255

Анонимен

преди 9 години

До 163 .... Не се прави на паднал от небето.!,, Лукойл,, над 65% процента е собсвеност на ,,Рокфелер груп,, Антон Генов отдавна, ама отдавна го доказа и старците го разбраха . Само чугунените глави на пишман,, демократите,, продължавате тъпо и упорито да лъжете. Това ли ви е демокрацията -изргадена на лъжи. Или демократите сте толкова неграмотни, природно.

254

БЪЛГАРИН

преди 9 години

ДОЛУ МОНОПОЛА НА ЛУКОЙЛ В БЪЛГАРИЯ!ДОЛУ , ЧЕРНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КАСА НА РУСИЯ-"ЛУКОЙЛ".... в БЪЛГАРИЯ!

253

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Хората на културата казаха ясно... - не те искаме, не те чувстваме близък, не си част от нас, а той продължаваше да настоява... - ще ви осигуря пари, ще ви реша проблемите, ще бъдете доволни... - ей този тип отношения са между България и Русия, и докато Слави Бинев бързо се осъзна и подаде оставка, то на руснаците им беше необходимо доста дълго време...

252

163

преди 9 години

до Радо САЩ нямат дял в руската Лукойл, тя е руска собственост, макар че като всичко придобито от руснаци в Бг. е минато през "офшорни компании", Лукойл е единствената рафинерия в Бг. и тя определя цените на бг. пазара. Именно заради големите загуби на Лукойл от спада на цената на петрола, те не намаляват цената на бензина у нас! Те са монополист и трябва да си ходят!

251

Българин

преди 9 години

За съжаление Запада ни спасява от нашите рубладжии, щото ние можем сами да се спасим. Но дори и да ни третираха, като колония, което не е вярно - точно руснаците нямат никакво право да се обаждат, щото те не ни брояха и за хора. Бяхме насила с рашките много години - и фалирахме , айде стига толкоз с тях.

250

Анонимен

преди 9 години

НЕЩАСТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ --СЕ НАРИЧА "РУСКИЯ МЕРАК" ДА ВЛАДЕЕ ПРОЛИВИТЕ НА БАЛКАНИТЕ и БОСФОРА!!!БЕЗ ВЛИЯНИТЕ НА БАЛКАНИТЕ И БОСФОРА ---ЧЕРНОМОРСКИЯ ФЛОТ НА РУСИЯ Е НЕНУЖЕН И ИЗЛИШЕН --КАТО СТАДО ГЪСКИ В СЕЛСКАТА ЛОКВА НА МЕГДАНА!

249

Joro

преди 9 години

e to veche stana qsno che Rusiq ni obira i luje.chudq se dali samo rusnacite ili i nashte komunisti smuchat pootdelno.rusiq ni dere,ama i komunqgie sushto.smeshnoto e che si iznasqt kintite v zabadni banki i dolari i evro,a pliuqt sreshtu USAa i EU i kolko e velika rusiq.mai ima vse oshte baluci da im vqrvat oshte,no dobre e che povecheto bulgari se useshtat,che rusiq ni go slaga veche desettiletiq.

248

охубоху

преди 9 години

Западът постъпи с България като с колония, оцени Наришкин---------------------------------------------------------------------------------Защо КАТО? България Е колония и колониалната администрация, в лицето на управляващите, се управлява от ФАЩ (в редки случай еврогейовете от Брюксел имат възможноста и те да ни натресат нещо)!За нас остава духането ... на ръцете, че е студено!

247

NOI

преди 9 години

ЕХ КАТО ЧЕТА ИЗ ФОРУМА ПИСАНИЯТА НА ТОЛКОВА НЕГРАМОТНИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА ЧАК МИ ИДВА ДА ЗАПЛАЧА ОТ БОЛКА. АБЕ БЪЛГАРИНО НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ОТ ТАЯ ОБРУЛЕНА ДЪРЖАВИЦА НИЩО НЕ ОСТАНА ТИЯ ОТ БРЮКСЕЛ ЗА ХОРА НЕ НИ БРОЯТ А ВИЕ ПАК ИМ СЕ НАТИСКАЙТЕ ПАДАЙТЕ НА КОЛЕНЕ ДОКАТО ИЗЧЕЗНЕМ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА....МАЙ ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ....

246

Анонимен

преди 9 години

До Продадоха ниОтивай си у Русия да те защитават без това останахте една каруца хора

245

Радо

преди 9 години

Лукоил не продава деривати в България! Всички бензиностанции в България с Марката "ЛУКОИЛ" са лична собственост на Валентин Златев!!!Неговата фирма се казва "ЛУКОИЛ-България"и няма нищо общо с ЛУКОИЛ , която е съсобственост на САЩ и Русия Така е записано в договора между България и Лукоил.Договорът е подписан от г-н Иван Костов.Това пояснение е за г-н Анонимен 298

244

Българин

преди 9 години

Поредният кремълски мафиот,който се включва в информационната война срещу България! Мръсни гадове,искаха да си прокарат една тръба през България,да си продават за милиарди в продължение на десетилетия газ на Европа, а дори не благоволиха досега да кажат какви транзитни таксси ще получаваме ние.По-гореми колонизатори и *** от руснаците не могат да съществуват.Слава Богу, отървахме се и от този заробващ руски проект. Сега трябва да бъде подгонена руската "пета колона" у нас!

243

Анонимен

преди 9 години

До брейТе може и 15 федерални области да напраявт, това си е техен проблем на териториално-административно деление, а газ имат много затова и Путин така рипна като тръгнаха на запад

242

:)))

преди 9 години

Западът постъпи с България като с колония, оцени Наришкин------------------------------Нашите политкретени не мислят така, Наришкин! За тях е огромна чест /оказано им е завидно право и дадена възможност/ да се навеждат и да лижат или обслужват техни височайши чиновническо брюкселски особи от кръста надолу - кой как може! :))) Наришкин нищо не разбира какво удоволствие е да си домашния любимец и да носиш удоволствие на извратеният си стопанин! :)))

241

Продадоха ни

преди 9 години

Какво толкова я въртите тази тема. Ясно е, че ни натириха и ни се изсмяха от Брюксел. Даже Брюкселските чиновници започнаха да флиртуват с Турция за новия газов поток да бъде разширен към Централна и Южна Европа..За какви газоразпределения сънувате. Играта свърши. Докато начело на държавата стоят продажници, нищо добро не чака България. Вече няма кой да ни защитава - Турция е предпочетена от Евросъюза, Русия ни обърна гръб; Щатите ни готвят за ударен плацдарм за нападение и ответен удар

240

Василев

преди 9 години

Турция ще получава газ по 315 щ.д. + или - в зависимост от цената на петрола/ котировката в момента на получаване на стоката/. По каква цена ще получаваме ние газ от Гърция, която ще я купува от Турция , която от своя страна ще я купува от Русия и ще е пренася до границата с Гърция?. Ние ще трябва да платим още и транспорта на тази газ от Гърция до България Каква ще е печалбата от вертикалния газопровод Гърция-България-Румъния ?

239

Любемец 13

преди 9 години

02До БМ_21 Град:Имаш предвид домашен любимец?

238

П.Петров

преди 9 години

Защото друго си е да сме руска губерния ...И в двата случая националните интереси се продават , за да се крепи властта на едни или други комунисти.

237

Анонимен

преди 9 години

До БМ_21 Граднищо не сме прецакани, спестихме си едни 3,8 млрд., а и запомни ми думата до 5 години Украйна ще челната 5-ца по добив на газ

236

TPE3BEH

преди 9 години

Ето кой му ГО диктува на Болен Сидеров... текста който пее.