът на АПИ е по висок от приходите от винетки. Как точно отрицателната разлика се разпределя за пенсии ?! Обясни ни О'Боже на икономиката ?