26

Милев

преди 9 години

Че то след 1989г кой кабинет е заслужил оценка над 3 а всички ни се изредиха да ни "оправят"

25

:)

преди 9 години

а какви заплати взима народа 400-450 лв защо са недоволни

24

варна

преди 9 години

при нови избори ще гласувам за атака. само тя е против ес и нато.бб е американски агент и слуга заедно със всички *** като реформатори пф и абв + дпс.съветвам бсп да заемат по ясна позиция като атака и ще си върнат симпатизантите.

23

Анонимен

преди 9 години

След днешното изказване на овчаря от Банкя недоволните станаха много повече!!

22

БЕН БЕРНАНКЕ - ФЕД

преди 9 години

ЧЕРВЕН КОЛЬО--КЪДЕ СА ДРУГИТЕ ТРИМА ОТ ''УОНДЪР РЕД ФОУР'' - БРАТА НА СЕРГЕИ ХЕРСОНСКИ--ЮРИЙ АСЛАНОВ, КЪНЧО СТОЙЧЕВ И ВЕЛИКАНА--АНДРЕАС РАЙЧЕФ ??

21

Край

преди 9 години

И понеже някой по-долу пита за КТБ да му кажа. Чрез КТБ политици от всички партии ограбиха от българското общество около 4 млрд. лева. Там са и Станишев и Борисов и Костов и Доган и Местан и ... Цв. Василев беше слуга на всички тези. Там са и националните ефирни телевизии. Та така. В подобни случай таковете излизат на улицита и затворите се пълнят с бели якички но ... в България ...

20

нямаме избор

преди 9 години

И аз съм недоволен от този кабинет, но нямаме по-добър! Експериментът с кабинета на Орешарски /ДПС, Атака, БСП/ го доказа за пореден път.

19

Анонимен

преди 9 години

Червен Колю и неговите "обективни" стъкмистики.

18

Анонимен

преди 9 години

Руските тайни агенти на кагебееца Путин които работят под прикритие в България саботират работата на правителството и искат да отклонят България от пътя към светлото евроатлантическо бъдеще и да я ориентират към примитивната Русия където още са в средновековието и живеят като кучета и ровят в кофите за ***.

17

Анонимен

преди 9 години

до 21 При мажоритарен вот ще има две партии ГЕРБ и ДПС, айде няма нужда !!!!!!!!!!!!1

16

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Бре Кольо, къде го го видя т'ва 3.32.!Или аз съм на на 2л.хисарско мерло или ти си на 2л.горнобанска вода./газирана/+ 5л. шльоковикица.Бре, този змей, от Банкя обра всички номинации до 2020г. бре, !То не бяха футбол, тенис,мениджмънт, наука и какво се сетиш.Е, ако, можеш до го номинираш и за най- *** барче, е'валата ти правим!

15

Край

преди 9 години

Да така е при едни и същи правила изборните резултати ще са еднакви- назначени от вождовете поклушковци ще съставят безлични парламенти. Лека срещу това са истинските избори - МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура. Само че такива избори са ви забранени - мисли се да ви се отпусне "мажоритарен елемент" ако много слушкате. При мажоритарни избори 90% от депутатите ще са нови хора.

14

лилипутин

преди 9 години

Рубладжиите и техните медии и агенции са впрегнали всички сили да саботират правителството. Тоя същия хубавец преди изборите даваше равни резултати за ГЕРБ и бсп , така че какво да говорим повече......

13

Анонимен

преди 9 години

РБ няма да ги има в следващия парламент.. Ураааааааааааа ! няма да гледам тъпата муцуна на радан и кривата уста на Кунева !!!

12

Левурда

преди 9 години

До Анонимен 14За съжаление си много прав за личността и читавия народ.

11

Shark

преди 9 години

Народа български се примирява шайка продажни краадливи комунистически ченгета да го правят на *** вече 25 години. Дааа, една шепа хора, по-точно 240 на брой и приближените им, да кажем 1000 да станат управляват страната в техен си интерес и хората търпят това. Дали някъде другаде по света го има това, май само в затънтените африкански кътчета.

10

Анонимен

преди 9 години

КАКВИ 3.32 БЕ ТОВА ОЦЕНКА ЛИЕ? НАПРАВО 6 С ОПАШКА. ПОМНИТЕ ЛИ ГО ДРУГАРЯТ БУДА ТИКВАРОВ КАКВО РАЗПРАВЯШЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ? КАЗВАШЕ ЧЕ АКО НЯМА 110 ЧОВЕКА В ПАРЛАМАТА НЯМАЛО ДА СЪСТАВЯ КАБИНЕТ. И КАКВО СТАНА СЛЕД ТОВА? СЪЮЗИ СЕ СЪС НАЙ ГОЛЕМИТЕ АЙДУЦИ НА ПРЕХОДА И НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С КОЕТО НИ НАБУТА С 16 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА 30 ГОДИНИ КОИТО С ЛИХВИТЕ ЩЕ СТАНАТ 27 МИЛИАРДА. ХА ДА ВИЕ ЧЕСТИТО ГЕРБЕР

9

бойко

преди 9 години

Ами ,червен Кольо, ти още ли си жив бе ?....до кога ще го търпим този слуга и привърженик на анархията в България !!!!!

8

Луцифер

преди 9 години

Ама това плюс 3 ли е или е грешка.

7

AT

преди 9 години

Затвор за Боко и Цвоко!