136

РУЖДИ ДАВИДОВ

преди 9 години

ША СА БЕСА!

135

Еее,ми така е ...

преди 9 години

...Ама ние сме правова държава...Това означава че законите ни се тълкуват така както ни скимне нещо подобно както в Италия.И за това сме на такова ниво ... с правовата държава де.Обаче няма как да се защитим от действията на правовата ни държава така че чак Европа започна това което трябваше ние да започнем срещу незаконните действия или бездействия на държавата ни .Нека сега да ни осъдят за да знаят нашите правоохранителни и правораздавателни органи че не действат достатъчно законно.

134

Анонимен

преди 9 години

До Щирлиц Партията - БКП- БСП- ГЕРБ- ДПС- СДС (Реформатори)-останки разни демократи!

133

Я

преди 9 години

По повод наближаващия ден на порнографията - 5 октомври , предлагам да изпратим нашите политици на Ислямска държава за секс-услуги - както се разбра,там има силно търсене, а нашите ще се справят отлично ! Освен това обратен път оттам няма , така че ще ударим джакпота !

132

rex

преди 9 години

Връщайте парите веднага ,свински ***! Цялата шайка начело със ***-в дранголника!

131

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 140ОТНОСНО ВИНАТА: Всички "политици" говорят за едно, пък става друго! ...Но пък за да са законни решенията за другото, вие трябва да гласувате! ...Затова после не може да мрънкате, че ви говорят едно - пък ставало друго!!НАЛИ ГЛАСУВАТЕ :))))ГЛАСУВАЩИ МАЙМУНИ :)))))))))))

130

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 140Каква невероятна борба и какъв драматичен цирк за маймуни гледаме ... А Всички спасители се карат за нашето добро!!Единия спасител ТУК ни кара за наше добро да знаем по-добре процедурата от Централна банка, та да решим НИЕ-МАЙМУНИТЕ какво да направим, а другия ТАМ иска да ни наложи глоба, затова че прървия спасител не ни спаси в Срок!...И разбира се, наистина излиза, че НИЕ МАЙМУНИТЕ СМЕ ВИНОВНИ :)затова единия спасител ще ни открадни парите, а другия ще ни глоби затова!

129

банкер

преди 9 години

до 138 образовай се малко.депозитите до гарантираните са пари от банките те правия отчисления в него.не се притеснявай за пенсията

128

Анонимен

преди 9 години

Ами има виновни . Всички сме виновни . И тези , които не знаят за кого да гласуват са виновни . И тези , които не гласуват също са виновни. На практика всичко това се случва защото така са решили тези които сме избрали. Защото те пък са избрали и прокурори и чиновниците в БНБ. и така нататък . Така че хак ние . Малко ни е даже

127

Анонимен

преди 9 години

А главния виновник КОЙто е ще плаща ли?

126

Анонимен

преди 9 години

"EK започна наказателна процедура срещу България заради КТБ"Като са толкова тарикати европейците те да изплатят парите на вложителите. Ама няма да го направят, защото ги бива само да вземат и глобяват, а не да дават. Ние народа с мизерните пенсии на майките и бащите ни ли да изплащаме с данъци депозити от по 100 хил. лева ???? И за това ни наказват ЕС. Наказателни процедури. Я си таковайте майката. Иззеднически процедури, а не наказателни. За да те накажат трябва да си виновен.

125

Анонимен

преди 9 години

kradat kradat samo taka ne im davaite pari na tia moshenici dolni sankcii samo i tia na sad.

124

Щирлиц

преди 9 години

Продължава демократичният преход..Парите прибира Партията...За черни дни.Пак гласувайте за Партията и клонингите й,за да не спира никога Великия преход към унищожаване на България.

123

Анонимен

преди 9 години

бнб избра най глупавия и скъп вариант,да протакат и забаталачват. само че тия не минават на ес

122

Stamat

преди 9 години

Pravilno!

121

Анонимен

преди 9 години

Каква стана тя.Проблемът с КТБ започна още преди правителството да подаде оставка и парламента да се разпусне.Нещата започнаха с явното сближаване на отношенията на ДПС с ГЕРБ,на Пеевски с ръководството на ГЕРБ(разбирай КОЙ).Бързо искаха предсрочни избори и 05.10.14 е една от най ранните дати.Значи са си правили сметките да размотават нещата до след съставяне на следващото НС,Но понеже не е много ясен резултата от изборите( еднопартийно или коалиционно управление ще има и в каква конфигурация) "служебното правителство) на ГЕРБ тупка топката да мине време.И сега какво...

120

Иванов

преди 9 години

До АтосСпокойно - много си се разбързал - ще преизпълниш ПЛАНА :))))))))))))))))))За сега има нобходимост само да искате приемане в ЕЗ и Банковия съюз!а... и да харесвате ЕС повече!! да не искате да се махате от ... спасотеля си де ;))))

119

Атос

преди 9 години

Цацаров защо мълчи! Няма ли да каже нещо по този повод за Искров. Направо ЕК да ни назначат прокурор и съдии и екип за Банковия Надзор. Със сегашната клика няма да се промени нищо. Всичко е така изградено че да работи привидно но без никакъв резултат.

118

до 128

преди 9 години

То само Орешарски да беше щеше да е лесно.Ама от 25 години бял ден не е видял тоз народ:"социалисти" + "етнически българи" + "националисти" щом се сдушиха да управяват смятай до къде го докарахме.+ Орханата на П* и Т*Ж*+ Възпитаника на Москва+ Царя+ Номенклатурчика на ДС

117

Анонимен

преди 9 години

Какво се мотат?Добър лош има ИМА ЗАКОН да го спазват!