295

Патриот

преди 9 години

Обичам България - вярната *** на САЩ! Да живее и пребъде дружбата ни със САЩ!

294

от 381

преди 9 години

значи нито Русия е клония на Евреи нито България е колона на някой но си гледа интереса да оцелее .

293

Анонимен

преди 9 години

Номера оправдание да сключите съюз с Отоманския Ердоган !Как не ви е срам вместо да помогните на православието вие да критикувате и обвинявате а Русия е колония на Масони и Евреи!!!

292

ха ха

преди 9 години

Аман вече, стига сте ревали по чужди гробове - погледнете вие в каква яма сте влезли таварищи..

291

абе

преди 9 години

Е, хайде щом толкова се е загрижил за нас, да обясни защо Матушката ни продава най-скъпия газ в цела Европа...

290

чист Българин

преди 9 години

Кога най-после България ще привика руския посланик и ще му връчи официална протестна нота срещу продължаващите вече седмица нападки от всевъзможни руски официални лица срещу правителството и държавата? Защо това се толерира?

289

Шоп

преди 9 години

Не се ли вижда в огледалото какъв е ЖОПОЛИЗ, тръгнал да дава наклон.... ЮП през крив макарон щом сте толкова отворени. Като не щете да се подчинявате на българските искания, нека ви опъва Ердоган.

288

България е...

преди 9 години

... колония. спор няма

287

Новко

преди 9 години

Икономическата война е тъкмо в рвзгара си. Има аналогия с ВСВ, в началото и сталин не вярваше, че немците ще са против него и ги мислеше за приятели. След като му натрошиха мутрата народът се опомни. Мисля че руснаците почват да се опомнят, ами ние?

286

Анонимен

преди 9 години

Нищо ново не е казал-700 години робство, та една колония ли ще ни уплаши. Нещастници.

285

гладки мозъци

преди 9 години

България през социализма: високо производство, стопанска продукция се изнася, населението за периода на социализма се повишава с близо 35% от 6.5 на 8.9млн - период 45гБългария през деморкацията: застаряваща нация, внасяме стопанска продукция от пустинни държави, като Йордания, ГМО е на трапецата на всеки българин, нацията се стапя от 8.9млн на 6.1млн - период 25години и продължава. Още 10 години демокрация и българите ще бъдат екзотично малцинство в собствената си държава.Да живее Америка

284

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен 362Страхотна идея! Наистина, ще нараним Русия! Турция ще направи България много щастлива, ...както винаги!

283

42

преди 9 години

КАТО СМЕ НАРОД, КОЙТО ВИНАГИ КРИЕ ИСТИНАТА, ЩЕ НИ Я КАЗВАТ ДРУГИ НАРОДИ И ХОРА. КАТО ИЗКАЗВАНЕТО НА ГРЪЦКИЯ КОМПОЗИТОР, ЧЕ БЛИЗО ПОЛОВИНАТА ГЪРЦИЯ ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ, А НИЕ ТУК СЕ ЧУДИМ КАК ДА СКРИЕМ ДОРИ ТОВА, ОТ КОЕТО ИМАМЕ ИНТЕРЕС. ПРОДАВЦИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ СА НАШИТЕ *** ПОЛИТИЦИ, А НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СЕ ДЪРЖИМ НЕДОСТОЙНО ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ РОПТАЕМ И НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ.

282

Анонимен

преди 9 години

веднага да поправим руската грешка от преди 140години и да върнем българските територии на Турция. В смисъл така наистина ще нараним Русия и честолюбието й!!

281

Анонимен

преди 9 години

ЮП няма да минава през Южнодунавската колония България . Голяма радост за русофобите! То бива да мразиш , но чак пък толкоз безмозъчно... Като шопа - къщата че си изгорим, ама да пламне плевнята на съседо...Една подробност - Турция ще взема от новия тръбопровод толкова, колкото й е необходимо. Чао транзит през България. Чао 150 млн $ транзитни такси. Пряка загуба!Радвате се на рублата, а не виждате ,че сте на Титаник. Ама и аз с вас. Ще бягам в Сибир!

280

Анонимен

преди 9 години

NARISHKIN ,PARTIATA LI TI NAREDI DA GLUPEESH?

279

Берлин

преди 9 години

Ама те спряха проекта, защото нямат пари. А сега им предстои увеселението "галопираща инфлация". Хахаха... като кон ще галопира. :)))

278

Анонимен

преди 9 години

Вярно е, че сме колония. Жалко е, че не го забелязваме отвътре, но е очевадно отвън.

277

Анонимен

преди 9 години

Основната задача на България е да изберете този, който плаща най- много за послушание. Затова България винаги ще бъде колония, без значение чиято; единственната разлика е цената на услугите.

276

аа не

преди 9 години

До рррррр Верно ли бре ? Я пак смятай,че нещо си се объркал Нещо май не си сложил запетая между 2 и 1 ,тогава бих ти повярвал