46

Спонги

преди 9 години

Ха ха ха ха ха . Путин си купи и социологическа агенция в България. Да, ама на този от снимката му вярват само полуживи комунисти.

45

Анонимен

преди 9 години

Не 52% а 92% не са доволни. Доволните 8% са лапачатите покрай ГЕРБ. Кой ги пише тези измислени изследвания? Ако хората са доволни Тикваров няма да го пазат 30 гавази. Некахсе разходи Умншка малко по улиците да видите "обичта" на народа.

44

Анонимен

преди 9 години

"...нагнетяването на напрежение в отношенията с Русия..."че кой нормален в България е тръгнал да нагнетява напрежение в отношенията с Русия.Единствените, които си позволяват да нагнетяват такова напрежение са едни далавераджии, подмазвачи, с креслив вожд, надяващи се да получат облаги чрез крясъци.

43

Rado

преди 9 години

До "контраатака" ...Смотан, вземи малко се осведоми какво става в момента в България преди да се изказваш неподготвен ! Само ще те помоля да не се ръководиш от БТВ И НоваТВ, тъй като те са едни от основните противници на АТАКА и това се доказа над 10000 пъти до сега !Най-лесно е да направиш един дудук за 20лв и да почнеш да хулиш наред !!!

42

Анонимен

преди 9 години

от КолЮ Колев са най-доволни българите.

41

АТАКИСТ

преди 9 години

Лъжи, лъжи, лъжи... Атака в момента е четвърта политическа сила с капацитета да стане трета. Да гният от яд всички евроатлантически едноклетъчни.

40

Анонимен

преди 9 години

пилето да му изсъхне на тоя, дето ми изтри коментара!

39

Анонимен

преди 9 години

Червен Кольо сидеше на високи чардаци руйно вино пиеше, стари пари броеше, от лъжи и измама печелени!

38

Rado

преди 9 години

Не е вярно ! ГЕРБ едва биха направили 3-5%. Всички други техни гласове ще дойдат от платените *** гласове ! Относно ДПС - дори техните хора започнаха да ги хулят и заради купените от ГЕРБ гласове, също ще съберат малко проценти.Според мен национализма в българите отново се събуди(за добро или за лошо) и много хора ще гласуват за АТАКА. А относно лъжливите патриоти - едва ли биха събрали повече от 1-2%, че дори и това ми се вижда много!

37

Анонимен

преди 9 години

Като дойдат изборите пак ще го заобичат Бойко и ще гласуват пак за ГЕРБ.

36

DramTheater

преди 9 години

Червен Кольо,покажи на тия хора ка сЪ мяташ..............................

35

Анонимен

преди 9 години

Тиквуна е пиндоски проект така ЧЕ никой няма да го бута докато слушка.Винаги се избират АЛЧНИ,без Мнение и с голямо ЕГО *** за такъв род дейност , а ако е и с объркани хормони т.е. НЕ МОЖЕ да отказва вече става идеалния ствленик.

34

wild horse

преди 9 години

До АнонименЦиганите гласуват масово за 5 кебапчета и някой лев. А нормалните хора не гласуват,защото няма за кого. То е измислено да се въртим в кръг

33

Анонимен

преди 9 години

v severna bulgaria ne byah vijdal plakati na gerb

32

Стига комунизъм

преди 9 години

Червен Кольо до кога ще ни втълпява какво смятаме и как оценяваме външните дразнители на България? Ако четем между редовете на социологическите му заключения, излиза едва ли не, че мнозинството удобрява самозабравянето на Русия и опитите им да прекрояват граници, история и спогодби, както на тях им скимне, и че са готови да трепят НАТО и ЕС (от където ида единствената форма на контрол в/у продажните ни политици)? Ако това беше така, що сумарно Атака и *** едва събират 20%?

31

Анонимен

преди 9 години

99.9 от Българите не харесват мутренското правителство на Буда

30

100

преди 9 години

И аз не съм доволен, но при условие че тези партии представляват цялото общество.....не виждам кой ще е по-добър, след като всички минаха ....

29

РБ

преди 9 години

Поне да го бяха нагласили на изкукуригалото число 3.14-Пи!

28

хммм

преди 9 години

то ако наистина 48 процента са доволни значи са бомба тия в парламента бе, само до преди 1-2 години заради стачки сменяхме правителства през месец. Само ми е интересно как ги изчислявате тия проценти чак до 4-то число, мен никой не ме е питал дали съм доволен или не, нито пък комшията. Ако съберете 10 случайни хора от София и ги питате подобен въпрос отговора ще е много по-различен от тия от Врачанско или някое Ловечко село потънало в мизерия. България буквално гори те пишат глупави статистики..

27

Край

преди 9 години

До 24 При мажоритарен вот въобще няма защо да гледаш колко ще са партиите защото ще има 240 ЛИЧНОСТИ. Разлика между партиите в България няма никаква. Даже не е ясно доколко са партии а не мафиотски образования защото нямат присъщите на партите ИДЕОЛОГИЯ и членове които да се водят от идеалния порив да се реализира идеологията им. При мажоритарните избори няма вождове - всеки от депутатие е отговорен пред избирателите си.