33

Анонимен

преди 9 години

Къде ни е клубния футбол? Как ще имаме национален отбор, когато в ЛУДОГОРЕЦ И, Цска, Левски и т.н.т. играят общо 38 чужденци? Къде са ни школите, за да искаме добри играчи?

32

А

преди 9 години

Обръщам се към автора на статията-ИМА ДА ЧАКАШ!!!

31

Анонимен

преди 9 години

Абе я се огледайте бе, кое ни е наред в държавата та искате да имаме футбол? Хората са казали хляб и зрелища.Като осигурим хляба, ще дойде ред и на зрелищата, а не обратното.То при нас всичкото наопъки затуй сме на този хал във всяко отношение.

30

Анонимен

преди 9 години

NE E VAGNO V BG DA IMA FUTBIL,VAGNO E PERUKATA DAPECELI PARI.

29

Анонимен

преди 9 години

Михайловите са подуянци. Това обяснява всичко.

28

доброжелател

преди 9 години

На кого му дреме,аре пускайте Преслава!!!:))))

27

ктб

преди 9 години

щом боби е там ще затъваме.

26

Анонимен

преди 9 години

тоя ако знае още колко ще затъваме,ще му упада перуката.гола вода сме

25

н.м.

преди 9 години

до18 че карат големи мерцедеси да АМИ С ТЯХ УБИВАТ И ХОРА/на църна маца мамин ники и го покриха/и то със служебен автомобил,на БФС.АМА ТО НАЛИ ТАТИ и то не е верно ама хич не е верно,за какво говорим бе джанъм ефенди машаллах.и други има...

24

сантос

преди 9 години

доообре питам ази.а какво са постигнали героите от САЩ 94 като ръководни органи...да започнем с михайлов боби,с лечков, със стоичков, да не говорим за пеневото любе че той не рита не рита/бил болен да се лекува и това е/ами осакатява и другите че му требвали пари,за балъка ами балък е извън терена това е,приемете го и оставете да работят специалистите,а тях ги има в българия.НО КАЗАЛ ПИСАТЕЛЯ *** НАРОД БЕДНА ДЪРЖАВА...ВСИЧКО НИ Е ТАКАВА РАБОТА МАЛКО БЪЛГАРСКА...

23

Sandov

преди 9 години

Dokato taq peruka e tam - otbora shte se srine na mqsto nomer 200 v ranglistata na FIFA

22

гост

преди 9 години

докато господина от снимката и сие не ни освободят от присъствието си, футбол в България няма да има

21

Да ви светна :

преди 9 години

НЯМА НИКОГА ГАРАНЦИИ ЧЕ:....най-добрия футболист---Е НАЙ-ДОБРИЯ ТРЕНЬОР ИЛИ МЕНАЖЕР!ТОВА СА ПЪЛНИ ИЛЮЗИИ/..ИЛИ МЕРАЦИ/----ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ...ТОПЛО МЯСТО ,С МНОГО ПАРИ /..особенно на Държавна сметка/

20

От БФС..

преди 9 години

Не сме бееееее ...не сме стигнали още..дъното .......НО , КОПАМЕ ...ЯКО!!!!

19

se

преди 9 години

Като знам кой е президента на БФС няма изненада в проучването.Американските герой 94 та се оказаха в последствие най упостошителната трупа влизайки в управлението на БФС.Хора свикнали да бъдат под блясъка на прожекторите се настаниха в много удобни кресла.За съжаление беше ясно, че ще се провалят защото да умееш да ръководиш не се иска само качества а и знания!А когато е трябвало да трупат знания те са ритали топката за да станат в последстие звезди.За съжаление се корумпираха и провалиха.

18

хммм

преди 9 години

няма ли кой да го свали от власт това *** бе хора, за смях станахме за смяхх! Къде са другите държави къде сме ние бе овцеее!!

17

solaris

преди 9 години

Бюджет - 15 милиона,разходи 6 милиона = 9 милиона.....в някои джобчета,Ицо ви ***,Любо ви *** докога ще крадете Лечков,Костадинов и Михайлов жалка картинка отразяваща случващото се в България и политиката,за това младите хора ще бягат навън заради такива като Ония и като вас,жалко само че не е комунизъм да ви разстреляме :)

16

Анонимен

преди 9 години

Само като му погледна нахалната нагла физиономия и ми се иска някой да го застреля и да ни отърве честно,съжалявам,но това е един стар пръч,дето се мисли за БОГ,а вие Домусчиев коментирате,той е с класи над това недоразомение..

15

отврат

преди 9 години

То какво да коментира човек. Това е поредния цирк в тази едно време велика държава. Превърнаха ни в клоуни, а карат чисто нови мерцедеси.

14

Анонимен

преди 9 години

Това го казват песимистите: "Стигнахме дъното".Оптимистите казват: "Още има накъде!"