96

Бон

преди 9 години

Русия и в сегашните си граници е цъфнала и вързала , та още земи искат. Имперска амбиция к'во да ги правиш.

95

Анонимен

преди 9 години

Турция също си иска територията от Османската империя, какво ще кажете , кое е справедливо ?

94

Анонимен

преди 9 години

горди, доволни, сплотени !но тъй като ние сме с висок стандарт на живота, с много работа-хубава, перспективна, платена, имаме право да даваме на руснаците акъл!!и освен това парад в Москва няма да има на 9 май, защото без Плевнелиев не могат да почнат...

93

Иво

преди 9 години

Жалкия руснак една свястна кола не можа да произведе за 50 години!Затова крадат чуждото, защото са некадърни да произведат нещо свястно, освен оръжие и войни!Дори и водката им не струва, украинските са много по-качествени!

92

Опорни точки

преди 9 години

Журналистите са получили опорните точки от Брюксел, да употребяват названието Крим винаги с определението анексиран. Да живее независимата европейска журналистика с централно управление в Брюксел. Внимавайте журналсти, да не напишете нещо свое. Съобразявайте се с инструкциите от Брюксел.

91

Анонимен

преди 9 години

Тук четем за твърдения на Сергей Митрохин, лидер на руската опозиционна партия "Яблоко" и Дмитрий Гудков, депутат от опозиционната партия "Справедлива Русия". Какъв % от гласовете на руските избиратели имат тези партии? Мизерен? Защо тогава ни занимавате с мнението на маргинали?

90

Анонимен

преди 9 години

По въпроса за собствеността - я дай да видим " собствениците " на американската земя. От колко години съществува например САЩ ? Къде са коренните жители на северна Америка? ... Опоскаха цял континент, сега правят същото и с територията наречена България! Това разбира се става с активното съдействие на много драскачи тук! Виждате не по далече от носовете си! А мислите с коремите и някои други части на телата си. Да се смее ли човек, да плаче ли?

89

Анонимен

преди 9 години

AААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУ ВНУШИТЕЛЕН БРОЙ БЕЗРАБОТНИ. КЪДЕ ГИ БЕ??????

88

АТАКИСТ,КУМОНОИД

преди 9 години

Нашта вяра в Путин е голяма той ще ни спаси от раза ний ще му дадем в замяна дупе мило в този час.

87

демократ

преди 9 години

"Руснаците горди и доволни от анексирането на Крим"-АМИ РУСНАЦИТЕ ЩЕ СА ДОВОЛНИ ДА АНЕКСИРАТ ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ВСИЧКИ ДА ИМ БАЧКАТ КАТО КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ .

86

Анонимен

преди 9 години

До демократЕдна идея от Мурзил Ушанков Чугунов:Далеч от богатата странавечно води се война.Глутници от *** злив градове и махали......Техен враг са Русия и Европа,даже целия нормален свят,поставят диктатура, размахват сопа,но защо при Путин не вървят?ПП И ние назнайваме малко от поезия :)

85

Алекс

преди 9 години

до морски:Супер! Събрахте ли се и четиримата на снимка? :)

84

Боби

преди 9 години

Хайде стига с обидите и опорните точки и да видим практически какво става в Крим и РФ1. Крим се спаси за сега от месомелачка подобна на Донбас(имаше и жертви но около 30 човека)2. Стандарта на живот е по-висок от Украинския.3. От началото на санкциите РФ е слючила повече - по-големи договори в сравнение една година по-рано вярно не със запада.4. Магазините са пълни, независимо от увеличаване на цените - ГостНЕЗНАМКАКВОСИ гони и глобява спекулантите а правителството индексира пенсиите...

83

Анонимен

преди 9 години

До демократ за епоса му ГЛУТНИЦИКаква поезия, какъв плам, колко чувства - в пет изречения! Браво! Разчувства целия демократичен форум. А останалите зли хора навря в Сибир! Поетам Слава! :)

82

морски

преди 9 години

Пук на протеста срещу НАТО в неделя имаше двойно повече хора.Що ли е така!

81

До 82

преди 9 години

До Анонимен""Руснаците горди и доволни от анексирането на Крим"И ГЛАДНИКолега, човекът е социално същество . Чувството за гордост и съпричастност с нещо голямо /група,народ.../ е много по-важно за него от глада!Един инвалид може да бъде щастлив, въпреки недъга си... И това е човешкото.

80

Анонимен

преди 9 години

Мутрите също са доволни и горди когато пребият и окрадът някой безащитен човек

79

морски

преди 9 години

Колкото и да се напъва запада с пропагандата си,не може да разубеди руския народ в правотата на действията на Путин и руското ръкоеводство.САЩ и ,,партньорите им"вече са смешни в очите на световната общност.

78

морски

преди 9 години

В РУСИЯ щели да затворят стотици предприятия........хахаха,това да не ви е продажна България!И между другото започнаха да режат за скраб АЕЦ Козлодуй.Ха честото,българи!Да е жива и здрава Меглена Кунева.

77

Анон

преди 9 години

Интересна статия. За начало - суха статистика какво мислят кримчани.Следва заключението - Хората ще платят висока цена - нисък жизнен стандарт и безработица по мнения на - Яблоко - 3.5 % влияние /за справка - Болен - 4.1%/ , един Гудков от "Справедлива Русия" - в 13%, в близки отношения с нашата БСП, и вестник 'Новие Известия " - 50 000 тираж, с профил на читатели - женската част :)