76

Анонимен

преди 9 години

Изглежда ние сме анексирали половината свят, щом 25 години живеем в лишения, а стандарта ни е по-нисък и от този в Сомалия.Да кажем на нашите управници, стига анексия, 110 000 кв.км. стигат!

75

демократ до 103

преди 9 години

"собствениците"-ти са майтапиш. Ами руснаците са на гости у Кримчани не повече от 200г. Те така и турците може да анексират България според теб-500г гости на българите.Руснаците прогониха кримските татари в Сибир и им се настаниха в леглата.....вън гостите на Крим .

74

Анон

преди 9 години

До Анонимен 104"Продължават елементарните руски пропагандни статии в българските медии."Руските елементарни пропаганди вървят и в америка - FORBES: Жителите на Крим предпочитат Москва пред Киев. САЩ и ЕС може и да искат да спасят жителите на Крим, но кримчаните са щастливи там, където са в момента, коментира американското списание

73

демократ

преди 9 години

ГЛУТНИЦИВъв обрулена странавечно води се война.Глутници от *** злив градове и махалиГлутница от песове смрадливизлобно лаят пак от рано в"ДНЕС",стискат кокъла до кат' са живи,раболепно славят своите кумири.Техен враг са Щатите, Европа,даже целия нормален свят,славят диктатура, славят сопа,но защо при Путин не вървят?

72

Анонимен

преди 9 години

Негативите от връщането на Крим на истинските му собственици, са оправдани от където и да погледнете! Тази територия е безценна за този който я притежава. Не по малко важно е спасяването на хиляди руснаци от главорезите които изпълзяха от блатата на Украйна. Всеки който твърди обратното е смешен, некадърен пропагандатор и демагог! Нагледен урок как се защитава земя и национални интереси. Смешно е че приемате за нормално защитаването на американската нация там където тя не е и няма да съществува!

71

Анонимен

преди 9 години

Продължават елементарните руски пропагандни статии в българските медии. Тъпо и упорито...

70

взгляд

преди 9 години

горди са братушките съвсем нормално какво ли ще чувствуват след анексията на камчатка не ми говори ха ха

69

ЗНАЕЩИЯ и ВИЖДАЩИЯТ

преди 9 години

По данни на ООН Русия е втората държава след САЩ по приток на емигранти---------това за *** тук.....да си знаете!!!!!!!

68

Анонимен

преди 9 години

Интересно тия верват ли, че им верваме??????

67

Анонимен

преди 9 години

На въпроса "Одобрявате ли анексията на Крим?", цели 82% отговорили "да, категорично". Други 11% отвърнали с "по-скоро да". Само 2% отговорили с "не", а други 2% казали, че не могат да преценят. Три процента отказаха да изразят виждането си. От етническите татари, които са 10% от населението на Крим, присъединяването на Крим не е одобрено едва от 4%,

66

Анонимен

преди 9 години

Една година след присъедняването на Крим към Русия над 80% от неговото население продължава да одобрява това, което Западът нарича анексия на черноморския полуостров.Това показва допитване, за което съобщи американското сп. "Форбс". Допиването бе проведено миналия месец от германския изследователски и социологически институт GfK Group, най-големият институт за проучване на общественото мнение в Германия и е четвърти по рода си в света. Допитването е било проведено по поръчка на компанията Berta Communications с подкрепата на Canada Fund for Local Initiatives за проекта Free Crimea. На въпроса

65

Анонимен

преди 9 години

Ако пък се оценява рентабилността на руските компании по EBITDA, то по сравнение с компаниите, включени в индекса MSCI Emerging Market, то е очевидно, че от индекса ММВБ те са най-доходните.

64

Анонимен

преди 9 години

Бизнесът, пише Bloomberg, също се възстановява. Например 78% от руските компании, влизащи в индекса ББВБ, демонстрираха по-голям ръст в продажбите, отколкото аналогични компании в света, независимо че според Bloomberg акциите на тези руски компании изостават от своите международни конкуренти.

63

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията изглежда още по-благоприятна с притежаващите облигации от руски компании. През 2015 г. тяхната съвкупна доходност е 7,3%, което е най-значителното нарастване на индекса на корпоративните облигации на развиващите се пазари.

62

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията с рублата, подчертава Bloomberg, постепенно се подобрява. Колебанията в нейния курс намаляха и то в по-голяма степен, отколкото от курсовете на всяка от 30 най-търгувани валути. През тази година инвеститорите, вложили средства в рублеви държавни ценни книжа, получиха печалба, еквивалентна на 7% в долари, докато вложените пари в държавни облигации в други развиващи се пазари през 2015 г. са загубили 1,1%.

61

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 112 Украинците "свободни и демократични"!И НАХРАНЕНИ?????

60

Анонимен

преди 9 години

Световните инвеститори считат, че за изненада руските корпорации продължават уверено да вървят по пътя на възстановяването, пише Bloomberg. Санкции по отношение на Русия наистина са нанесли удар по руския бизнес през 2014 г. Картината обаче сега се променя. През 2015 г. световните инвеститори започнаха да се отнасят към Русия значително по-благосклонно, отколкото преди година.

59

Румбо

преди 9 години

Основната теза на *** в Русия е,че тя трябва да се предаде незабавно и безусловно на САЩ и Запада!Чудно ли е тогава,че партиите споделящи тези възгледи не могат да вземат и 10% одобрение?Какво,ако се предадат и ще завали манна небесна от Запада?Тоя филм сме го гледали при Горбачов и Елцин-не е добър краят!Колкото до Крим-хората го казаха ясно и недвусмислено:"Хоть камни с небо,мы дома!"-"И камъни да падат от небето,вкъщи сме си!"Какво повече?

58

_|_

преди 9 години

Бизант, Тоя толуп и мен ме е копирал, когато ползвах акаунта.. Жалки *** са това. Русия само и единствено може да е наш приятел. Понеже всичките ни управници питат за разрешение до тоалетна американското посолство, а медиите сеят дезинформация и анти-руски простотии, за това сме на този хал..

57

Анонимен

преди 9 години

Виж ги на снимката абсолутен хитлерист този руснак лие тои е от групата 6яика на сидеров и ципрас.Те ако са истински хора няма да се радват за крим за6тото са истински братя със Украинците,и няма да стъпят в крим и 6те свалят Путин от власт а не да чакат даги бомбардира Америка.Един път са яли огъня пак на там вървят.Те за това о6те немогат даси стъпят на краката.