42

Анонимен

преди 9 години

Браво на сърбите,не са дупедавци , като нас.

41

ГОЧО

преди 9 години

49-БОБИ...ТОГАВА ТУРСКАТА АРМИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ ОТ КАПИТАН АНДРЕЕВО И ЩЕ РАЗПЛАЧЕ СЕМКАТА НА БУЛГАРИЯ И БУЛГАРИТЕ.ИСКАШ ИЛИ НЕ ИСКАШ...ТОВА ЩЕ СТАНЕ.

40

Бранник

преди 9 години

до 54 Нема "славяни", тия мултфилми отидоха в канализацията, сръбите са ненормални същества, дължащи ни кръвнина на нас БЪЛГАРИТЕ!

39

Анонимен

преди 9 години

Те да продължават така чичо Сам може и да ни разреши да преместим границата по Морава а и Войводина е Унгарска

38

Умбре

преди 9 години

Е па за какво се натискат за ЕС. Да си ходат в Евразия

37

Иван

преди 9 години

Браво на братята сърби. Те не забравят, че са славяни за разлика от нас.

36

Анонимен

преди 9 години

Форумци-русофоби галактика 33 за пореден път елегантно ви сложи в малкият си джоб.

35

Ехото

преди 9 години

До "neni4a"Много им е ниска цената ! За едни акумулатори !А за разпадането, сърбите сами са си виновни. Словения и Хърватия искаха конфедерация - ама сърбите не даваха и започнаха война, защото мислеха, че ще е разходка. Първо ги напердашиха Словения, после Хърватска, а Босна не се справи защото нямаше единен субект !Е това е, другото са клишета за наивници !

34

Анонимен

преди 9 години

Малко ще им се поотложи приемането в ЕС заради тези акумулатори :)

33

Анонимен

преди 9 години

Боже боже поредната бананова република. Ако не са разбрали сръбльовците, който се е закачил с ръша все е свършвал зле. Аржентина фалира, Бразилия влезе в най-дълбоката си рецесия, Казакстан, който бяха първи зад Кремъл им теглиха една.. Ама това е - балканите са събрали най-тъпите същества на планетата.

32

така е

преди 9 години

Сърбите ще дръпнат напред а ние като дадохме власта на фашистите ще ни тъпчат още 50 години и ще ни говорят за световни кризи По напред ни говориха че България е в криза а сега като сме ж Европа ни говорят за световна криза Не вервайте на ГЕРБ

31

Анонимен

преди 9 години

До neni4aСамо като видя, че си ти и веднага слагам минус.Никога нищо умно не си казал и затова е безсмислено да ти чета тъпотиите.

30

Бранник

преди 9 години

Няма "новорусия", НЯМА И ДА ИМА! ГАРАНТИРАНО от ВЕЛИКИТЕ СИЛИ! приемам русофилски залози!

29

до 24

преди 9 години

Слава на братския славянски украински народ, който в този момент яко трепе фашистката, жидо-бандеровска хунта, избиваща мирните граждани на Новорусия.

28

Бранник

преди 9 години

сръбите хептен са го закършили, щом един акумулатор за дръгливия миг не могат да си купят, та руснаците има дават втора УПОТРЕБА ахахахаха, мед ми капе на душата И много съм разтревожен защото сега па руските мигове са останали без акумулатори хахахахаха

27

neni4a

преди 9 години

До Мисля, Такова се очертава Инак сърбите както винаги правилно се ориентирват на коя страна да застанат А това че се раздробиха е благодарение на САЩ ,но както и да е По-малката от нас Сърбия ще се оправи въпреки воините и ще ни мине (съмнява ме дали не го е направила) А ние като продължаваме да се г*зим на ЕС и САЩ ще си затъваме Не си научаваме уроците и винаги си патим

26

Анонимен

преди 9 години

За пръви път за славяни изобщо се говори в началото на 19 век. Преди това тази дума дори не е била използвана.

25

Пешко

преди 9 години

До до Пешко отРускиняНищо подобно. Докато Вучич плямпа па русками конкретно заради три акумулатора. Е, верно, че и Газпром им държи енергетика де

24

Анонимен

преди 9 години

До до 18Затова ли се свиха като шагренова кожа до размера на Београдския санджак?Щото си "знаели интереса"?

23

Анонимен

преди 9 години

Колко от вас русофилчета изобщо сте стъпвали в Русия? Ако бяхте нямаше да сте толкова големи фенове... същата *** е като при нас.