275

рррррр

преди 9 години

Колония на която Европа отпуска 21 милиарда евро финансиране на проектии програми.А братска руссия си прави тръба и за това да си имат тръба ни дават заем 5 милиарда на 8% лихва.Май е по добре да сме колония и да получим 21 милиарда финансиране от това да получим 5 да върнем 9 и братта да сиимат тръба

274

Божо

преди 9 години

Между другото БРЪТВЕш се пише брътвеЖ !!!!!!

273

Анонимен

преди 9 години

Зпадът посъпи с Руся като със Северна Корея.

272

До Божо 347

преди 9 години

Що за брътвеш е това !?

271

Анонимен

преди 9 години

След 2020 г. каквото е останало от колонията БГ, остава без газ. Даже и кюмюрът и дървата няма да спасят малкото останала ни индустрия от пълен разпад. Дотам ни докараха нашите патологични евро-амеро-гейски блюдолизци и откачените ни русофоби. Реквием за целия български народ, който ще загива заради злобата и недалновиността на последните!

270

Божо

преди 9 години

*** си намери евтин начин да печели милиарди, ЗАЩО РЕВЕ ДРУГАРЯТ наришкин ??? България е ужасна , путлерия е прекрасна, какво повече да се говори !!! наришкин да отиде да изпие един самогон и да спи спокойно, путлерия е на "далавера" !!! Защо въобще му трябваше на другаря *** да се занимава с българите !!! То даже и ушанките в България мразят българите !!! Даже и българските *** не стават, защото не можаха един южен поток да осигурят на другаря *** !!!

269

аа не

преди 9 години

До Анонимен 343 Изкаш да кажеш,синът на Джо Брайдън ще има тлъсти комисионни от тия 3 млрд. Затуй е цялата работа

268

До 330 Одисей

преди 9 години

Би ли казал колко войни е спечелила България през 20 век?

267

"Рашки-говняшки

преди 9 години

"Рашки - говняшки"

266

Анонимен

преди 9 години

До rumen.andonov.18Всички междудържавни договори по ЮП са подписани ПРЕДИ Третия ЕН. Пакет.Той не би трябвало да има обратна сила и не би трябвало да засяга ЮП.А официалната позиция на ЕК за санкции срещу България е за ПРОЦЕДУРИ .Основната причина да се спре ЮП е интереса на америка газа да минава през Украйна, защото ще изкупи тръбата. Украйна печели 3 млрд $ годишно.Бизнес и политика.

265

Анонимен

преди 9 години

САЩ и Брюксел наложиха на България да спре "Южен поток" и фактически постъпиха с нея така, сякаш е колония.----------Напълно е прав!Отриха се с нас и ни пуснаха в кошчето...А нашите управници се скъсаха да им лижат подметките на EU и USA.(Както знаем USA е епицентъра на демокрацията и правата на човека - справка доклада за мъченията на ЦРУ, Фергюсън и т.н. ... полезно четиво за нашите ***)

264

не знае какъв е

преди 9 години

В БЪЛГАРИЯ живеят продажници *** предатели въобще *** затова няма да се оправим продажно племе

263

българин по душа

преди 9 години

До Анонименсъс сигурност е плод на самозабравили се псевдозападняци произхождащи от българските села и градове...господ да ги пожали и нека Майка България ако може да им прости,че оплюха и поругаха честа й...аз лично никога няма да простя на тези *** !

262

"Рашки-говняшки

преди 9 години

"Рашки-говняшки"

261

Анонимен

преди 9 години

От малкия ИванчоМного ви моля, уважаеми политици, оставете нещо и на нас от България!

260

rumen.andonov.18

преди 9 години

Категорично не съм съгласен с това мнение на този руснак.Никой нищо специално не е налагал на България.Просто България спря Южен Поток,защото изграждането му,в някои важни аспекти,не отговаряше на законодателството на ЕС.Ако някой знае някакви други официални причини за спирането на строителството на потока,моля да ми каже.

259

карина

преди 9 години

Пожелавам на Русия да се справи с всички предизвикателства пред нея, да преодолее всички негативи на изкуствено създадената изолация, да мобилизира собствените си сили и да излезе от тази ситуация по-силна и стабилна. Същото пожелавам и на нашата страна, но най-вече нека има повече доброта между хората, по-малко злоба и ненавист, защото като чета тука какво се пише ми се струва че нашата нация е болна и то много тежко от липса на любов към себе си преди всичко........

258

колио

преди 9 години

Когато бяхме руска колония бяхме30тата държава в света по промишлено производство сега сме 130 тата.Истината боли но фактите са си факти

257

Анонимен

преди 9 години

Българските нефтени и газови залежи --тревожат Русия, за собствените й търговски връзки с Европа!Кипърския газов басейн е още по-голяма заплаха за Москва!МОНОПОЛА НА ГАЗПРОМ в ЕВРОПА---ЩЕ УМРЕ СКОРО!

256

Hahaha

преди 9 години

Chakam sega novite simbiozi pokrai Iujniq potok - Ruskinq s Turchin :D Shte gi ima dosta :D Oneq nalitat na sichko, samo da izbqgat :D