13

Анонимен

преди 9 години

Няма как да стане по - лошо,националния отбор по футбол е най - големия срам за България не само през 2014 година,а от много години насам е така и не виждам как ще се оправим.Тоя от снимката е време да си ходи,все си мисля ,че заради него футбола е на такова ниво.

12

Анонимен

преди 9 години

Абе,спрете с това Лъвове , та те са Плъхове!

11

АТАКИСТ

преди 9 години

Най-големият вратар на България за всички времена и най-големият корумпиран алкохолик след Иван Славков в БФС! Това е Михайлов!Язък за това което беше и след толкова радости които ни донесе.

10

Анонимен

преди 9 години

И Пешев къде точно обясни как бг футбола е затънал в последните 10 години? Дай някаква рецепта за възход на националния отбор!

9

Анонимен

преди 9 години

Бг футбола има проблеми, но коментара е повече от хамалски! Днес.бг несериозно е да се публикува такава боза. Нито е маркирани някакви конкретни проблеми, нито са дава някакво дори бегло решение на тях. Специално към автора Пешев - запознай се с функциите на БФС поне, преди да коментираш какво Боби Михайлов трябва да направи. Истината е че за да имаме силен национален отбор, бг футболните клубове трябва да се управляват професионално, аз лично смятам, че това се случва в Литекс и Лудогорец.

8

Анонимен

преди 9 години

След еди мач на Литекс с някакъв отбор за купата където имаше отново подкупно съдийство, Стоичков като треньор на Литекс: И на какво да се научи това мопмче 17 годишното, като го пускам на терена и то тръгва с такъв хъс и след това започва да гледа безобразията от тоя в черно? На какво ще се научи? А Михайлов даже го нямаше на мача да види гаврата. Сега е в Лозана за някаква церемония. Само се чудя тоя кой го познава изобщо някой там в Лозана? Да дойде у нас, аз ще му сложа една перука от Барса

7

ФАКТ

преди 9 години

А ЗА ДА СТИГНАТ И ПО НА ДАЛЕЧ ,ТРЯБВА ЗДРАВО ДА КОПАЯТ !!

6

Анонимен

преди 9 години

Тоя така е подпухнал от уиски че е заприличал на китаец.

5

Анонимен

преди 9 години

Перука, на колко Джака си на снимката?

4

Брайко

преди 9 години

Така е след като футболът се управлява от хора без нужното образование и подготовка да ръководят и организират...Може да си прекрасен футболист,но нямаш ли другите данни си оставаш добър само на терена и нямаш място в ръководството а при нас се мисли,че от всеки добър футболист става добър управленец.За тези години се изредиха много от звездите на терена,но се оказа,че освен да вкарват голове за друго не стават,но интересното е защо опитите продължават?!Отговорът също е ясен на всички-нали?

3

Анонимен

преди 9 години

А ПРЕЗ 2015 ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА КОПАТ НАДОЛУ

2

Анонимен

преди 9 години

Ръководенето на футбола не е като "обръщането" на чашката с уиски например..., а г-ът от снимката е много по-вещ във второто!

1

Анонимен

преди 9 години

На снимката е отговорникът за тоталния провал на футбола в България. То бива наглост ама неговата е неизмерима...Да се маха и той и синчето му.