111

Анонимен

преди 9 години

Вълчо,това го кажи на съветника на министъра на икономиката, дето ни проглуши ушите колко лошо нещо е плановата икономика и държавната собственост, а и как при Соц-ът бяхме от зле, та по-зле. Сигурно си има своите лични и експертни основания, без да мога да преценя кои натежават, но като гледам сега всичките (без едни 10-на хиляди) сме цъфнали и вързали... И колкото и да не ми се иска, май онази приказка за мат'ряла ще излезе повече от вярна.

110

от Франция

преди 9 години

На крадливото българско племе първо трябва да се запушат дупките в празните глави.Тази държава никога няма да се оправи-дори една Албания е по напред.

109

Анонимен

преди 9 години

бате Бойко може да мутра, може да не е много умен.Ама такива като него ни трябват!Обаче ГЕРБ, това не е Борисов, това са много престъпници!И това вече не е на хубаво

108

Анонимен

преди 9 години

90% от проблемите в бг е демографската криза!----------А кой е виновен за демографската криза?Защо милиони работят някъде в чужбина, а не тук?

107

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 126Това не "другарите" го казват, а т.н. шеф на АПИ! Има нещо вярно в написаното от теб - трабва да се чете, но и да се разбира прочетенето!

106

Вълчо Кучев

преди 9 години

България отдавна се намира в състояние на технически фалит! Ако не са евро програмите, приходите от туризъм и парите които пращат емигрантите, смятайте че до сега да сме закрили държавата 10 пъти. Състоянието на икономиката в момента е като на държава от третия свят. Няма да кажа бананова република, понеже банановите републики вече ни задминаха..... и по износ и по стандарт. Основния решаващ фактор виновен за 90% от проблемите в бг е демографската криза! А не политиците или някой друг.

105

Анонимен

преди 9 години

Приходите от винетки - 200 млн лвБюджет на АПИ - 240 млн лвЗа кърпене на магистрали - 100 млн лв. Остават 140 млн лв за поддръжка и строеж на други пътища.Другарите не могат да четат, не могат да смятат и просто си дърдорят да минава времето, че парите от винетки отивали за друго.

104

Анонимен

преди 9 години

До VikНещо си се обркал. ГЕРБ построиха участка около гара Яна. Нищо друго от Хемус не са строили. Гара Яна се намира сравнително далеч от Шумен, просто за информация това :)Ако си минавал скоро между Шумен и Варна, щеше да знаеш за какво става дума - кръпки, дупки и нови дупки от зимата и валежите. Миналата година имаше жестока катастрофа там - кола с 100 км/ч се натресе в дупка така, че единият пътник е излетял на десетина метра от колата.

103

Vik

преди 9 години

ББ до Лиляна Павлова:Лиле по тихо с тея магистрали, че тея лумпели вземе да се досетят за този участък от Хемус към Варна- та нали ние преди две- три години рязахме с теб лентата на новия участък. Пък вземат да се сетят, че пътя има гаранция, и трябва тя да се изпълни безвъзмезно от строителя! Не че ми пука особенно, но не ща да връщам онази къщичка, а и на теб няма да ти се дава мезонета- подарък при подписването на тръжната документация.....

102

Анонимен

преди 9 години

"В момента приходите от винетните такси са между 200 и 220 млн. лева годишно", пресметна той и допълни, че парите от продажбата на винетки първо отиват в централния бюджет и от него към Агенцията се превеждат около половината 105 млн. лева.И ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ЗА ВИНЕТКИ КАТО ЯВНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ПАРИТЕ НИ ОТИВАТ ДРУГАДЕ, А НЕ ЗА ПЪТИЩА? АМАН ОТ КРАДЛИВА ***!!!

101

брег

преди 9 години

а бе дупки има, дупки нема -голем праз с тикви, с винетки без винетки , с 16 милиарда и още толкова ние ще си крадем , а пък вие си джафкайте

100

Анонимен

преди 9 години

айдиииии - софианцитиииии - айдиии ду мурету ся вместо за 3 .30 мин - за 5 - както си беши и га търкаляхти мусклити

99

Диагносис

преди 9 години

До АнонименЩом има съвпадение - грешката е вярна. ГЕРБ купуват най-много, както и са купили твоите съселяни, за които говориш, че извадката им съвпада с националния резултат. Купават пропорционално и много.

98

Анонимен

преди 9 години

В Индия, можете да видите, как по улицата, жена кляка на някой канал и се изхожда по малка нужда. Първо нищо не се вижда, второ - то изтича в канала и не замърсява.И това не е проблем. Що пък да е некултурно, като не пречат на никой?

97

Анонимен

преди 9 години

Всеки да си знае магистралите

96

Анонимен

преди 9 години

Спрете да купувате винетки, това е брутален рекет от страна на Държавата.---------Значи искаш да внеса хиляди под формата на глоби?Щото не мога да дам 70 лв и да не ме занимават с глупости.Така или иначе - всичко е загубено, Български народ няма.Държава, в която няма здравеопазване, няма образование, а само инфраструктура е КАСИЧКА. България е касичка

95

Анонимен

преди 9 години

Аз от кога разправям за всичко останало, освен пиара на ГЕРБ.Сега опря отзад. Сега ще почне да влиза.И вие пак ще гласувате за ГЕРБ :)На мен вече ми е смешно :)

94

Анонимен

преди 9 години

Значи по магистралата ще караме с 90.А по автомобилните пътища 110 ли ще остане?Аз ще взема за по-бързо да заобиколя магистралата.

93

Nobody

преди 9 години

А пътните данъци да не отиват по сметката на баба ми? А последният мост на магистрала Хемус в посока София, дето преди година 3 месеца беше затворен за ремонт, защо от 3 месеца насам е еднолентов и нищо не се прави по него? Полицаи по селата няма, ама вече има по една патрулка след знаците 90 на магистралата.Ненаядохте се, ей....

92

Анонимен

преди 9 години

България ще бъде на българите когато всички се вдигнем като един срещу нашите ограбители бивши и настоящи управляващи.---------Няма нужда от бой. Има си избори и на тях хората си дават гласа.Щом хората гласуват за ГЕРБ/БСП/ДПС - няма какви революции да се правят.Това да не е диктатура.Хората сами са си надробили тази попара и сега нека я сърбат.Който не иска да я сърба - куфарите и на летището