10

Анонимен

преди 9 години

Чест им прави на хората от пожарната и военните , че са помагали. Хич не им е било лесно. Но този проход наистина е много коварен и трябвало просто да го затворят.

9

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Който не е закъсвал с кола при заледен и заснежен път,той...нищо не знае.На мен това се случи преди 20-тина години на пътя Обзор за Слънчев Бряг,преди село Баня в началото на ноември.Виелицата беше свирепа,снеговалежът плътен,а пътят заледен и заснежен.Километър преди Баня спрях,защото този преди мен спря.След това чаках часове,да ме закачи колесен трактор.Той ми изправи косите,караше като луд,а пелената сняг бе...непрогледна и не виждах пътя.След този случай,не тръгвам,ако времето е на кантар.

8

Румбо

преди 9 години

До АнонименНапълно вярно!Едно време Троян-Кърнаре се затваряше в началото на октомври и се отваряше в края на април!Имало е защо!Тука не е Швейцария,та приходите да избиват разходите по зимна поддръжка на тоя проход!И който си мисли,че с химикали и постоянно минаване на снегорини може да се държи постоянно отворено Беклемето-съвсем не е в час.

7

Шаран -БГ

преди 9 години

Обикновено "простите хора" се вслушват в това, което се говори по радио, телевизия и пр. Тука работата опира до гордостта и безпардонността на" много умните, и можещи, и с връзки" хора. За тях ще се" погрижат" всички депутати, министри, генерали, хеликоптери и прочие. Такива *** трябва да си плащат всички разходи по спасяването им втори път ще си помислят дали ще тръгнат праз Беклемето зиме!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Беклемето е най-високият проход на Балканския полуостров.Много е коварен.При хубаво време е приятно да се пътува през него,защото гледките са невероятни.Но при лоши атмосферни условия вкарва пътуващите в капани.Който ще го минава,първо да слуша прогнозата за времето,особено за периода от октомври,та чак до средата на май.

5

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото си направи, друг не може да му го направи... Всеки втори в тази държава има самочувствие без покритие и затова не може да се измъкнем от тинята... Като се почне от главата и се стигне до опашката на рибата все е вмирисано на ***...

4

до 3

преди 9 години

Троян Кърнаре прохода не се чисти той се затваря за целия зимен сезон!

3

Анонимен

преди 9 години

В останалият свят може и да се чисти и да се носи чай и закуски на тези които са останали в задръстването факт но в останалият свят хората си купуват зимни гуми и вериги а институциите се проверяват дали си вършат работата от други такива. При нас всеки си бичи с летните гуми и чака да му изчистят. Някой някога да е чул някой в Япония ако чуе сигнал за цунами да не отиде да се скрие на подходящите места? Или във щатите когато засвири сирената за торнадо.. Само при нас всички скачат срещу с-мата.

2

Анонимен

преди 9 години

Всяка година има изненада кога ще дойде снега винаги изненадани се оказват институциите. Всяка година обаче точно прохода Троян Кърнаре е затворен при това не случайно от началото на зимата до пролетта. И всяка година има хора, които решават, че природата ще се смили над тях и няма нито да вали нито да ги затрупа. Хора МИСЛЕТЕ с главите си преди да тръгнете особено по такива места. Подготвяйте се за зимни условия защото в борбата с природата до сега нито един човек не е спечелил а и никога няма!

1

Анонимен

преди 9 години

ОТ 3 ДНИ МЕДИИТЕ ТРЪБЯТ ЧЕ СЕ ОЧАКВА ЖЕСТОКО ВРЕМЕ. ДАЖЕ ОБЯВИХА ЗА ТЕЗИ РАЙОНИ КОД ЧЕРВЕНО АМА КОЙ ДА ЧУЕ? ТО НА *** ЧОВЕК НИЩО НЕ МУ ПРЕЧИ. НИ АКЪЛ НИ ОБРАЗОВАНИЕ. ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМЕ ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НИ Е СКАПАНА. АМИ ЕТО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА. ЛУДИ КОЛКОТО ИСКАТЕ.