36

Монархист

преди 9 години

Покрай кризата с КТБ можем да си направим следния извод: => Пари в държавата няма.Ако имаше до сега да са изплатили на хората вложенията и да са забравили изобщо за тази банка. А щом пари няма, следва:1. Не могат да изплатят на хората вложените пари.2. Смятат да намаляват пенсиите.3. За да оздравеят НЕК ще увеличават тока, вместо да преразгледат всички договори.

35

Анонимен

преди 9 години

Кажете на ЕС, че глобите ги плащаме пак ние. Да си намерят по-ефективен начин за диалог с властта, а не да ни закопават с още харчове.

34

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 40Много си информиран бе - маймуните ряпа да ядат :))))))))В Кипър подстригаха САМО депозитите над Е100к с 47.5%, като на 10-ия ден разрешиха на всички да теглят по 300Е/ден!!Не оставяй *** в теб да говори, вместо човека!!

33

Анонимен

преди 9 години

Защо некадърницте от БНБ чакаха досега?

32

Анонимен

преди 9 години

В Кипър ЕС подстрига всички влогове с 20-30 %.

31

Анонимен

преди 9 години

Нали се сещате, че е ако немкинята Гретхен и французина Франц имат депозити в КТБ, те вече са завели дело в европейския съд, което със сигурност ще спечелят.

30

Анонимен

преди 9 години

Може данък 20-30 % за влоговете над 20 хиляди лева и държавата ще изплати всички влогове даже ще има и за други фалирали банки.

29

ВЛОЖИТЕЛ

преди 9 години

ВРЪЩАЙТЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ДО ГАРАНТИРАНИЯ ПО ЗАКОН РАЗМЕР ВЕДНАГА !!!СТИГА СТЕ СИ ПРЕХВЪРЛЯЛИ ТОПКАТА ЕДИН НА ДРУГ И ТУК В БГ И МЕЖДУ ЕС И БГ !!!

28

Анонимен

преди 9 години

Ето имаме виновник - ЕВРОПАТА

27

Анонимен

преди 9 години

Преди налагането на наказателна процедура е имало няколко неофициални предупреждения от ЕК през месец август и още няколко официални писма през септември. Защо тези неща се крият от народа и се демонизира ЕК?

26

Анонимен

преди 9 години

Само един лек бърз въпрос---към що годе мислещите-защо сега се сети Европа за процедура срещу бг,????? и защо е 10 дена след изборите последния срок???? отговора е един--ще подпре борисов защото този план за ктб беше европеиско-американски проект за тези който са с тях-т.е.борисов--ясно ли ви е сега

25

Анонимен

преди 9 години

уф, абе дали ще дойде ден когато нашето управление ще бъдат само администрация към ЕК

24

Анонимен

преди 9 години

Ти пък! прокурора го назначи Бойко!

23

Анонимен

преди 9 години

ЕК спазва законите в ЕС за разлика от нашите политици. Който не му харесва, прав му път към "свободните" страни Русия, Южна Корея и Куба.

22

Анонимен

преди 9 години

обесет веднааг Дянков - човека който ни разправяше приказки от 1001 нощ колвок стабилна банкова система имаме

21

Анонимен

преди 9 години

Няма такава държава! Уж парите са гарантирани а не се изплащат и за капак на всичко се стартира наказателна процедура която ще има финансово измерение, което на свой ред ще трябва да се плати от данъкоплатците, сиреч и от онези хора които имат да взимат пари но немогат. От няколко месеца наблюдавам този цирк в който държавата отказва да приложи закона. Просто държавността отсъства напълно и всички се движм на автопилот.

20

до 15

преди 9 години

Сумите до 195583 лв ще плати фонда за гарантиране на влоговете. За другите има думата съдът - отначало българският , а след това този в Стразбург. Е за това някои хора треска ги тресе. И има защо!

19

Анонимен

преди 9 години

Хитро, първо ограбваш гражданите клиенти на банката. След това ограбваш всички граждани на България, като ги задължаваш да гарантират влоговете на някаква си частна банка, откъде на къде? Ако не щеш да ги покриваш, наказателна акция, димокраси, мамин златен сладуууур!Среден за ЕС и крадливите им васали!

18

Анонимен

преди 9 години

Арее фалирайте банката и изплащайте парите, че ми писна от глупости

17

Анонимен

преди 9 години

Тази наказателна процедура идва навреме за да прекъсне празнодумието на самозвани експерти от типа на костов и хърсев които ни убеждаваха как банката била прекрасна и е добре да я спасим с няколко млрд. Обезпечените влогове ТРЯБВА да се платят без отлагане и след това нека празнодумците да си говорят колкото си искат как да спасяват фалиралата банка и кой бил виновен за фалита.